Mikä on aa.hta? Kannattaako minun poistaa se?

aa.hta – ongelmallinen käynnistystiedosto, joka on sukua Amazon Assistant sovellukselle

aa.hta on käynnistystiedosto, joka on läheistä suka Amazon Assistant selaimen lisäosalle. Vaikka se on laillinen sovellus, jonka kehittäjä on Amazon, sen kyseenalaiset levitystavat ja tunkeilevat mainokset, jotka voivat uudelleenohjata käyttäjät vaarallisille sivuille, ovat herättäneet vakavia epäilyksiä sovelluksesta. Ole varuillasi, että tätä laajennusta käyttämällä, on mahdollista saada haittaohjelma tartunta, tai arkaluontoiset tietosi voivat joutua vaaraan. Käyttäjät ovat myös raportoineet, että heillä on vaikeuksia poistaa Amazon Assistant aa.hta tiedosto, koska poistopainike on sutattu harmaaksi.

YHTEENVETO
Nimi aa.hta
Tyyppi Mainosohjelma/PUP
Sukua Amazon Assistant, 7.hta
Vaaran taso Alhainen – keskitaso
Levitys Ohjelmaniput, epäilyttävät sivut
Poisto Poistaaksesi aa.hta, lataa ja asenna FortectIntego, suorita täysi järjestelmän tarkistus

Vaikka aa.hta voidaan saada, kun ladataan Amazon Assistant viralliselta verkkosivulta, se ei ole tavallisin tapa, miten käyttäjät saavat tämän tiedoston tietokoneelleen. Uhrit raportoivat, että he ovat huomanneet käynnistystiedoston tehtävien hallinnassa, kun he päivittävät MD Edge selaimen tai asentavat Java päivityksen automaattisilla asetuksilla. Tämän tyylinen levitystapa tunnetaan nimellä niputus ja ilmaisohjelman kehittäjät käyttävät sitä usein (Amazon tässä tapauksessa).

Suurin ongelma aa.hta tiedostossa on, että se pommittaa Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox tai muuta selainta loputtomilla mainoksilla, jotka voivat olla täynnä tunkeilevaa materiaalia, joka johtaa uhrit potentiaalisesti vaarallisille sivuille netissä. Käyttäjät voidaan keskeyttää myös tunkeilevilla ostotarjouksilla, hintavertailulla ja vastaavilla mainoksilla, mutta nämä mainokset eivät aina ole aitoja. Tämän lisäksi, se voi muokata selaimen asetuksia ilman käyttäjän lupaa.

Jotkut ihmiset voivat uskoa, että heillä on Amazon Assistant aa.hta virus, koska jotkin tämän ei toivotun sovelluksen aktiviteetit voivat näyttää todella vaarallisilta. Esimerkiksi, joissain tapauksissa, heti kun käyttäjä käynnistää tietokoneensa, hän voi nähdä useita pop-up ikkunoita, jotka avautuvat 10-30 sekunnin välein ja uhrin työpöytä tulee täyteen tyhjiä ikkunoita, joissa on seuraavaa päällä:

C:\Program Files (x86)\Amazon\Amazon Assistant\aa.hta. 

Tätä prosessia toistetaan jatkuvasti; ei siis ole ihme, että käyttäjät etsivät aa.hta poistoratkaisuja. Siitä huolimatta, tämä sovellus ei ole virus, joten turvaohjelmat eivät tunnista sitä. Voit kuitenkin poistaa ohjelman manuaalisesti ja poistaa kaikki siihen liittyvät ongelmat. Löydät miten, tämän artikkelin lopusta.

aa.hta ilmaantuminen Tehtävienhallinnassa voi myös olla merkki vakavasta haittaohjelma tartunnasta. Virusten, erityisesti troijalaistenhevosten, tiedetään vaihtavan alkuperäisen ohjelman tai järjestelmän tiedoston tunnistuksen välttämiseksi. Sinun pitää olla erityisen huolissasi, jos näet useita aa.hta prosesseja käynnissä. Oireista huolimatta, sinun kannattaa tarkistaa laitteesi FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes ohjelmalla ja varmistaa, ettei vaarallinen ohjelma saastuta tietokonettasi.

Ei toivotut sovellukset pääsevät laitteelle ilman käyttäjän lupaa

Useimmat käyttäjät, jotka valittavat muokkauksista selaimen ja järjestelmän asetuksissa, raportoivat etteivät he koskaan asentaneet lisäsovelluksia itse. Ei ole yllättävää, sillä useimmat ei toivotut sovellukset tunkeutuvat laitteille valinnaisina komponentteina ohjelmanipuissa. Tämä tapa antaa freeware ja shareware kehittäjille mahdollisuuden asentaa ei toivottuja sovelluksia käyttäjien laitteille ja ansaita rahaa jokaisesta asennuksesta.

Tämän välttämiseksi, sinun pitää olla tarkempana, kun lataat ja asennat ilmaisohjelmia internetistä. Avain on käyttää aikaa uuden ohjelman asennukseen ja valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Tällä tavalla voit poistaa kaikki valinnaiset komponentit, ennen kuin halutun sovelluksen asennus on valmis. Suosituksista huolimatta, älä koskaan valitse Suositeltua tai Pika-asennusta.

Turvallisuustutkijat kehottavat olemaan tarkkana roskapostien kanssa tai välttää selaamasta epäilyttäviä sivuja, kuten porno, uhkapeli, tiedoston jako ja muut sivustot.

Poista aa.hta turvallisesti

Jos aa.hta käynnistystiedosto on virus (muista, että viruksen tunnistus voi olla vaikeaa), me suosittelemme lataamaan ja asentamaan turvaohjelman – FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes. Nämä ohjelmat voivat löytää ja poistaa kaikkein jääräpäisimmät haittaohjelmat. Tämän lisäksi, tämä prosessi ottaa vain muutaman minuutin. Tämän kaiken lisäksi, jos aa.hta virus on vaivannut jo hetken, on hyvin mahdollista, että saastutit laitteesi muilla PUPeilla.

Voit poistaa aa.hta viruksen manuaalisesti. Yksinkertaisten ohjeiden saamiseksi, ole hyvä ja seuraa Amazon Assistant viruksen poisto-ohjetta

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions