Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Zorton XP Antivirus 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Zorton XP Antivirus 2014?

Zorton XP Antivirus 2014 on toidella vaarallinen verkkouhka joka on laitettu kategoriaan vaarallinen haittaohjelman poistaja. Jos käytät Windows XP:tä ja sinulla ei ole päivitettyä haittaohjelman poistajaa asennettuna tietokoneellasi, sinun tulee olla todella varovainen kun selaat nettiä. Ole hyvä ja pysy erossa epäilyttävistä hälytyksistä, harhaanjohtavista sähköposteista sekä laittomista verkkosivuista koska voit helposti ladata tämän haittaohjelman tietokoneellesi. Jos se onnistuu saastuttamaan järjestelmän, se tekee sillä useita muokkauksia. Kun se valmistautuu odotettuun näytökseensä, se alkaa näyttämään tekaistuja järjestelmä skannereita. Tämä valheellinen haittaohjelman poistaja löytää tietenkin satoja erilaisia viruksia tietokoneeltasi koska sen pitää luoda tarve sen lisensoidulle versiolle. Joten sinun pitää olla todella varovainen sen skannerien ja hälytysten kanssa jotka on yleensä asetettu raportoimaan kymmenistä erilaisista troijalaisista, mainosohjelmista sekä muista viruksista. Todellisuudessa, Zorton XP Antivirus 2014 näyttää identtisiä hälytyksiä kaikilla tietokoneilla joten ei ole mitään syytä uskoa sen ilmoituksiin. Kun se on huijannut uhrinsa uskomaan, että heidän PC.nsä on vakasti saastunut, tämä haittaohjelma alkaa väittämään että ainoa ohjelma joka voi korjata tietokoneesi on tämän ohjelman lisensoitu versio. Tämä ei tietenkään ole totta. Jos sinun todella pitää korjata tietokoneesi, sinun kannattaa tehdä järjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjelmalla. Se auttaa sinua poistamaan Zorton XP Antivirus 2014 ohjelman sekä muut verkkotartunnat jotka voivat olla tietokoneellasi. Sinun tulee myös tietää, että tällaisten verkkouhkien poiston lykkääminen lisää riskiä siihen, että yhä enemmän verkkouhkia pääsee tietokoneellesi koska tällaiset haittaohjelmat ovat usein mukana muiden virusten levityksessä.

Kuinka Zorton XP Antivirus 2014 voi saastuttaa tietokoneeni?

Löytyy useita tapoja joita käytetään tämän vaarallisen haittaohjelman poistajan levitykseen. Yksi käytetyimmistä levitystavoista on tekaistut hälytykset. Ne ilmaantuvat täysin tyhjästä ja väittävät, että käyttäjän pitää tarkistaa tietokoneensa jollain ’ilmaisella skannerilla’. Heti kun hän klikkaa tällaista hälytystä, tietokoneelle pääsee troijalainen hevonen jota taas käytetään asentamaan Zorton XP Antivirus 2014. Tämän lisäksi on hyvin tiedossa, että ihmiset voivat saada tämän haittaohjelman tekaistujen hälytysten kautta jotka tarjoavat päivityksia ohjelmiin, kuten Flash Player, Java sekä vastaavat. Pidä mielessäsi, että helpoin (sekä luotettavin) tapa päivitykseen on ohjelman virallinen verkkosivu. Kaikki hälytykset jotka on asetettu tarjoamaan ilmaisia päivityksiä lisäävät riskiä siitä, että tietokoneellesi pääsee haittaohjelma. Jos epäilet, että Zorton XP Antivirus 2014 virus piileskelee jo tietokoneellasi, sinun tulee jättää sen hälytykset huomiotta, ne näyttävät useimmiten tältä:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Zorton XP Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Jos olet nähnyt jonkun näistä hälytyksistä tietokoneesi näytöllä, sinun ei pidä koskaan ottaa niitä vakavasti. Sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus päivitetyllä haittaohjelman poistajalla ja poistaa kaikki saastuneet tiedostot tietokoneeltasi. jos huomaat, että tämä virus estää haittaohjelman poistajasi sekä nettiyhteytesi, sinun pitää seurata alla annettuja ohjeita:

Kuinka poistaa Zorton XP Antivirus 2014 virus?

Jos PC:si on jo Zorton XP Antivirus 2014 saastuttama, sinun kannatta valita AUTOMAATTINEN POISTOTAPA ja poistaa tämä haittaohjelma välittömästi. Me suosittelemme tätä poistotapaa koska sinun tarvitsee tehdä vain muutamia asioita. Sinun pitää vain ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa Zorton XP Antivirus 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Zorton XP Antispyware 2014 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Heti kun Palauta järjestelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten SpyHunter ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat SpyHunter ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa SpyHunter tai STOPzilla sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-xp-antivirus-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä