Tietokone Virukset ja Haittaohjelmat

kirjoittanut Lucia Danes - - Päivitetty | Tyyppi: Kaikki

Tietokone virukset (eli haittaohjelmat) ovat vaarallisia ohjelmia joita luodaan aiheuttamaan luvattomia aktiviteetteja PC järjestelmässä. Ne voivat johtaa vakaviin tietokone ongelmiin, joten käyttäjän kannattaa välttää virusten asentamista tietokoneelleen. Useimmissa tapauksissa tietokone viruksia luodaan rahan ansaitsemiseksi, joten voivat alkaa seuraamaan uhria ja keräämään henkilökohtaisia ja ei henkilökohtaisia tietoja. Ne voivat aiheuttaa myös uudelleenohjauksia, hidastumisia ja vastaavia ongelmia. Mainosohjelmat, Selaimen kaappaajat, Lunnasohjelmat, Troijalaiset hevoset ja Vakoiluohjelmat ovat suosituimmat haittaohjelma kategoriat.

Haittaohjelmat saastuttavat järjestelmät ilman käyttäjien lupaa ja tietoa. Voit ladata tällaisia vaarallisia ohjelmia tietokoneelle nipussa lisensoimattoman ohjelman kanssa, kuten laittomat pelit, anti-spyware/anti-virus crack tiedostot ja vastaavat lataukset. Käyttäjien pitää olla todella tarkkana sähköpostien kanssa koska ne voivat olla täynnä vaarallisia linkkejä tai saastuneita liitteitä. Näiden lisäksi, turvallisuus tutkijat varoittavat laittomista sivuista ja harhaanjohtavista pop-up mainoksista joita on myös käytetty aktiivisesti levittämään haittaohjelmia. Jos mainos näyttää liian hyvältä ollakseen totta, sinun kannattaa jättää se huomiotta. Melkein kaikki nämä ohjelmat voidaan pysäyttää luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Joskus kuitenkin jopa tehokas turvaohjelma ei pysty suojaamaan tietokonetta koska tietokone viruksia päivitetään jatkuvasti ja kestää aina hetken ennen kuin haittaohjelman poistaja saavat siihen sopivan päivityksen.

Tietokone virusten toiminnallisuus riippuu niiden tyypistä, mutta rahojen ja tietojen menetys ovat yleisimmät ongelmat joita haitalliset ohjelmat aiheuttavat. Uhrit voivat törmätä ongelmiin, kuten selaimen ongelmat (muutokset kotisivussa/aloitussivussa/uuden välilehden sivussa, mainosten ilmaantumisessa, uudelleenohjauksiin vaarallisille sivuille, jne.) ja PC-ongelmiin (hidastumiset, laillisten ohjelmien käynnistys, tekaistujen skannerien ilmaantumiset, jne.) Haittaohjelmat voivat saastuttaa järjestelmän myös uusilla viruksilla tai jopa yrittää yhdistää saastuneen tietokoneen botnettiin ja käyttää sitä roskapostien levitykseen. Useimmat uhat, jotka kuuluvat haittaohjelmat kategoriaan toimivat hiljaa järjestelmän taustalla ja käyttäjällä ei ole tietoa, että hänen tietokone on saastunut. Siitä huolimatta, epäilyttävät prosessit Tehtävien Hallinnassa, outojen työkalupalkkien ilmaantuminen selaimissa, tuntemattomat muutokset järjestelmässä ja järjestelmän hidastumiset varoittavat sinua PC:n turvallisuudesta.

Jos ole jo huomannut yhden näistä ongelmista niin tietokoneesi voi olla saastunut. Tietääksesi minkä kanssa olet tekemisissä ja mitä poistotapaa sinun pitää käyttää, sinun pitää tunnistaa uhka ensin. Voit tehdä sen vierailemalla virus tietopankissa tai suorittamalla järjestelmän tarkistuksen yhdellä suosittelemallamme haittaohjelman poistajalla. Jos tiedät jo haittaohjelman nimen niin voit korjata tietokoneesi seuraamalla meidän yksityiskohtaisia poisto-ohjeita tai suorittamalla täyden tarkistuksen haittaohjelman poistajalla. Oikean ohjelman valitsemiseksi, ole hyvä ja tarkista meidän Ohjelmat osio. Me kehotamme käyttämään suositeltuja työkaluja tietokoneesi korjaamiseen.

Viimeisimmät Tietokantaan Lisätyt Virukset

Tiedot päivitetty: 2016-09-06

Lue muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa