Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Zorton Win 7 Protection 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Zorton Win 7 Protection 2014?

Zorton Win 7 Protection 2014 on jälleen yksi harhaanjohtava ohjelma joka koettaa saada sinut lulemaan, että PC:si on vakavasti saastunut. Sinulle voidaan tämän lisäksi kertoa, että sinun pitää ostaa sen lisensoitu versio ja se tulee korjaamaan kaikki ongelmat puolestasi. Se on valitettavasti valhe jota ei tule jättää huomiotta. Todellisuudessa, Zorton Win 7 Protection 2014 on vaarallinen haittaohjelman poistaja jota käytetään varastamaan ihmisten rahoja. Se kuuluu todella tunnettuun virusperheeseen joka tunnetaan nimellä Braviax/FakeRean. Ei ole mitään väliä vaikka tämä virusperhe näyttää kuinka luotettavalta tahansa, ne voivat näyttää vain tekaistuja järjestelmä skannereita. Tämän lisäksi, ne antavat vain ilmoituksia jotka raportoivat joko keksityistä viruksista tai tarpeellisista tiedostoista joita ei pidä koskaan poistaa. Joten sinun ei pidä koskaan poistaa ’viruksia’ jotka Zorton Win 7 Protection 2014 virus on raportoinut ellet halua joutua vakaviin ongelmiin tietokoneesi kanssa. Tämän lisäksi, sinun pitää myös jättää huomiotta hälytykset jotka tarjoavat sinulle sen lisenssin ostoa koska tällä tavalla tulet vain menettämään rahasi. Voit myös tällä tavalla paljastaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten koko nimesi, luottokortti tietosi, osoitteesi jne., sen kehittäjille eli hakkereille. Jos olet jo huomannut Zorton Win 7 Protection 2014 viruksen sekä sen tekaistut järjestelmä skannerit, sinun ei kannata hukata aikaa vaan tarkistaa tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Me suosittelemme käyttämään Reimage ohjelmaa.

Kuinka Zorton Win 7 Protection 2014 voi saastuttaa tietokoneeni?

Jos käytät Windows 7 Käyttöjärjestelmää, Zorton Win 7 Protection 2014 voi helposti saastuttaa tietokoneesi. Ne joilla on jokin muu Käyttöjärjestelmä, heidän ei kuitenkaan kannata tuntea oloaan liian turvalliseksi koska on hyvin tiedossa, että tällä viruksella on useita versioita, kuten Zorton Win * Antivirus 2014, Zorton Vista Protection 2014, jne. Voidaksesi välttää tätä haittaohjelmaa sinun pitää varmistaa, että PC:si on maineikkaan haittaohjelman poistajan suojaama. Sinun tulee myös pysyä erossa epäilyttävistä hälytyksistä, kyseenalaisista sähköposteista sekä laittomista verkkosivuista sillä ne ovat usein mukana tämän haittaohjelman levityksessä. Ole hyvä ja jätä huomiotta kaikki hälytykset jotka sanovat, että sinun pitää päivittää ohjelmia, kuten Flash Player, FLV Player sekä vastaavia sovelluksia. Vältä myös mainoksia jotka tarjoavat ilmaisten järjestelmä skannerien lataamista ja tietokoneen tarkistamista virusten varalta. Lopuksi, pysy erossa sähköposteista jotka sanovat, että sinun pitää ladata ’erittäin tärkeä’ liite tietokoneellesi. Näitä käytetään usein levittämään ohjelmia kuten Zorton Win 7 Protection 2014 virus. Joskus ihmiset kuitenkin väittävät etteivät he ole tehneet mitään edellä mainittua ja ovat silti saaneet tämän viruksen tietokonelleen. Jos kärsit näistä hälytyksistä, sinun pitää seurata alla annettua ohjetta ja korjata tietokoneesi välittömästi:

System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan

Zorton Win 7 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Kuinka poistaa Zorton Win 7 Protection 2014?

Zorton Win 7 Protection 2014 on vain yksi versio vaarallisesta haittaohjelman poistajasta joka kuuluu Braviax/FakeRean virusperheeseen. Jos olet kärsinyt sen hälytyksistä, sinun pitää poistaa see niin pian kuin mahdollista. Me suosittelemme aina valitsemaan AUTOMAATTISEN POISTOTAVAN, tähän tarkoitukseen sinun tulisi ladata luotettava haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa Zorton Win 7 Protection 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Zorton Win 7 Protection 2014 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Heti kun Palauta järjestelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten Reimage ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat Reimage ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-win-7-protection-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä