Mikä on rundll32.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Rundll32.exe tiedosto on usein hakkereiden kohteena

Rundll32.exe on laillinen Microsoft Windows käyttöjärjestelmän prosessi, joka ei vaikuta negatiivisesti järjestelmän suorituskykyyn. Sen sijaan, alkuperäinen tiedosto vastaa .dll tiedostojen latauksesta ja toiminnasta. Useat ihmiset ovat kuitenkin raportoineet rundll32.exe tiedoston virukseksi. Jotkut ihmiset ovat törmänneet vikaviestiin ”Error code: rundll32.exe” selatessaan nettiä Chrome, Firefox, IE tai Edge selaimella. Toiset huomasivat useita Rundll32.exe prosesseja tehtävienhallinnassa ja jatkuvaa korkeaa CPU käyttöä Rundll32.exe tiedoston toimesta. Tällaiset ja vastaavat tämän tiedoston toimintahäiriöt ovat merkki, että PC on saastunut potentiaalisesti ei toivotulla ohjelmalla, mainosohjelmalla, vakoiluohjelmalla, troijalaisella, keyloggerilla, kryptovaluutta louhijalla tai muulla tartunnalla.

Alkuperäinen Rundll32.exe tiedoston versio tulee kaikkien Windows järjestelmien mukana, ja toimii käynnistämällä toiminnon, joka tuodaan erityisestä DLL moduulista. Ei-teknisesti sanoen, se auttaa käynnistämään DLL tiedostot ja asettaa niiden kirjastot järjestelmämuistiin. Missään tapauksessa sinun ei kannata lopettaa tätä prosessia, koska se on elintärkeä järjestelmäsi toiminnalle. Jos kuitenkin huomaat useita Rundll32.exe prosesseja Windows tehtävienhallinnassa tai ”Error code: rundll32.exe” pop-up alkoi ilmaantumaan nettiä selatessa, me suosittelemme tarkistamaan järjestelmän FortectIntego tai muulla ammattilaisten haittaohjelman poistajalla. On hyvin todennäköistä, että olet juuri asentanut ilmaisohjelman ja vahingossa suostunut se liitteiden asennukseen.

rundll32.exe viruksen voi laukaista mainosten tukema selaimen laajennus, joka Rundll32.exe mainosten lisäksi voi aiheuttaa seuraavia sivuvaikutuksia PC:llä:

  • Suuri määrä tunkeilevia mainoksia;
  • Ärsyttäviä interstitiaalisia mainoksia;
  • Selainten hidastumisia;
  • Uudelleenohjauksia tuntemattomilla / epäilyttäville sivuille;
  • Järjestelmän kaatumisia, jne.

TÄRKEÄÄ: mainosohjelma tartunta ei ole tarinan pahin osa. rundll32.exe tiedosto on usein hakkereiden kohteena, jotka koettavat piilottaa tietokonetartunnat, kuten vakoiluohjelmat, keyloggerit, Troijalaiset ja muut sen taakse. Tällä hetkellä hakkerit yleensä piilottavat kryptovaluutan louhijat laillisten Windows järjestelmän tiedostojen alle.

Laillinen rundll32.exe on yleensä C:\Windows\System32 kansiossa. Jos epäilet, että virus tai haittaohjelma on voinut saastuttaa tiedoston, tarkista tiedoston sijainti. Jos se ei ole System32 kansiossa, sitten sinun pitää poistaa rundll32.exe tiedosto heti. Tämän tekemiseen sinun kannattaa käyttää luotettavaa antivirus ohjelmaa, joka on päivitetty. Mutten se voi alkaa lataamaan haittaohjelmia PC:lle.

Päätekniikat haittaohjelmien levitykseen

Useimmat lailliset Windows tiedosto ovat sisäänrakennettuja ja niitä ei voida ladata erikseen. Saastumisen sattuessa, tällaiset järjestelmäkomponentit korjataan asentamalla viimeisimmät päivitykset tai käyttämällä ammattilaisten optimointityökaluja, kuten FortectIntego.

Haittaohjelma, joka teeskentelee olevansa yksi järjestelmätiedostoista, voi luikerrella järjestelmään usealla eri tavalla. Yksi pääasiallinen haittaohjelmien levitystapa on niputus. Rahastuksen suorittamiseksi, ilmaisohjelman kehittäjät täyttävät tuotteensa useilla selaimen laajennuksilla, lisäosilla ja työkalupalkeilla, jotka ovat mukana oletusarvoisina komponentteina. Tämän seurauksena, jos käyttäjä valitsee Pika-asennuksen, hän suostuu koko paketin asennukseen. Estääksesi mainosohjelmien ja selaimen kaappaajien pääsyn järjestelmään, sinun pitää valita Edistynyt asennustapa aina ja poistaa ei toivotut komponentit.

Vakavammat tietokonetartunnat leviävät yleensä exploit kittien, roskapostien liitteiden, saastuneiden linkkien, tekaistujen tai verkkourkintasivujen, tekaistujen päivitysten, laittomien ohjelmien ja vastaavien avulla. Vaikka ei ole täysin varmaa suojaa vakavia tietokoneuhkia vastaan, järjestelmän pitäminen päivitettynä ja ammattilaisten haittaohjelman poistajan käyttö on yleensä riittävä tartuntojen poissa pitämiseksi.

Täydellinen Rundll32.exe poisto-opas

Alkuperäistä Rundll32.exe ei tule poistaa tai muokata millään tavalla. Rundll32.exe poisto voi aiheuttaa vakavia järjestelmän ongelmia tai jopa kaatumisia. Jos kuitenkin epäilet, että tämä tiedosto on saastunut, sinun kannattaa tarkistaa järjestelmä haittaohjelman poistajalla. Ei ole tapaa poistaa Rundll32.exe virusta manuaalisesti.

Ensimmäinen merkki Rundll32.exe virheestä on kasvanut Prosessorin käyttö. Myös useat tämän tiedoston prosessit voivat olla käynnissä tehtävienhallinnassa, joita ei voida lopettaa. Lopuksi, yleiset järjestelmän hidastumiset, kaatumiset ja hyytymiset ovat merkki Rundll32.exe haittaohjelmasta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa