Salassapitosopimus

Päivitetty

FTC on lähiaikoina hyväksynyt uudet kannatuksen ja ja asiakastyytyväisyyslausuntojen ohjeet. Nämä ohjeet väittävät, että osapuolien tulee paljastaa tavarayhteys kannatuksen takana. Virukset.fi salassapitosopimus on seuraava.

Virukset.fi on kansainvälinen verkkosivu jota hallinnoi JSC ”Elektroniniai sprendimai”. Yritys sijaitsee Liettuassa. Sen perusti vuonna 2004 intohimoinen tietokoneiden turvallisuusasiantuntija Ugnius Kiguolis. koko tämän ajan hän on toiminut virukset.fi julkaisijana ja kehittäjänä. Hän ei tietenkään nykyisin ole ainoa ihminen projektin takana. Kun hän on koettanut viedä projektinsa uudelle tasolle niin Ugnius on laajentanut tiimiään tasaisesti.

Virukset.fi on yhteistyökumppani useille haittaohjelman poistajille ja vakoiluohjelman poistajille. Yritys tekee yhteistyötä näiden yritysten kanssa: Enigma Software, Malwarebytes, iS3, SUPERAntiSpyware, SurfRight B.V., Webroot, BullGuard, ParetoLogic. Nämä yritykset maksavat osinkoa kun käyttäjät ostavat tuotteitaan sivuston kautta. Projektin pääsovellus jota suositellaan on SpyHunter Enigma Software yrityselta.

Sivustolla ei ole sponsoroituja tai maksettuja julkaisuja. Ne kaikki on kirjoittanut virukset.fi sivuston kokeneet asiantuntijat jotka testaavat kaikki ohjelmat ennen artikkelin tai arvostelun kirjoittamista.

Voit lukea lisää virukset.fi projektista Tietoja Meistä. Yksityisyyden Suoja, Käyttöehdot ja Vastuuvapauslauseke ovat näiden linkkien alla. jos sinulla on kysymyksiä niin voit ottaa meihin yhteyttä osiossa Ota Yhteyttä.

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa