Poisto Segurazo (Helpot Poisto-ohjeet) - Ilmaiset Ohjeet

Segurazo Poisto-ohje

Mikä on Segurazo?

Segurazo antivirus – potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, jota tarjotaan suojaamaan Windows OS käyttäjien tietoja ja salasanoja

Segurazo

Segurazo antivirus on sovellus, jota mainostetaan hyödyllisenä työkaluna tietokoneuhkien tunnistukseen ja poistoon, sekä muiden ominaisuuksien mukaan. Tästä huolimatta, sovellus joka tunnetaan nimillä SAntivirus tai SAproduct, usein ilmaantuu käyttäjien laitteelle täysin tyhjästä ja sen poisto on todella hankalaa. Useat tekniikkafoorumit ovat täynnä tyytymättömien käyttäjien kommentteja, jotka väittävät sovelluksen poiston olevan melkein mahdotonta, kun se on asennettu järjestelmään, , ja kutsuvat sitä jopa tekaistuksi antivirus ohjelmaksi.

Sen lisäksi, että se niputetaan muiden ilmaisohjelmien kanssa, Segurazo sovelluksen tiedetään näyttävän liioiteltuja tai jopa tekaistuja tuloksia saadakseen ihmiset ostamaan täyden version niiden poistamiseksi. Tämä tekniikka on kohtalaisen yleinen pelotusohjelmien ja haittaohjelmien keskuudessa, jotka koettavat ohjata käyttäjiä harhaan heidän tietokoneen terveyden oikeasta tilasta.

Siksi Segurazo antivirus on epäluotettava sovellus erityisesti, jos se ilmaantui järjestelmääsi täysin tyhjästä. Tässä artikkelissa me tutkimme tämän sovelluksen toiminnan erityispiirteitä ja tarjoamme yksityiskohtaiset ohjeet, miten poistaa se lopullisesti.

Nimi Segurazo antivirus
Tyyppi Potentiaalisesti ei toivottu ohjelma
Kehittäjä Digital Communications Inc
Väitteet Toimii väittämän mukaan reaaliaikaisena tietokoneen turvatyökaluna
Oireet Ohjelma ilmaantuu valmiiksi asennettuna ja näyttää ennalta määrättyjä tuloksia järjestelmän tarkistuksista, jossa on listattu ongelmia ja haittaohjelmia, sitten se vaatii maksua ratkaisun saamiseksi tai ylimääräisen työkalun asennuksen, joka voi korjata kaikki ongelmat
Levitys Petolliset mainokset, verkkosivut, ilmaisohjelmien asennusohjelmat
Mahdolliset vahingot Hyödyttömän ohjelman osto, huonontunut suorituskyky, altistuminen mahdollisesti vaaralliselle materiaalille
Tunnistus
 • Hoax.Win32.DeceptPCClean.kaw
 • Suspected Of Trojan.Downloader.gen.s
 • PUA.Superfluss
 • Misleading:Win32/Lodi
 • PUP.Optional.Segurazo
 • A Variant Of Win32/Segurazo.C Potentially Un
 • PotentialRisk.PUA/Segurazo.aqu

Koko lista tunnisteista löytyy Virus Total sivulta. Tarkistuspäivä: 10/16/2019

Pääsivusto segurazo.com
Poistovihje Hanki luotettava haittaohjelman poistaja etsimään ja poistamaan Segurazo koneelta. Puhdista mahdolliset järjestelmävahingot FortectIntego ohjelmalla

Segurazo on tunnistettu järjestelmän optimoijaksi eri turvatutkijoiden ja asiantuntijoiden toimesta, koska se käyttää tahallisia tekaistuja positiivisia tuloksia, muokkaa ja varoittaa käyttäjille, että laitteessa on ongelmia tai jopa haittaohjelma. Tätä tapaa käytetään huijaamaan ihmiset ostamaan muita ohjelmia, joiden pitäisi poistaa virukset, ongelmat ja korjata virheet.

Kaikki nämä väitteet ovat valitettavasti valheellisia ja ihmiset maksavat hyödyttömästä ohjelmasta tai palvelusta, joka voi saastuttaa järjestelmää lisää. Jos suostut lataamaan työkalun tällaisen hälytyksen jälkeen tai asennat optimoijan itse mainossivulta, niin sinun pitää huomata ylimääräiset varoitukset asennuksen aikana.

Segurazo Antivirus voi olla vaikeasti poistettava, kun se on päässyt järjestelmään, mutta siihen on muutamia määrättyjä ratkaisuja, mukaan lukien ohjelman poista Windows poistosovelluksen kautta. Tämä prosessi voi olla vaikea, joten sinun kannattaa luottaa automaattiseen haittaohjelman poistajaan ja poistaa vaarallinen työkalu kokonaan.

Täysi järjestelmän tarkistus haittaohjelman poistajalla on suositeltavaa minkä tahansa PUPin tai verkkouhan poistoon, koska tällä tavalla kaikki tiedostot ja siihen liittyvät ohjelmat poistetaan kokonaan. Tämä niin kutsuttu järjestelmän optimoija on raporttien mukaan niputettu muiden ilmaisohjelmien kanssa ja vaikka asennat ohjelman virallisesta lähteestä, ylimääräiset ilmaisohjelmat asennetaan automaattisesti ohjelman mukana.

Segurazo vaarallinen työkaluSegurazo on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka luo riskin saada muita hämäriä sovelluksia asennetuksi koneelle täysin tyhjästä. Segurazo virus on tekaistu ohjelma, joka ohjaa käyttäjät muille sivuille, jossa vaarallista ohjelmaa promotoidaan laillisena optimoijana, joten käyttäjä voi saada tuhansia PUP ohjelmia huomaamattaan. Tästä syystä asiantuntijat suosittelevat hankkimaan ammattilaisten työkalun, kun käsitellään tämän tyyppisiä verkkotunkeilijoita.

Segurazo poisto pitää aloittaa haittaohjelman poistajan tarkistuksella. Jos ohjelma ei tunnista yhtään tähän ohjelmaan liittyvää tiedostoa, niin sinun pitää mennä ensin Vikasietotilaan Verkolla. Ohjelma lisää useita tiedostoja järjestelmään, jotka auttavat sitä pysymään sitkeänä, joten tämä tila ja antivirus ohjelma auttavat eliminoimaan kaikki jäljet ja siihen liittyvä ohjelmat kokonaan.

Voit yrittää poistaa tämän PUPin seuraamalla poisto-ohjeita koneellesi. Koska jotkut haittaohjelmat tunnistavat tämän tunkeilijan nimellä PUP.Optional.Segurazo, niin sinun kannattaa valita tämä reittä ja puhdistaa koneesi kokonaan.

Kun Antivirus on jo käynnissä koneellasi, niin törmäät luultavasti muihin mainosohjelman oireisiin ja muihin PUP ohjelmiin, jotka liittyvät tähän vaaralliseen työkaluun. Joten täydellinen haittaohjelman poisto antivirus työkalulla on todella suositeltavaa. Älä luota satunnaisiin pop-up mainoksiin virustarkistuksen tuloksilla ja pysy erossa mainoksista, jotka mainostavat ohjelmia tai työkaluja. Jos virheitä tulee edelleen, tarkista viruksen vahingot uudelleen FortectIntego ohjelmalla tai vastaavalla työkalulla.

Segurazo virus

Segurazoclient.exe selitettynä

Koska Segurazo on (tai yrittää olla) turvaohjelma, niin ei ole mitenkään yllättävää, että se muokkaa useita Windows asetuksia ja ominaisuuksia asennuksen aikana. Se antaa esimerkiksi itsensä toimia järjestelmässä korkeilla luvilla, muokkaa rekisteriä, luo aikataulutettuja tehtäviä, jne. Osa tätä prosessia on Segurazoclient.exe – käynnistystiedosto, jonka useat antivirus sovellukset tunnistavat.

Segurazoclient.exe on taustaprosessi, joka laukaistaan heti, kun epäilyttävä ohjelma asennetaan järjestelmään. Sen sijainti on yleensä C:\Program Files (x86) ja se toimii taustalla (voidaan nähdä Tehtävien Hallinnan kautta).

Segurazoclient.exe taustaprosessi voidaan pitää vaarallisena, koska se voi lukea näppäimistön ja hiiren painallukset, joten sitä voidaan käyttää tietojen keräämiseen. Sen lisäksi prosessi voi toimia yhtenä pääsyynä, että Segurazo on niin vaikea poistaa. Siksi me suosittelemme sammuttamaan tämän palvelun, jos kohtaat ongelmia.

Löytyy useita muita tiedostoja, joita Segurazo pudottaa järjestelmään. Niihin kuuluu:

 • SegurazoService.exe
 • SegurazoIC.exe
 • SegurazoWD.exe
 • SegurazoEngine.dll
 • SegurazoTools.dll, etc.

Jos huomasit Segurazoclient.exe käynnissä taustalla, niin se on varma merkki, että Segurazo on käynnissä järjestelmässäsi. Sammuttaaksesi ei toivotut prosessit ja kaikki siihen liittyvät tiedostot, sinun pitää poistaa ohjelma, kuten alla on selitetty. Kuten voidaan huomata, joitain tiedostoja ei ehkä poisteta, joten tarkempi puhdistus kannattaa suorittaa maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Segurazoclient.exe

PUP kehittäjät käyttävät ohjelmanippuja toimittaakseen epäilyttäviä sovelluksia ilman lupaa

Useimmat raportit tästä sovelluksesta väittävät, että ohjelma ilmaantui epäilyttävän latauksen jälkeen tai täysin tyhjästä. Tämä johtuu siitä, että tällaiset tunkeilijat tulevat kolmansien osapuolien sivuilta tai ne niputetaan muiden hämärien sovellusten kanssa. Käyttäjät asentavat ohjelmia huomaamatta sopimuksia tai määrättyjä ehtoja.

Asennusvaihtoehdot piilottavat tällaiset asetukset ja käyttäjän ohittaessa määrättyjä askeleita, kaikki mukana olevat ohjelmat asennetaan automaattisesti laitteelle. Suositellun tai pika-asennuksen aikana saat kaiken mitä nipussa on mukana ja PUPit tulevat laitteelle.

Välttääksesi epäilyttävien työkalujen tai haittaohjelmien asennuksen, sinun pitää:

 • ole tarkkana kun klikkaat epäilyttäviä linkkejä;
 • valitse aina Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa;
 • lue asennusohjeet;
 • Kiinnitä huomiota sivuston EULA (Loppukäyttäjän Lisenssisopimus) tai Yksityisyyden Suojaan;
 • lataa ohjelmat virallisilta sivuilta, luotettavista lähteistä.

Poista Segurazo antivirus luotettavien turvaohjelmien avulla

Ennen kuin yrität poistaa virusta, sinun kannattaa luoda varmuuskopiot tiedostoistasi välttääksesi tiedostojen menetyksen, joka voi tapahtua, kun ohjelma muuttaa liian monia tärkeitä asetuksia saastuneella tietokoneella.

Sitten sinun kannattaa miettiä aikaa, koska mitä kauemmin PUP on järjestelmässä, niin sitä useampia muutoksia se voi tehdä. Jos siis haluat poistaa Segurazo kerralla, yritä muistaa ensimmäinen kerta, kun ohjelma ilmaantui näytölle ja yritä tarkistaa kone valitsemallasi haittaohjelman poistajalla.

Segurazo poisto onnistuu parhaiten automaattisella prosessilla. Jotkut haittaohjelmat käyttävät piilotettu skriptejä, jotka vaikuttavat haittaohjelman tarkistusprosesseihin tai voivat saastuttaa ohjelmia, tiedostoja ja toimintoja, joten kunnollinen järjestelmän tarkistus antaa sinun löytää, tunnistaa ja korjata viruksen vahingot ja PUPin. Jos sinulla on vaikeuksia poistaa sovellusta manuaalisesti, niin sinun kannattaa mennä Vikasietotilaan Verkolla, kuten alla on näytetty.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Segurazo Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Segurazo voi olla todella vaikea poistettava. Mene Vikasietotilaan Verkolla, jos sinulla on vaikeuksia tämän prosessin aikana:

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Segurazo ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä