Tietoja Meistä

Päivitetty

Virukset.fi on projekti joka on omistautunut auttamaan ihmisiä tietämään enemmän vakoiluohjelmista, haittaohjelmista, viruksista ja muista vaarallisista ohjelmista joita Internetissä levitetään. Se on yksi suurimmista tietolähteistä kun puhutaan turvallisuuteen liittyvistä tiedoista jotka ovat tärkeitä kun yritetään blokata tai poistaa viruksia, selkeät ja ammattimaisesti kirjoitetut viruskuvaukset, yksityiskohtaiset poisto-ohjeet, haittaohjelman poistajien ja anti-virusten arvostelut, uutisartikkelit ja paljon muuta.

Virukset.fi ei ole uusi tulokas. Ihmiset tämän projektin takana aloittivat analysoimaan haittaohjelmia (vaikoiluohjelmia, mainosohjelmia, troijalaisia, jne.) vuonna 2004. Siitä päivästä alkaen, sivuston tehtävä on ollut aina sama, auttaa käyttäjiä poistamaan MIKÄ VAIN virus.

Virukset.fi tarjoaa laadukkainta tietoa haittaohjelmista ja turvallisuudesta yleensä. Täällä julkaistu materiaali on jaettu useaan eri osioon:

UUTISET- saat kaikki viimeisimmät tiedot PC:n turvallisuudesta

Internet muuttuu aina. Jokainen päivä tuo uusia viruksia, kriittisiä heikkouksia, uusia turvallisuusohjelmia ja erilaisia vakoiluohjelma tutkimuksia. Tämä on se asia miksi Uutiset osiomme luotiin. Täältä löydät tietoa kaikkein tärkeimmistä vakoiluohjelma asioista, pahamaineisista loisista, turvallisuusohjelmista ja muista tärkeistä tapahtumista. tämä osio ei myöskään unohda kiinnittää huomiota petolliseen mainontaan, roskapostiin ja verkkourkintaan.

Mene Uutisiin

VIRUKSET- näe uusimmat virukset ja niiden poisto-ohjeet

Virukset osio on virukset.fi sivun suurin osio jossa on kaikenlaisia loisia. Se on täynnä Virukset.fi asiantuntijoita joka päivä, joten ei ole yllätys, että siellä on yli 8000 uhkaa ja tämä määrä kasvaa. Jokainen kuvaus sisältää yksityiskohtaiset tiedot viruksen käytöksestä, sen levityksestä ja poistotavoista. Käyttäjät voivat löytää askel-askeleelta ohjeet ja suositellut työkalut viruksen automaattiseen poistoon. Täällä esitellyt ohjelmat ovat yleensä niitä joita me käytimme virusten testaukseen. Kaikki kuvaukset ovat täynnä lisätietoja jota yleensä paljastuvat hetken viruksen käytön jälkeen.

Mene Viruksiin

SOVELLUKSET- vertaa kaikkein parhaita haittaohjelman poistajia

Markkinoilta löytyy nykyisin useita erilaisia haittaohjelman poistajia. Ne kaikki eivät kuitenkaan ole samalla tasolla, jotkin haittaohjelman poistajat ovat hyviä vain virusten poistossa, toiset takaavat parhaan suojauksen. Siksi me päätimme tehdä oman Sovellukset osion ja auttaa ihmisiä valitsemaan paras virusten poistaja. Täältä löydät eri ohjelmien arvosteluja, testejä ja yleisarvosteluja.

Mene sovelluksiin

TIEDOSTOT- tiedä mitä tiedostoja sinun kannattaa välttää

tiedostot osiossa on paljon samaa kuin Virukset osiossa koska virusia ei yleensä ole ilman tiedostoja. Kaikki tiedostot on laitettu kategorioihin, esim. laajennukset. Useimmilla tiedostoilla on lyhyt kuvaus, mutta tulet aina tietämään mitkä niistä kuuluvat vaarattomille sovelluksille ja mitkä taas vaarallisille. Tiedostojen kirjastoa päivitetään jatkuvasti.

Mene Tiedostoihin

KYSY MEILTÄ – virukset.fi asiakaspalvelu

Tämä projektin päätehtävä on auttaa ihmisiä taistelemaan erilaisia tietokone loisia vastaan, kuten vakoiluohjelmat, haittaohjelmat, troijalaiset, jne. Me haluamme kannustaa ihmisiä käyttämään viruksille manuaalista poistoa mutta joskus on mahdotonta käyttää niitä koska Internet on täynnä sivistyneitä viruksia jotka voidaan poistaa vain monimutkaisten ohjeiden avulla. Tämä ei ole helppoa. Voidaksemme auttaa ihmisiä säästämään aikaa ja auttamaan heitä välttämään mahdollisia ongelmia joita joidenkin väärien ohjeiden käyttö voi aiheuttaa, siksi me loimme Kysy Meiltä osion. Älä epäröi kysyä, vastata muiden ihmisten kysymyksiin ja osallistua keskusteluun. Sinun auttamisesi on meille ilo.

Mene Kysy Meiltä osioon (virukset.fi asiakastuki)

Jos sinulla on kysyttävää virukset.fi projektista niin voit saada meihin yhteyden Ota Yhteyttä sivun kautta. Lue Yksityisyyden Suoja, Käyttöehdot, Vastuuvapauslauseke ja Salassapitosopimus näiden linkkien alta.

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa