Mikä on rundll32.exe? Kannattaako minun poistaa se?

rundll32.exe

Rundll32.exe on Microsoft Windows käyttöjärjestelmän prosessi, joka vastaa .dll tiedostojen latauksesta ja toiminnasta. Rundll32.exe tulee kaikkien Windows käyttöjärjestelmien mukana ja se käynnistää funktion, joka on tuoto tietystä DLL- moduulista. Ei-teknisissä termeissä se auttaa suorittamaan DLL- tiedostoja ja asettamaan niiden tiedot käyttöjärjestelmän muistiin. Tätä prosessia ei pidä keskeyttää missään olosuhteissa, koska se on tärkeä osa oikein toimivaa käyttöjärjestelmää.

VAARA!

Haittaohjelmat, mainosohjelmat, keyloggerit, troijalaiset ja muut virukset usein piiloutuvat rundll32.exe prosessin taakse. Huomaa, että aito rundll32.exe tiedosto on normaalisti kansiossa C:\Windows\System32. Jos sinun tiedostosi sijainti eroaa tästä, me suosittelemme vajvasti tarkastamaan käyttöjärjestelmän jollakin virustorjuntaohjelmalla. Saastunut rundll32.exe saattaa liittyä Troijalaiseen hevosiin kuten StartPage, ZenDown, Rebohon tai Wowcraft. Sen lisäksi, joku hakkeri voi käyttää sitä ja sen avulla käyttää sinun käyttöjärjestelmääsi bottina ja levittää haittaohjelmia sen kautta.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-rundll32-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


  • Kalervo Kotkavuori

    Kokeilen nyt ja katson kuinka rundll32.exe tulee hoidettua?!

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa