Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Amazon virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - -   Amazon trojan | Tyyppi: Troijalaiset

Mitä tiedetään Amazon virus?

Amazon virus

Amazon virus on vaarallinen cybertartunta, jota cyber rikolliset käyttävät laittomasti keräämään henkilökohtaisia tietoja. Tyypillisesti, tämä virus leviää verkkovakoilu eli phishing sähköpostin muodossa, joka ilmoittaa uhrille tuotteesta Amazon(dot)com sivulla.

Kun se on ilmoittanut, että uhrin pitää tulostaa sähköposti seurantanumerolla saadakseen postipaketin, tämä sähköposti sisältää liitteen. Kuitenkin, turvallisuusasiantuntijamme varoittavat, että tätä liitettä EI käytetä antamaan sinulle tietoja jotka auttavat sinua saamaan tuotteen jota ET ole edes ostanut.

Cyber rikolliset voivat helposti käyttää sitä varastamaan henkilökohtaiset tietosi. Ole hyvä ja tarkista lähettäjän luotettavuus ennen kuin avaat sähköpostin Amazonilta. Tämän lisäksi, tarkista PC:si päivitetyllä haittaohjelman poistajalla varmistaaksesi, että PC:si ei ole Amazon viruksen saastuttama.

Kuinka voin saada Amazon virus tartunnan?

Kuten olemme jo maininneet, Amazon virus luottaa harhaanjohtaviin sähköposteihin kun se yrittää huijata uhrejaan paljastamaan henkilökohtaisia tietojaan. Jotkut niistä ilmoittavat tilauksesta, joka on jo ostettu, toiset taas pyytävät palauttamaan tilille pääsyn koska se on väittämän mukaan raportoitu kadonneeksi tai varastetuksi.

Ole hyvä ja jätä tällaiset sähköpostit huomiotta jos huomaat, että niiden lähettäjä ei ole oikea Amazonin työntekijä. Jos olet ladannut haitallisen liitteen tietokoneellesi tai sinut on huijattu klikkaamaan haitallista linkkiä, on hyvin todennäköistä, että tietokoneesi on nyt Amazon viruksen saastuttama.

Jos se pidetään järjestelmässä, se voi helposti tallentaa näppäimen lyönnit sekä varastaa pankkitietosi tai muita henkilökohtaisia tietojasi. Välttääksesi henkilöllisyys varkauden, sinun pitää poistaa Amazon virus HETI.

Kuinka poistaa Amazon virus?

Jos luulet, että PC:si on Amazon viruksen saastuttama, sinun pitää tarkistaa PC:si päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Tähän tarkoitukseen, suosittelemme sinun äyttävän maineikkaita sovelluksia, kuten Reimage tai Malwarebytes Malwarebytes.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Amazon virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Amazon virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Plumbytes Anti-Malware
Me olemme testanneen Plumbytes Anti-Malware:n tehokkuuden Amazon virus poistamisessa (2017-07-27)
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Amazon virus poistamisessa (2017-07-27)
Hitman Pro
Me olemme testanneen Hitman Pro:n tehokkuuden Amazon virus poistamisessa (2017-07-27)
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Amazon virus poistamisessa (2017-07-27)

Manuaalinen Amazon viruksen Poisto-ohje:

Poista Amazon käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Amazon

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Amazon poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Amazon käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Amazon pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Amazon on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Amazon ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes Malwarebytes tai Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-amazon-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä