Vakavuus luokka:  
  (58/100)

Poista MSN virus

| Tyyppi: Haittaohjelmat

MSN virus on vaarallinen Troijalainen hevonen, joka käyttää MSN Messenger palvelua levityksessään. Periaatteessa, voidaan sanoa että tämä virus koettaa päästä sinnun MSN kontaktilistalle ja lähettää saman saastuneen viestin kaikille ystävillesi levitäkseen yhä laajemmalle. Tämän lisäksi, jos käytät samaa salasanaa muillakin tileilläsi, voit huomata ettet pääse niihin enää käsiksi koska ne on hakkeroitu. Jos sinut on huijattu lataamaan MSN virus tietokoneellesi, sinun ei tulisi pelkästään suorittaa täyttä järjestelmän tarkistusta päivitetyllä haittaohjelman opistajalla, mutta vaihtaa myös MSN Messenger sekä muiden tilien salasanat.

KUINKA VOIN SAADA MSN VIRUS TARTUNNAN?

MSN virus pääsee tietokoneille viekkaan viestin avulla, joka ilmaantuu keskustelusi aikana. Se näyttää olevan kontaktiesi lähettämä, se ylensää kysyy ’“oletko sinä tässä kuvassa’ ja se sisältää linkin ’lollypics’, ’picture-database99’ sekä vastaaville sivustoille. Pidä mielessäsi, että tällaisia linkkien nimiä käytetään vain herättämään uteliaisuutesi ja saamaan sinut klikkaamaan niitä. Tämän lisäksi sinut voidaan pakottaa lataamaan haitallinen photo656.pif, joka käynnistää viruksen tietokoneelle heti kun se on ladattu. Kun PC saa MSN virus tartunnan, se alkaa lähettämään kopioita itsestään jokaiselle messenger kontaktille. Ole hyvä ja jätä tällaiset viestit huomiotta keskustelujesi aikana. Tämän lisäksi, poista MSN virus niin pian kuin mahdollista sillä se voi varastaa henkilökohtaisia tietojasi sekä pankkitietojasi.

KUINKA VOIN POISTAA MSN VIRUKSEN?

Jos haluat poistaa MSN viruksen tietokoneeltasi lopullisesti, sinun tulisi käyttää automaattista haittaohjelman poistajaa ja unohtaa manuaaliset poistotavat sillä virukset muuntautuvat ja käyttävät eri tiedoston nimiä eri tietokoneilla. Kokeile käyttää joko SpyHunterCombo Cleaner tai Reimage ohjelmaa, nämä ovat poistaneet tämän uhan testeissämme. Muista aina päivittää nämä ohjelmat viimeisillä päivityksillä ja suorita järjestelmän täysi tarkistus poistaaksesi haitalliset tiedostot.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-msn-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä