Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Zorton XP Protection 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on Zorton XP Protection 2014?

Zorton XP Protection 2014 on haittaohjelma jotka ei pidä koskaan ostaa. Ei ole mitään väliä kuinka luotettavilta sen hälytykset näyttävät, sen tavoitteena on vain yksi asia – huijata PC käyttäjät ostamaan sen tekaistun lisenssin. Ennen kuin se tekee tämän, se saastuttaa tietokoneen, muokkaa vaadittavat järjestelmä asetukset ja alkaa sitten näyttämään ärsyttäviä hälytyksiään jotka raportoivat eri viruksista sekä muista PC ongelmista. Tottakai, aivan kuten sen täysi versio, Zorton XP Protection 2014 ilmoitukset ovat täynnä keksittyjä viruksia, joten sinun ei koskaan kannata poistaa näitä tiedostoja manuaalisesti. Sinun ei myöskään pidä jättää tällaisia ohjelmia, kuten tämä vaarallinen haittaohjelman poistaja, tietokoneellesi sillä ne voivat helposti huijata sinut paljastamaan henkilökohtaisia tietojasi tai ne voivat jopa saastuttaa tietokoneesi muilla verkkouhilla. Se voi myös alkaa tallentamaan näppäoniskujasi ja varastaa käyttäjänimesi, salasanasi sekä muita arkaluontoisia tietoja. Jos olet alkanut jo näkemään Zorton XP Protection 2014 hälytyksiä näytölläsi, sinun kannattaa toimia nyt ja tarkistaa tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Tässä tapauksessa meidän suosituksiamme ovat Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner jotka ovat jo näyttäneet upeita tuloksia tämän viruksen poistamisessa. Kuten me olemme jo maininneet, sinun kannattaa tehdä tämä niin nopeasti kuin mahdollista sillä joka minuutti on tärkeä.

Kuinka Zorton XP Protection 2014 voi saastuttaa tietokoneeni?

Aivan kuten useat muutkin virukset, Zorton XP Protection 2014 leviää käyttäen viekkaita tekniikoita jotka pakottavat ihmisiä lataamaan saastuneita tiedotoja tietokoneilleen täysin huomaamatta. Kun nämä tiedostot on ladattu, ne pudottavat troijalaisen hevosen, joka taas lataa Zorton XP Protection 2014 viruksen tai muun vaarallisen haittaohjelman poistajan. Useimmissa tapauksissa tällaiset viruset leviävät kolmen eri tekniikan avulla, roskaposti, harhaanjohtavat hälytykset ja tekaistut ohjelmat. Jos haluat välttää tätä haittaohjelmaa, sinun tulee välttää epäilyttäviltä näyttäviä roskaposteja. Useimmissa tapauksissa, ne raportoivat suunnittelemattomista maksuista, puuttuvusta ostoksista, erilaisista palkinnoista sekä kilpailuista tai vastaavista viekkaista tapahtumista jotka voivat helposti saada ihmiset lataamaan saastuneen liitteen tietokoneelleen. Tämän lisäksi, Zorton XP Protection 2014 virus voidaan asentaa tietokoneellessi tekaisten hälytysten kautta jotka on asetettu tarjoamaan ilmaisia päivityksiä ohjelmiin, kuten Java, Flash Player, FLV Player tai vastaavat sovellukset. Lopuksi, sinun kannattaa välttää ilmoituksia jotka tarjoavat ladattavaksi ’ilmaisen skannerin’ ja tietokoneen ilmaista tarkistusta. Sellaista asiaa kuin ’ilmainen skanneri’ ei ole olemassa, joten sinun kannattaa pysyä erossa sellaisista tarjouksista. Heti kun Zorton XP Protection 2014 on asennettu järjestelmään, se alkaa ’tarkistamaan’ tietokonetta virusten varalta ja raportoi sitten sadoista verkkouhista. Kaikki nämä ’tartunnat’ ovat tietenkin keksittyjä viruksia tai laillisia järjestelmä tiedostoja, joten sinun ei pidä koskaan poistaa niitä. Voidaksesi pysyä turvassa, sinun pitää jättää kaikki tekaistut hälytykset huomiotta joita tämä ohjelma aiheuttaa ja tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan vaaralliset tiedostot.

Kuinka poistaa Zorton XP Protection 2014 virus?

Jos PC: on jo Zorton XP Protection 2014 viruksen saastuttama, sinun kannattaa valita AUTOMAATTINEN POISTOTAPA ja poistaa tämä haittaohjelma välittömästi. Me suosittelemme automaattista poistoa koska se onnistuu vain muutaman askeleen avulla. Sinun pitää vain ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus.Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa Zorton XP Protection 2014, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Zorton XP Protection 2014 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Heti kun Palauta järjetelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten SpyHunter ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat SpyHunter ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa SpyHunter tai STOPzilla sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-xp-protection-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä