Vakavuus luokka:  
  (91/100)

Zorton Win 8 Antivirus 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Zorton Win 8 Antivirus 2014?

Lähiaikoina uusi vaarallisten haittaohjelmien perhe on huomattu ja se leviää Internetissä ja sinun pitää olla todella varovainen voidaksesi pysyä niistä erossa. Jos olet kuullut vaarallisista haittaohjelman poistajista ennen niin tiedät varmasti, että niitä kutsutaan myös ’pelotteluohjelmiksi’ koska ne koettavat pelotella tietokoneen käyttäjät kuluttamaan rahojaan hyödyttömään lisenssiin. Zorton Win 8 Antivirus 2014 on yksi markkinoiden uusimmista haittaohjelmista joka kuuluu Braviax virusperheeseen. Joten jos sinulla on edes pieni epäilys, että Zorton Win 8 Antivirus 2014 virus piileskelee tietokoneellasi, sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus ja poistaa se välittömästi. Ensimmäinen merkki siitä, että tämä haittaohjelma on tietokoneesi sisällä on tekaistut pop-up ilmoitukset jotka väittävät tietokoneesi olevan vaarassa, esimerkiksi:

System Hijack!

System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Zorton Win 8 Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the Internet. This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen. Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Tällaisten hälytysten lisäksi, tämä epäilyttävä ohjelma voi aiheuttaa tekaistuja järjestelmän tarkistuksia ja raportoida kymmenistä tai jopa sadoista viruksista tietokoneellasi. ÄLÄ usko tähän koska kaikki nämä tarkistus tulokset ovat tekaistuja ja ne sisältävät keksittyjä ohjelmia tai satunnaisesti valittuja ohjelmia joilla ei ole mitään tekemistä virusten kanssa. Muista aina, että voidaksesi poistaa nämä väitetyt uhat sinun pitää ostaa Zorton Win 8 Antivirus 2014 lisenssiavain suurella summalla rahaa. Jos olet jo ostanut sen, sinun kannattaa miettiä muutamia toimintoja jotta voit voit estää varkaudet pankkitililtäsi koska tämän Zorton Win 8 Antivirus 2014 hyödyttömän lisenssin osto menettää rahasi haittaohjelmalle sekä paljastaa arkaluontoiset tietosi verkkohuijareille. Jos et ole ostanut tätä lisenssiä mutta nämä tekaistut skannerit ovat vaivanneet sinua jo jonkin aikaa, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi heti Reimage ohjelmalla tai jollain muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Kuinka Zorton Win 8 Antivirus 2014 voi kaapata tietokoneeni?

Zorton Win 8 Antivirus 2014 on vakava tietokone virus joka voi päästä tietokoneellesi kaikessa hiljaisuudessa ja varastaa rahasi. Se voi tämän lisäksi koettaa seurata klikkauksiasi näppäimistöllä ja paljastaa henkilökohtaisia tietojasi. Kaikkein paras tapa näiden ongelmien välttämiseen on asentaa maineikas haittaohjelman poistaja ja pitää se aina päivitettynä koska tällaiset haittaohjelmat liikkua piilotettuina erilaisten tekaistujen päivitysten, roskapostien, troijalaisten ja muiden epäilyttävien keinojen avulla. Tästä syystä, Zorton Win 8 Antivirus 2014 virus yleensä ilmaantuu tietokoneelle huomaamatta ja se voi helposti huijata ihmiset tuhlaamaan rahojaan sen turhaan lisenssiin. Voidaksesi välttää sen pääsyn tietokoneelle, sinun kannattaa välttää kyseenalaisia verkkosivuja ja ei KOSKAAN kannata klikata erilaisia pop-up ilmoituksia jotka väittävät, että jokin ohjelma, kuten Java, Flash player, nettiselain tai muu ohjelma tarvitsee päivityksen. Tämän lisäksi, on suositeltavaa välttää epäilyttäviä sähköposteja koska ne ovat usei käytetty tapa levittämään tällaisia viruksia. Jos Zorton Win 8 Antivirus 2014 haittaohjelma on jo näyttänyt merkkejä olemassaolostaan tietokoneella niin poista se niin pian kuin mahdollista.

Kuinka poistaa Zorton Win 8 Antivirus 2014 virus?

Zorton Win 8 Antivirus 2014 on vain yksi versio vaarallisesta haittaohjelman poistajasta joka kuuluu Braviax/FakeRean virusperheeseen. Jos olet kärsinyt sen hälytyksistä, sinun kannattaa poistaa se niin pian kuin mahdollista. Me suosittelemme valitsemaan AUTOMAATTISEN POISTOTAVAN. Tähän tarkoitukseen sinun tulisi ladata luotettava haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa Zorton Win 8 Antivirus 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne voivat helposti löytää kaikki komponentit jotka kuuluvat tälle tai muille verkkouhille.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Zorton Win 8 Antivirus 2014 voi koettaa estää laillisten turvallisuusohjelmien, kuten SpyHunter sekä StopZilla asennuksen ja toiminnan. Jos et voi käynnistää niistä kumpaakaan, kokeile näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN POISTAMISEKSI:

 1. Mene Windows 8 Aloitusruutuun ja kirjoita restore point haku osioon.
 2. Klikkaa sitten Asetukset -> Luo palautuspiste.
 3. Kun olet Järjestelmän suojaus välilehdessä, valitse Järjestelmän Palautus.
 4. Klikkaa Seuraava painiketta nähdäksesi palautuspisteesi ja klikkaa tarvitsemaasi palautuspistettä hiiren vasemmalla painikkeella.
 5. Valitse sitten Tarkista vaikutetut ohjelmat -> Sulje -> Seuraava -> Valmis.
 6. Kun PC:si on käynnistynyt uudelleen, lataa Reimage ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittäny ohjelman.

2. UUDELLEENKÄYNNISTYS VIKASIETOTILAAN VERKOLLA :

 1. Klikkaa Windows avainta ja mene oikeaan alakulmaan.
 2. Valitse Asetukset -> Vaihda PC:n asetukset -> Yleiset.
 3. Klikkaa Käynnistä uudelleen nyt painiketta Edistynyt Käynnistys osiossa.
 4. Valitse sitten Vianetsintä-> Edistyneet asetukset -> Käynnistys asetukset.
 5. Valitse sitten Käynnistä uudelleen ja paina F5.
 6. Käynnistä IE tai mikä tahansa muu nettiselain ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe
 7. Lataa ohjelma työpöydällesi ja käynnistä se poistaaksesi haitalliset tiedostot.

3. TOISEN TIETOKONEEN KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöösi toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet suorittanut tämän toimenpiteen, siirrä haittaohjelman poistaja CD:lle/DVD:lle, ulkoiselle kovalevylle tai USB-tikulle.
 3. Tällä välin, lopeta haitalliset prosessit saastuneella tietokoneellasi, tähän tarkoitukseen voit käyttää tätä ohjetta.
 4. Aseta laite jolle siirsit lataamasi haittaohjelman poistajan saastuneeseen tietokoneeseen ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-win-8-antivirus-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä