Vakavuus luokka:  
  (87/100)

Zorton Win 8 Protection 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Zorton Win 8 Protection 2014?

Zorton Win 8 Protection 2014 on jälleen yksi vaarallinen haittaohjelman poistaja joka, tämän kirjoitushetkellä, leviää aktiivisesti ympäriinsä. Aivan kuten sen nimi antaa ymmärtää, se on erityisesti suunniteltu kaappaamaan Windows 8 käyttöjärjestelmä mutta vaikuttaa siltä, että vaikka käytät Windows 7 tai Vista käyttöjärjestelmää niin sinun ei kannata luulla olevasi turvassa koska löytyy kokonainen ryhmä Zorton viruksia jotka voivat helposti saastuttaa kaikki käyttöjärjestelmät. Pahin asia tässä haittaohjelmassa on, että se ei pysty vain huijaamaan sinua ostamaan sen lisenssin mutta se voi myös kaapata kaikki nettiselaimesi, asentaa muita kyseenalaisia ohjelmia tietokoneellesi, alkaa hidastamaan järjestelmää ja varastaa henkilökohtaisia tietojasi. On todella tärkeää ymmärtää, että et voi KOSKAAN luottaa tällaisiin turvallisuus ohjelmiin. Jos tämä anti-virus ohjelma on ilmaantunut tietokoneellesi täysin tyhjästä, sinun pitää tarkistaa PC:si päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Zorton Win 8 Protection 2014 toimii juuri näin, se voi esimerkiksi saastuttaa satunnaisia tietokoneita ja koettaa sitten luoda vaikutelman luotettavasta haittaohjelman poistajasta joka pystyy suorittamaan täyden järjestelmän tarkistuksen ja raportoimaan viruksista. On sanomattakin selvää, että tämä haittaohjelma tekee tekaistuja tarkistuksia jotka palauttavat vain väärennettyjä tuloksia. Ne näyttävät tietenkin todella vakuuttavilta koska niiden mukana voi olla oikeita uhkia, kuten Virus.Boot-DOS.V.1526, Trojan-Clicker.Win32.Small.k, DoS.Win32.DieWar jne. Tämä lista ei kuitenkaan ole todellinen. Ole hyvä ja muista aina, että Zorton Win 8 Protection 2014 virus koettaa vain huijata sinut ostamaan sen lisensoidun version. Se ei valitettavasti pysty poistamaan minkäänlaisia viruksia. Joten sinun on parasta tarkistaa tietokoneesi Reimage ohjelmalla tai uulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Kuinka Zorton Win 8 Protection 2014 voi kaapata tietokoneeni?

Kaikki vaaralliset haittaohjelman poistajat jotka kuuluvat Braviax perheeseen, mukaanlukien Zorton Win 8 Protection 2014, leviävät yleensä tekaistujen pop-up ilmoitusten, troijalaisten sekä roskapostien avulla. Muista aina, että Braviax haittaohjelmat voivat vaikuttaa kaikkiin käyttöjärjestelmiin, joten ei ole väliä vaikka Zorton Win 8 Protection 2014 on kohdistettu juuri Windows 8 järjestelmiin, tällä haittaohjelmalla on useita versioita jotka voivat vaikuttaaa Windows 7, Windows XP tai Vista Käyttöjärjestelmiin. Voidaksesi välttää tämän uhan, sinun ei kannata koskaan uskoa hälytyksiä jotka ilmaantuvat täysin tyhjästä ja väittävät ohjelmien, kuten Java, Flash tai FLV player tarvitsevan päivityksiä. Tämän lisäksi sinun kannattaa pysyä erossa hälytyksistä jotka tarjoavat tietokoneen tarkistusta jonkun ’online skannerin’ kanssa. Lopuksi, ole varuillasi sillä on todella vaarallista avata epäilyttäviä sähköposteja ennen kuin tarkistat niiden lähettäjän ja varmistat niiden olevan luotettavia. Yksi selkeimmistä merkeistä, että tietokoneesi on jo saastunut on tällaiset ja vastaavat hälytykset:

Zorton Win 8 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Jos olet jo nähnyt tällaisia hälytyksiä, älä epäröi vaan tarkista tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla välittömästi.

Kuinka poistaa Zorton Win 8 Protection 2014 virus?

Jos tietokoneesi on jo Zorton Win 8 Protection 2014 viruksen saastuttama, sinun tulee poistaa se VÄLITTÖMÄSTI. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme valitsemaan AUTOMAATTISEN POISTOTAVAN ja välttämään manuaalista poistotapaa. Kun luotetaan tähän poistotapaan, sinun pitää vain ladata luotettava haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje.

Kun yritetään poistaa Zorton Win 8 Protection 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne voivat helposti löytää kaikki komponentit jotka kuuluvat tälle tai muille verkkouhille.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Zorton Win 8 Protection 2014 voi koettaa estää laillisten turvallisuusohjelmien, kuten SpyHunter sekä StopZilla asennuksen ja toiminnan. Jos et voi käynnistää niistä kumpaakaan, kokeile näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN POISTAMISEKSI:

 1. Mene Windows 8 Aloitusruutuun ja kirjoita restore point haku osioon.
 2. Klikkaa sitten Asetukset -> Luo palautuspiste.
 3. Kun olet Järjestelmän suojaus välilehdessä, valitse Järjestelmän Palautus.
 4. Klikkaa Seuraava painiketta nähdäksesi palautuspisteesi ja klikkaa tarvitsemaasi palautuspistettä hiiren vasemmalla painikkeella.
 5. Valitse sitten Tarkista vaikutetut ohjelmat -> Sulje -> Seuraava -> Valmis.
 6. Kun PC:si on käynnistynyt uudelleen, lataa Reimage ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittäny ohjelman.

2. UUDELLEENKÄYNNISTYS VIKASIETOTILAAN VERKOLLA :

 1. Klikkaa Windows avainta ja mene oikeaan alakulmaan.
 2. Valitse Asetukset -> Vaihda PC:n asetukset -> Yleiset.
 3. Klikkaa Käynnistä uudelleen nyt painiketta Edistynyt Käynnistys osiossa.
 4. Valitse sitten Vianetsintä-> Edistyneet asetukset -> Käynnistys asetukset.
 5. Valitse sitten Käynnistä uudelleen ja paina F5.
 6. Käynnistä IE tai mikä tahansa muu nettiselain ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe
 7. Lataa ohjelma työpöydällesi ja käynnistä se poistaaksesi haitalliset tiedostot.

3. TOISEN TIETOKONEEN KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöösi toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet suorittanut tämän toimenpiteen, siirrä haittaohjelman poistaja CD:lle/DVD:lle, ulkoiselle kovalevylle tai USB-tikulle.
 3. Tällä välin, lopeta haitalliset prosessit saastuneella tietokoneellasi, tähän tarkoitukseen voit käyttää tätä ohjetta.
 4. Aseta laite jolle siirsit lataamasi haittaohjelman poistajan saastuneeseen tietokoneeseen ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-win-8-protection-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä