Kuinka poistaa SpyHunter

kirjoittanut Jake Doevan - -
123

SpyHunter Asiakaspalvelu

Jos avasit julkaisun ’Kuinka poistaa SpyHunter’, me voimme arvata ettet ole tyytyväinen tähän ohjelmaan ja haluat poistaa sen tietokoneeltasi. Ennen sen tekemistä me haluamme varmistaa, että olet huomannut kaikki SpyHunter sovelluksen toiminnot ja ominaisuudet.

Jos pääsyy siihen, että haluat poistaa tämän ohjelman on sen epäonnistuminen viruksen löytämisessä tietokoneeltasi niin sinun tulee tietää, että voit käyttää ilmaista asiakaspalvelua. SpyHunter on itseasiassa kuuluisa tästä ominaisuudesta joka takaa jopa kaikkein hankalimpien viruksen poiston. Sinun pitää kuitenkin ensin päivittää ohjelma. Tämä haittaohjelman poistaja tarkistaa tietokoneen ja vertaa tiedostoja sen virustietokantaan, jos viruksesi ei ole päivittynyt sinne se voi jäädä huomaamatta. jos tämä ei toimi niin sinun kannattaa käyttää SpyHunter teknistä tukea joka on nimeltään Spyware HelpDesk. se on yhdistelmä kustomoituja korjauksia ja Live teknistä tukea. Lisätietoja Kusmoiduista korjauksista ja muista upeista ominaisuuksista joita tämä ohjelma tarjoaa löydät tästä arvostelusta.

SpyHunter Rahojen Palautus

Jos yhä haluat poistaa SpyHunter ohjelman niin voit käyttää alla olevia ohjeita. Jos olet ostanut ohjelman (ilmasta versiota voidaan käyttää vain tarkistamiseen, sinun pitää aktivoida se jos haluat poistaa viruksia tietokoneeltasi), Voit saada rahasi takaisin jotka maksoit SpyHunter ohjelmasta. Rahat takaisin oikeus loppuu 30 päivän jälkeen ostamisesta.

SpyHunter Vaihtoehdot

Ennen kuin poistat SpyHunter ohjelman, Sinun kannattaa muista vielä yksi asia, äläKOSKAAN jätä tietokonettasi suojaamatta. Ennen kuin aloitat SpyHunter poistoprosessin, sinun kannattaa asentaa yksi sen vaihtoehdoista tietokoneellesi. Voit korvata tämä haittaohjelman poistajan ohjelmilla, kuten StopZilla tai Malwarebytes anti-malware ne ovat osoittaneet loistavia tuloksia kun havaitaan ja poistetaan haittaohjelmia ja viruksia.

Poista SpyHunter

Kun haluat poistaa SpyHunter ohjelman järjestelmästä, voit käyttää yhtä näistä tavoista:

Tapa 1: Käyttämällä Lisää/Poista Sovellus

Poista SpyHunter Windows 7 / Vista / XP järjestelmistä

  • Paina Käynnistä → Ohjauspaneeli → Ohjelmat (jos olet Windows XP käyttäjä niin klikkaa Lisää/Poista Sovellus).

  • Ohjelmat ikkunassa klikkaa SpyHunter ohjelmaa hiiren oikealla painikkeella ja paina Poista/Muuta painiketta.

Spyhunter Uninstall

  • Nyt sinun pitäisi nähdä Enigma Software asennusohjelman ikkuna. Klikkaa Jatka Poistoa (Proceed with uninstall) ja sitten Kyllä kun se kysyy oletko varma, että haluat poistaa SpyHunterin.

Uninstall SpyHunter

Poista SpyHunter Windows 10 / Windows 8 järjestelmistä

  • Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä, klikkaa näytön vasenta alakulmaa hiiren oikealla painikkeella. Kun ole Pikavalikossa (Quick Access Menu), valitse Ohjauspaneeli ja Poista Sovellus.

Win10 Control Panel

  • Täällä, klikkaa SpyHunter ohjelmaa hiiren oikealla painikkeella ja klikkaa poista (Uninstall) painiketta.
  • Kun Enigma Software asennusohjelman ikkuna ilmaantuu. Klikkaa Jatka Poistoa (Proceed with uninstall) ja sitten Kyllä kun se kysyy oletko varma, että haluat poistaa SpyHunterin (kolmas kuva).

Tapa 2: Käytä ’Poista (Uninstall) SpyHunter’ ominaisuutta

  • Paina Käynnistä → Kaikki Ohjelmat ja valitse SpyHunter. Valitse sitten Poista (Uninstall).

Start Menu

  • Kun Enigma Software asennusohjelman ikkuna ilmaantuu. Klikkaa Jatka Poistoa (Proceed with uninstall) ja sitten Kyllä kun se kysyy oletko varma, että haluat poistaa SpyHunterin (kolmas kuva).

Se on siinä! SpyHunter on poistettu tietokoneeltasi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
SpyHunter tyytyväisyys
Taattu
Lataa
SpyHunter tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja SpyHunter 5, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
SpyHunter 5 ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. SpyHunter 5 tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
yli 40.000.000 latausta!
yli 40.000.000 latausta!

Arvostelut muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa