Mikä on carding ja kuinka voin poistaa sen

kirjoittanut Jake Doevan - - Päivitetty | Tyyppi: Carding
12

Carding on termi jota käytetään uhrien luottokortin, pankkitilin ja muiden tietojen luvattomasta käytöstä. Muina arvokkaina tietoina pidetään PayPal, Uber ja Netflix tyylisiä tietoja joita voidaan käyttää rahanpesuun. Kun hakkeri on saanut tiedot niin hän koettaa tehdä sen kanssa laittomia ostoja tai käyttää carding foorumeita, vaarallisia sivuja ja muista paikkoja sen myymiseen. Rahojen nostaminen ilman uhrien lupaa tarkoittaa, että uhrit tekevät pankkisiirtoja tai muita tapoja jotka auttavat heitä ostamaan tavaroita ilman maksua. Kaikki nämä aktiviteetit johtavat uhrin rahojen menetykseen. Yleensä ihmiset jotka ovat tämän takana, koettavat paljastaa niin paljon tietoja kuin mahdollista.

Cardingia käytetää useiden eri tapojen avulla. Aivan alussa, se perustui varastettuihin luottokortteihin joita käytettiin tekemään laittomia ostoksia kunnes ne peruttiin. Päätapa jota käytetään varastamaan luottokorttitietoja, rahatietoja ja muita tietoja on kuitenkin yhteydessä haittaohjelmiin. Carding huijarit eivät kuitenkaan käytä vain tätä tapaa. He voivat varastaa ihmisten tietoja myös verkkourkinnalla. Tämä huijaus perustuu tekaistuihin sivuihin, jotka teeskentelevät laillisia instansseja, kuten pankit, yliopistot, hotellit, online kaupat ja vastaavat laitokset. Roskaposti ja harhaanjohtavat sähköpostit ovat myös usein käytettyjä huijaamaan PC käyttäjiä paljastamaan heidän henkilökohtaisia ja pankkitietoja, kuten kirjautumisnimet ja salasanat.

Pysyäksesi turvassa tältä todella vaaralliselta aktiviteetilta, käyttäjän pitää alkaa käyttämään turvallista nettiselaamista. Sinun pitää aina käyttää maineikasta haittaohjelman poistajaa, pysyä erossa laittomilta sivuilta, välttää selaimen uudelleenohjauksia ja harhaanjohtavia pop-up mainoksia ja jättää huomiotta roskapostit tai sähköpostit tuntemattomilta ihmisiltä, jotta voit suojata henkilökohtaisia tietojasi. Me uskomme, että se on liian arvokasta vaarallisille henkilöille paljastettavaksi.

Carding huijauksen historia

Termi “carding” esiteltiin 80-luvulla kun ihmiset alkoivat kärsiä luottokorttitietojensa menetyksestä. On hyvin tunnettua, että ensimmäiset carding huijaukset sisäpuolisten avulla, jotka soittivat ihmisille saadakseen heidät paljastamaan luottokorttitietojansa. 90-luvulla, hakkerit alkoivat käyttää AOL Dial-up tilejä joista tuli hyödyllisiä työkaluja tarvittujen tietojen varastamiseen. Kun AOL lisäsi ”no one working at AOL will ask for your password or billing information (yksikään AOL työntekijä ei kysy salasanaasi tai luottokorttitietojasi” ilmoituksen sen kaikkiin messengerin kommunikaatioihin, hakkerit lopettivat tämän tavan käytön.

2000-luvulla, 150 Venäläistä hakkeria Odessasta esittelivät “CarderPlanetin”, josta pian tuli kaikkein suosituin rahatietojen sivusto. Muutamassa vuodessa, tästä sivusta tuli suurin markkinapaikka varastetuille luottokorteille sen 7,000 jäsenen ja yli 1.7 miljoonan varastetun luottokorttinumeron ansiosta. Tämä jengi onnistui aiheuttamaan yli $4.3 miljoonan menetykset ja se suljettiin vuonna 2004, kun 28 sen jäsentä pidätettiin.

Venäjää puhuvia foorumeita on yhä enemmän kuin Englantia puhuvia. Niitä käytetään enimmäkseen myymään luottamuksellista tietoa, kuten luottokorttitiedot, pankkitiedot, kirjautumisnimet ja vastaavat tiedot. Suojatakseen itseään, carding huijarit käyttävät vain yksityisviestejä, salattuja sähköposteja ja foorumeita, välityspalvelin verkkoja, yksityisiä VPN ohjelmia ja chat huoneita. Nykyisin suurin osa rahoista joita carding huijarit tekevät siirretään Bitcoineina. Hakkerit voivat kuitenkin myös luottaa tavallisiin rahasiirtoihin, kuten Western Union ja MoneyGram.

Tavat joita carder huijarit käyttävät varastamaan arkaluontoisia tietoja

  • Haittaohjelmat. Haittaohjelmat joita useimmiten käytetään carding huijaukseen, ovat: Troijalaiset hevoset, rootkitit, takaovet, jne. Kaikki nämä virukset voidaan asentaa järjestelmään ilman lupaa ja sitten käyttää takaovi pääsyyn järjestelmään. Nämä virukset voivat piiloutua syvälle järjestelmään niin kauaksi kun niitä tarvitaan keräämään henkilökohtaisia tietoja. Ne voivat jäljittää uhrinsa tallentamalla heidän näppäimen iskunsa tai ottamalla kuvankaappauksia työpöydästä kun he käyttävät Internetiä. Kun ne ovat keränneet rahatietoja ja muita arkaluontoisia tietoja, he lähettävät ne etäpalvelimille. Viimeisin varottava uhka on ”Backoff virus”, joka on asetettu seuraamaan PC käyttäjiä ja varastamaan heidän luottokorttitietoja.
  • Verkkourkinta. Ihmiset jotka käyttävät carding huijausta käyttävät joskus verkkourkintaa huijatakseen käyttäjiä paljastamaan rahatietojaan. Nämä sivustot näyttävät oikeilta kirjautumissivuilta koska ne on kehitetty ottamaan kuvia oikeilta sivuilta ja käyttämään osoitteita, jotka ovat todella lähellä oikeita. Uhrit voivat myös saada tekaistun sähköpostin joka vaikuttaa tulleen maineikkaalta yritykseltä. Ne koettavat saada uhrit paljastavan luottokorttinumeron, päättymispäivän ja muita arkaluontoisia tietoja.
  • Carding foorumit. Jos carder huijari ei halua käyttää haittaohjelmaa tai hän ei osaa miten käyttää sitä, hän voi käyttää carding foorumia saadakseen tietoja. Tällaiset foorumit ovat markkinapaikkoja, joita käytetään laittomiin aktiviteetteihin, kuten tietojen vaihto varastetuista luotto- tai debit-korteista ja vastaavia tietoja. Näillä sivuilla on yleensä jäsenmaksu ja vain online salasana voi tunnistaa carding huijarin.

Suojele itseäsi carding huijaukselta

  • Jos uskot, että olet luottokorttihuijauksen kohde niin sinun ei kannata hukata aikaa vaan ottaa yhteyttä pankkiisi. Ole hyvä ja kerro heille ongelmistasi.
  • Jos huijaus vaikuttaa liiketoimintaasi niin sinun kannattaa kertoa myös kaikille asiakkaillesi. Pyydä heitä vaihtamaan salasanat ja muut kirjautumistiedot.
  • Vältä ohjelmia joita käytetään identiteettivarkauteen, sinun kannattaa asentaa luotettava haittaohjelman poistaja. Me todella suosittelemme seuraavia työkaluja, jotka tiimimme on testannut ja hyväksi todennut: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus.
  • Muista päivittää ohjelmasi (myös turvaohjelmat) välttääksesi haavoittuvaisuudet. Nämä ”reiät” voivat olla keino asentaa uusia haittaohjelmia tietokoneellesi, joita voidaan myös käyttää seuraamaan ja varastamaan henkilökohtaisia tietojasi.
  • Pysy erossa laittomista sivuista, epäilyttävistä Facebook sivuista ja sähköposteista oudoilta lähettäjiltä. Ne kaikki voivat johtaa arkaluontoisten tietojen, kuten pankkitietojen menetykseen.

Viimeisimmät Tietokantaan Lisätyt Virukset

Mikä on Tech Support Scam virus

Mitä sinun tulee tietää Tech Support Scam viruksesta? Kun teknologia kehittyy joka päivä ja maailmamme on yhä enemmän virtuaalinen niin verkkorikolliset ovat oppinneet käyttämään tätä hyväkseen ja keksineet useita tapoja käyttää sinisilmäisiä uhreja hyväkseen. Tuhannet, jos ei jopa miljoonat, ihmiset ovat joutuneet huijauspuheluiden uhriksi, mutta Tech Support Scam l... Lisää
Mainosohjelma Virukset   Tammikuu 16, 2018

Kuinka poistaa ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR

ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR estää käyttäjiltä pääsyn suosituille sivuille Google Chrome selaimella. ERR_SPDY_PROTOCOL_ERROR on virhe, johon Chrome käyttäjät voivat törmätä nettiselaamisen aikana. Yleensä ihmiset eivät pääse Google sivuille, kuten Gmail tai YouTube. Löytyy kuitenkin useita tapauksia, kun tämä virhe vaikuttaa muihinkin sivuihin, kuten Tumblr, Facebook, tai... Lisää
Mainosohjelma Virukset   Tammikuu 16, 2018

Carding tietokanta

Tammikuu 16, 2018

trackid=sp-006

Trackid=sp-006 mainosohjelma turhauttaa Google Chrome käyttäjät. Lisää
Tammikuu 16, 2018

Variance TV

Variance TV pop-up mainokset kiusaavat ihmisiä nettiselaamisen aikana. Lisää
Tammikuu 15, 2018

Amazonaws

Amazonaws – Amazon Web Services jota voidaan väärinkäyttääLisää
Tammikuu 12, 2018

Yahoo Powered

Yahoo Powered haluaa muokata selaustottumuksiasi aggressiivisella tavalla. Lisää
Tammikuu 11, 2018

UpgradeSys virus

UpgradeSys virus uhkaa Android käyttäjiä Troijalaisen ominaisuuksilla. Lisää
Tammikuu 11, 2018

Minergate virus

Minergate on suunniteltu louhimaan kryptovaluuttaa tietokoneesi resursseilla. Lisää
Tammikuu 09, 2018

MyCouponize virus

MyCouponize – potentiaalisesti vaarallinen ohjelma, joka ei auta sinua säästämään rahaa. Lisää
Tammikuu 09, 2018

Handy-Tab.com virus

Handy Tab – PUP joka aiheuttaa uudelleenohjauksia search.handy-tab.com ja vastaaville sivuille. Lisää
Tammikuu 08, 2018

WebHelper virus

Web Helper – mainoksia näyttävä virus, joka pudottaa mainoksia suosituille sivuille. Lisää
Tammikuu 08, 2018

URL:Mal

Käyttäjät voivat törmätä tekaistuun URL:Mal hälytykseen Avast antivirus ohjelmassa. Lisää
Tammikuu 03, 2018

MPC Cleaner

Kannattaako sinun luottaa MPC Cleaner ohjelmaan? MPC Cleaner on vaarallinen tietokoneen turvallisuusohjelma jonka kehittäjäLisää
Tammikuu 02, 2018

Stack Player mainokset

Syitä miksi Stack Player ohjelmaa ei kannata pitää tietokoneella: Stack Player virus voi huijata kokemattomia tietokoneen käyttäjiä asentamaan sen. Se voi hämätä käyttäjää koska se esittelee itsensä hyödyllisenä ohjelmana jonka avulla voit katsoa videoita ilman nettiselaimen avaamista. Vaikka tämä ohjelma näyttää kuinka hyödylliseltä niin se lupaukset vaikuttavat ole... Lisää
Tammikuu 02, 2018

Search.chunckapp.com virus

Mitkä ovat Search.chunckapp.com hyvät ja huonot puolet? . Search.chunckapp.com virus voi kiinnittää huomiosi, jos etsit uutta hakukonetta. Alustavasti se ei näytä lainkaan epäilyttävältä. Sen ulkonäöstä huolimatta, me emme suosittele tämän hakukoneen asettamista ensisijaiseksi kotisivuksi. Tämä hakukone kuuluu itseasiassa selaimen kaappaajat kategoriaan. Ne teeskente... Lisää

Tiedot päivitetty: 2016-11-24

Lähde: https://www.2-spyware.com/carding-removal

Lue muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa
Tykkää meistä Facebookissa