Poista MSN virus (Poisto-opas) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Haittaohjelma

MSN viruksen Poisto-ohje

Mikä on MSN virus?

MSN virus on vaarallinen Troijalainen hevonen, joka käyttää MSN Messenger palvelua levityksessään

MSN virus

Periaatteessa, voidaan sanoa että tämä virus koettaa päästä sinnun MSN kontaktilistalle ja lähettää saman saastuneen viestin kaikille ystävillesi levitäkseen yhä laajemmalle. Tämän lisäksi, jos käytät samaa salasanaa muillakin tileilläsi, voit huomata ettet pääse niihin enää käsiksi koska ne on hakkeroitu. Jos sinut on huijattu lataamaan MSN virus tietokoneellesi, sinun ei tulisi pelkästään suorittaa täyttä järjestelmän tarkistusta päivitetyllä haittaohjelman opistajalla, mutta vaihtaa myös MSN Messenger sekä muiden tilien salasanat.

Kuinka voin saada MSN virus tartunnan?

MSN virus pääsee tietokoneille viekkaan viestin avulla, joka ilmaantuu keskustelusi aikana. Se näyttää olevan kontaktiesi lähettämä, se ylensää kysyy '“oletko sinä tässä kuvassa' ja se sisältää linkin 'lollypics', 'picture-database99' sekä vastaaville sivustoille. Pidä mielessäsi, että tällaisia linkkien nimiä käytetään vain herättämään uteliaisuutesi ja saamaan sinut klikkaamaan niitä.

Tämän lisäksi sinut voidaan pakottaa lataamaan haitallinen photo656.pif, joka käynnistää viruksen tietokoneelle heti kun se on ladattu. Kun PC saa MSN virus tartunnan, se alkaa lähettämään kopioita itsestään jokaiselle messenger kontaktille. Ole hyvä ja jätä tällaiset viestit huomiotta keskustelujesi aikana. Tämän lisäksi, poista MSN virus niin pian kuin mahdollista sillä se voi varastaa henkilökohtaisia tietojasi sekä pankkitietojasi.

MSN virus

Kuinka voin poistaa MSN viruksen?

Jos haluat poistaa MSN viruksen tietokoneeltasi lopullisesti, sinun tulisi käyttää automaattista haittaohjelman poistajaa ja unohtaa manuaaliset poistotavat sillä virukset muuntautuvat ja käyttävät eri tiedoston nimiä eri tietokoneilla. Kokeile käyttää joko SpyHunter 5Combo Cleaner tai ReimageIntego ohjelmaa, nämä ovat poistaneet tämän uhan testeissämme. Muista aina päivittää nämä ohjelmat viimeisillä päivityksillä ja suorita järjestelmän täysi tarkistus poistaaksesi haitalliset tiedostot.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen MSN viruksen Poisto-ohje

Poista MSN käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto MSN

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita MSN poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi MSN ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä