Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Zorton Win 7 Antivirus 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Zorton Win 7 Antivirus 2014?

Zorton Win 7 Antivirus 2014 on vaarallinen sovellus joka kuulu vaarallinen haittaohjelman poistaja kategoriaan. Aivan kuten Sirius sekä Rango moninimiset haittaohjelmat, vaikuttaa että Zorton virusryhmällä on vain yksi tarkoitus – varastaa ihmisten rahat. Tämä tehdään näyttämällä tekaistuja järjestelmä skannereita ja sitten ilmoittamalla käyttäjille kymmenistä keksityistä viruksista. Tämän jälkeen ne tietenkin tarjoavat ostettavaksi sen lisensoitua versiota. Sinun ei pidä koskaan uskoa tällaisiin hälytyksiin ja suorittaa tätä maksua koska sinut voidaan helposti huijata lataamaan muita viruksia tietokoneellesi. Jos Zorton Win 7 Antivirus 2014 koeversio vaivaa sinua, sinun pitää jättää sen hälytykset huomiotta koska ne ovat väärennettyjä. Useimmissa tapauksissa, tällaiset hälytykset on asetettu raportoimaan joko laillisista tiedostoista tai keksityistä viruksista joilla ei ole mitään tekemistä uhrin tietokoneen kanssa. Joten sinun ei pidä koskaan langeta tällaisiin imoituksiin ja poistaa raportoituja ’viruksia’ itseksesi. Sinun ei myöskään koskaan kannata ostaa Zorton Win 7 Antivirus 2014 lisenssiä koska et ehkä menetä pelkästään rahojasi. Ostamalla tämän haittaohjelman voit myös paljastaa luottokortti tietosi sekä muita henkilökohtaisia tietojasi huijareille. Jos et halua heittää rahojasi hukkaan, sinun kannattaa seurata alla annettua ohjetta ja poistaa tämä haittaohjelma järjestelmästä. Helpoin tapa jolla Zorton Win 7 Antivirus 2014 virus voidaan poistaa on suorittaa järjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjelmalla.

Kuinka Zorton Win 7 Antivirus 2014 voi saastuttaa tietokoneeni?

Aivan kuten mikä tahansa haittaohjelma, tämä vaarallinen sovellus voidaan asentaa järjestelmään kysymättä mitään lupaa. Tähän tarkoitukseen huijarit ovat käyttäneet useita eri tekniikoita. Niistä kaikkein suosituin luottaa tekaistuihin hälytyksiin jotka ilmoittavat puuttuvista päivityksistä. Tällaiset hälytykset voivat ilmoittaa, että sinun pitää päivittää ohjelmia, kuten Flash Player, FLV Player sekä vastaavia ohjelmia. Ne kaikki ovat tietenkin harhaanjotavia ja täysin turhia. Tämän lisäksi sinut voidaan huijata lataamaan Zorton Win 7 Antivirus 2014 tietokoneellesi kun olet klikannut mainosta joka tarjoaa sinulle tietokoneesi tarkistusta ilmaiseksi ilmaisen skannerin avulla. Jos haluat välttää viruksia sekä muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, sinun pitää aina pysyä erossa tällaisista tarjouksista koska sellaista asiaa kuin ’ilmainen skanneri’ ei ole olemassa. Helpoin tapa huomata jos jokin tietokone on tämän haittaohjelman saastuttama on tällaiset ilmoitukset:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Jos ne vaivaavat jo sinua, sinun kannattaa seurata alla annettua ohjetta ja poistaa Zorton Win 7 Antivirus 2014 virus tietokoneeltasi. Ei ole mitään väliä vaikkka sen mainokset näyttävät kuinka luotettavilta tahansa, niitä käytetään vain yhteen tarkoitukseen – huijaamaan ihmiset käyttämään rahojaan tähän tekaistuun haittaohjelman poistajaan.

Kuinka poistaa Zorton Win 7 Antivirus 2014 virus?

Zorton Win 7 Antivirus 2014 on jälleen yksi vaarallinen haittaohjelman poistaja joka kuuluu Braviax/FakeRean haittaohjelmien perheeseen. Jos olet kärsinyt sen hälytyksistä, sinun pitää poistaa se niin pian kuin mahdollista. Me suosittelemme valitsemaan AUTOMAATTISEN POISTOTAVAN, tähän tarkoitukseen sinun tulisi ladata luotettava haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa Zorton win 7 Antivirus 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Zorton Win 7 Antivirus 2014 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Heti kun Palauta järjetelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten Reimage ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat Reimage ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Zorton Win 7 Antivirus 2014 kuvankaappaus
Zorton Win 7 Antivirus 2014 kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-win-7-antivirus-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä