Arvosana:  
  (90/100)

Malwarebytes Anti Malware arvostelu, ilmainen lataus

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelman poistaja
12

Malwarebytes Anti-malware on yksinkertainen ja helppokäyttöinen sovellus, joka voi auttaa ihmisiä taistelemaan haittaohjelmia vastaan. Sen valmistajien mukaan, ihmisten tulisi valita PREMIUM versio, joka tarjoaa reaaliaikaisen suojauksen, nopeammat skannerit ja se sallii ajastetut tarkistukset tai tietokannan päivitykset.

Se sisältää myös täysin päivitetyn Käyttöliittymän (UI) ja kyvyn suojata 3 PC:tä kerralla. Tästä huolimatta vaikuttaa, että Malwarebytesin ilmainen versio pystyy myös kilpailemaan markkinoiden parhaiden tuotteiden kanssa jotka lupaavat löytää ja poistaa kaikenlaisia haittaohjelmia, mukaanlukien madot, Troijalaiset, rootkitit, haittaohjelmat, soittovirukset, vakoiluohjelmat sekä muut cyber tartunnat.

Jos päätät ladata tämän ohjelman, lataat Malwarebytes Anti-Malware 3.2.

Malwarebytes arvostelu virukset.fi tutkimuskeskukselta:

Kun testasimme Malwarebytes Anti-malwaren tietokoneillamme, me huomasimme sen olevan todella muokattava työkalu, jolla on joitain lisäominaisuuksia manuaaliseen haittaohjelmien poistoon. Ohjelma on saatavilla useilla eri kielillä ja sillä ei ole vaikeuksia toimia rinnakkain muiden anti-virusten tai haittaohjelman poistajien kanssa.

Malwarebytes tarkistus erottuu nopeutensa ansiosta. Tästä huolimatta sillä ei ole näkyvää vaikutusta CPU: käyttöön. Sen edistyneen teknologian takia, haittaohjelmat eivät pysty blokkaamaan Malwarebytes skannereita tai estämään poistoaan.

Viimeisin, Malwarebytes Anti-malware 3, versio sallii nyt käyttäjien tarkistaa arkistoissa ja täten poistaa vakoiluohjelmat nopeammin. Tämän lisäksi, alkaen versiosta 1.70, ohjelma tunnistaa Microsoft Windows 8:n sekä Internet Explorer 10:n tarkistus logeissaan, se myös laittaa automaattisesti havaitut haittaohjelmat karanteenin ja eliminoi ne.

Käyttäjät voivat sallia uhan pysyä käynnissä väliaikaisesti tai lisätä havaitut sovellukset Ignore Listalle jos se on harmiton sovellus. On luvattu, että Tools (työkalut) välilehteä parannellaan uudella materiaalilla lähiaikoina.

Joten, miksi minun kannattaa ladata Malwarebytes?

Yhteenvetona, Malwarebytes Anti-malware on voimakas turvallisuus työkalu, jota voidaan käyttää pitämään järjestelmäsi turvassa. Muista turvallisuusohjelmista poiketen, se tarjoaa reaaliaikaisen suojan ja kaikkien levyjen täyden tarkistuksen antaen käyttäjälle kyvyn korjata PC Malwarebytes ohjelmalla ilman ongelmia.

Tämän ohjelman tietokanta voidaan päivittää niin useasti kuin haluat. Kuitenkin, huomasimme joitain haittapuoliakin: Malwarebytes bonus, reaaliaikainen suojaus, tulevat vain PREMIUM versiossa ja se on ohjelma joka taistelee vain haittaohjelmia vastaan, joten sitä ei voida verrata markkinoiden totisimpiin ohjelmistoihin.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Malwarebytes Anti Malware tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Malwarebytes Anti Malware tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Malwarebytes, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Malwarebytes on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Malwarebytes haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Malwarebytes Anti Malware kuvankaappaus
Malwarebytes Anti Malware kuvankaappausMalwarebytes Anti Malware kuvankaappausMalwarebytes Anti Malware kuvankaappaus
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Ugnius Kiguolis on haittaohjelma-analyysi ammattilainen, joka on myös virukset.fi perustaja ja omistaja. Tällä

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/review-malwarebytes-anti-malware.html
Arvostelut muilla kielillä

  1. Lpcloudbox302.com pop-up ads-loisen poistaminen sanoo:
    18 huhtikuun, 2014 at 5:13 pm

    […] tarkistus yhdellä näistä ohjelmista: SpyHunter,STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. Kun olet suorittanut tarkistuksen ja poistanut haitalliset tiedostot […]

  2. Chín Cô Bông sanoo:
    13 tammikuun, 2015 at 9:56 pm

    Terve! . Tämähän näytän hyvää softa. Mä löysin yhden sivun joissa voit saada premium lisenssi Malwarebytes Anti-Malware Premium v2.0.4.1028 tästä giveaway sivusta http://giveaway.ht95.net/index/malwarebytes-anti-malware-v2-0-4-1028-today-giveaway/

Sinun mielipiteesi aiheesta Malwarebytes Anti Malware