Estä Bytefence ja muut piilotetut ohjelmat Unchecky sovelluksella

Jopa lailliset ohjelmat leviävät ohjelmanipuissa

Niputus on todella keskusteltu ohjelmien markkinointitapa. Vaikka tämä levitystapa on laajassa potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUPien), esim. selaimen kaappaajien ja mainosohjelman kehittäjien suosiossa, niin se on silti laillinen strategia. Jopa todella tunnetut yritykset käyttävät sitä, vaikka he riskeeraavat oman maineensa.

Jokin aika sitten, turvaohjelmien kehittäjän, Bytefence raportoitiin levittävän tuotteitaan yhdessä ohjelmien kanssa, kuten Any Video Converter sekä Clip Grab. Minkä tahansa ohjelman asennuksen jälkeen, ihmiset valittivat, että he löysivät tämän tarkistustyökalun tietokoneiltaan, vaihtuneen selaimen kotisivun sekä muut tämän ohjelman mainokset.

Vaikka tämä ohjelma hyväksyttiin lailliseksi, useat tietokoneen käyttäjät uskovat, että Bytefence ei voi olla luotettava työkalu, koska se on ilmaantunut heidän tietokoneelleen täysin tyhjästä. Siksi tämä kyseenalainen markkinointitapa voi antaa erilaisia tuloksia kuin julkaisijat odottavat.

Lailliset ohjelmat, joita käyttäjät lataavat vahingossa, voidaan poistaa ilman ongelmia. PUPin tai jopa haittaohjelman tunkeutuminen voi vaatia tunteja, kun poistat potentiaalisesti vaarallisia ja vaarallisia komponentteja. Siksi on paras välttää sitä; ja Unchecky työkalu tarjoaa sinulle avun.

Unchecky helpottaa ohjelman asennusta estämällä piilotettujen sovellusten asennuksen

Yksi suosituimmista turvavihjeistä on kiinnittää huomiota freeware, shareware ja muiden ohjelmien asennukseen. Tietokoneen käyttäjät ovat usein kuitenkin laiskoja valitsemaan ”Edistyneen” tai ”Kustomoidun” asennustavan ja luottavat ”Pika”, ”Perus” tai ”Suositeltuun” asennustapaan.

Pika-asennus voi auttaa sinua säästämään hieman aikaa, mutta nämä asetukset piilottavat useita ylimääräisiä ohjelmia. Työkalut, kuten Unchecky kuitenkin auttavat käyttäjiä löytämään nämä piilotetut ”aarteet” ja estävät niiden pääsyn tietokoneelle.

Ohjelma on suunniteltu poistamaan ruksi kaikista ylimääräisistä tarjouksista, ylimääräisistä latauksista tai erikoistarjouksista, jotka ovt ohjelmapakettien mukana. Tämän lisäksi ohjelma varoittaa piilotetuista komponenteista, jos jätät ruksin paikkaan, joka tarjoaa korvaamaan ensisijaisen hakukoneen tai asentamaan tuntemattoman selaimen laajennuksen.

Unohda PUP poisto

Jokainen tietokoneen käyttäjä, ainakin kerran elämässään, on asentanut selaimen kaappaajan tai ärsyttävän sovelluksen, joka on täyttänyt selaimen mainoksilla. Päivä kerrallaan ei toivottujen ohjelmien kehittäjät luottavat yhä aggressiivisempiin tekniikoihin, jotka antavat mahdollisuuden piilottaa tuotteet ”Edistyneen” asennustavan alle. Siksi ylimääräiset varotoimet ovat tarpeen.

Jos lataat tai kokeilet usein uusia ohjelmia, niin Unchecky voi olla tapa estää selaimeen liittyvät ongelmat ja jopa verkkouhat. Tämä ohjelma on helppo käyttää ja, kaikkein tärkeimpänä, ei vaadi paljoakaan tilaa tai tietokoneen resursseja.

Kun se on asennettu, niin se toimii taustalla, ja automaattisesti poistaa kaikki ruksit ylimääräisistä sovelluksista, joka kerta kun käynnistät ohjelman asennuksen.

Voit kuitenkin aina estää ei toivotut ohjelmat manuaalisesti lukemalla niiden Yksityisyyden Suojan ja Käyttöehdot. Sitten sinun pitää valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja poistaa kaikki ennalta merkityt ruksit, erityisesti ne jotka tarjoavat ylimääräisiä komponentteja tai kotisivusi muuttamista.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa