Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Zorton Vista Protection 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Zorton Vista Protection 2014?

Zorton Vista Protection 2014 voi vaikuttaa sinusta aidolta ja luotettavalta haittaohjelman poistajalta koska se teeskentelee olevansa ammattimainen antivirus ohjelma. Se tarkistaa tietokoneen, raportoi tartunnoista ja ilmoittaa useista verkkouhista. Se on valitettavasti vain yksi vaarallinen haittaohjelman poistaja Braviax virusperheeltä. Todellisuudessa, Zorton Vista Protection 2014 näyttää vain väärennettyjä tarkistus tuloksia jotka yleensä sisältävät kymmeniä tai jopa satoja keksittyjä viruksia. Sinulle voidaan ilmoittaa viruksista, kuten Email-Worm.JS.Gigger, BMWE.Twelve.1378, IRC-Worm.DOS.Septic jne. Vaikka nämä virukset ovat aitoja, se ei tarkoita että ne ovat sinun tietokoneellasi. Jos sinut on jo vakkutettu luulemaan, että nämä tarkistus tulokset ovat aitoja ja olet jostanut tämän ohjelman lisensoidun version, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Me olemme täysin varmoja, että se näyttää mikä oikea virus on. Tekemällä tekaistuja tarkistuksia ja näyttämällä tekaistuja pop-up hälytyksiä Zorton Vista Protection 2014 koettaa vain varastaa ihmisten rahat. Jos klikkaat ’Korjaa nyt’, ’Poista nyt’, ’klikkaa jatkaaksesi’ tai muuta painiketta, sinut uudelleenohjataan välittömästi ostosivustolle ja sitten sinulle tarjotaan lisenssiä ostettavaksi. Ole todella varovainen sillä kun teet tämän maksun niin voit helposti paljastaa arkaluontoiset ja henkilökohtaiset tietosi verkkohuijareille. Suorita siis täysi järjetelmän tarkistus Reimage ohjelmalla heti kun huomaat tällaisia ja vastaavia hälytyksiä näytölläsi:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Kuinka Zorton Vista Protection 2014 voi saastuttaa tietokoneeni?

Zorton Vista Protection 2014 leviää samalla tavalla kuin muutkin vaaralliset haittaohjelman poistajat. Jos et ole ollut tekemisissä tällaisten ohjelmien kanssa aikaisemmin, on tärkeää mainita että ne eivät kysy käyttäjän lupaa kun ne koettavat päästä järjestelmään. Tähän tarkoitukseen ne luottavat asioihin, kuten tekaistut pop-up ilmoitukset, roskapostit tai Troijalaiset. Tästä syystä suurimmalla osalla PC käyttäjistä ei ole mitään tietoa siitä, että heidän tietokoneensa on tämän vaarallisen viruksen saastuttaman. Jos haluat pitää tietokoneesi turvassa ja estää rahojesi sekä henkilökohtaisten tietojesi menetyksen, me todella suosittelemme sinua asentamaan maineikkaan haittaohjelman poistajan ja pitämään sen päivitettynä. Tämän lisäksi sinun kannattaa luottaa turvalliseen nettiselaamiseen, eli vältä tuntemattomia sekä laittomia verkkosivuja, vältä erilaisten hälytysten ja pop-uppien klikkaamista ja poista roskapostit klikkaamatta niitä. Nämä toimenpiteet tulevat pitämään tietokoneesi turvassa eri tartunnoilta. Lopuksi, sinun tulee tietää, että vaikka Zorton Vista Protection 2014 koettaa vain saastuttaa Windows Vista käyttöjärjestelmän niin se voi helposti muuttaa nimensä käyttöjärjestelmäsi mukaan. Ole hyvä ja älä koskaan jätä tämän ohjelman tekaistuja hälytyksiä ja skannereita huomiotta sillä ne voivat johtaa muiden epäilyttävien ohjelmien pääsyyn tietokoneelle.

Kuinka poistaa Zorton Vista Protection 2014 virus?

Jos kärsit Zorton Vista Protection 2014 skannereista ja hälytyksistä niin sinun pitää valita AUTOMAATTINEN POISTOTAPA ja poistaa tämä haittaohjelma. Me suosittelemme tämän tavan käyttöä koska sinun pitää vain ladata haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa Zorton Vista Protection 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Zorton Vista Protection 2014 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Heti kun Palauta järjetelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten Reimage ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat Reimage ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-vista-protection-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä