Poisto SAntivirus (Viruksen Poisto-opas) - päivitetty heinä 2020

SAntivirus Poisto-ohje

Mikä on SAntivirus?

SAntivirus on epäilyttävä antivirus ohjelma, joka voi näyttää liioiteltuja tarkistustuloksia saadakseen käyttäjät ostamaan sen lisenssin

SAntivirus

SAntivirus, tunnetaan myös nimellä Segurazo, on turvatyökalu, jonka kehittäjä on global I.T security company. Antivirus ohjelma tarjoaa asiakkailleen täyden virussuojan, potentiaalisten uhkien karanteenin, yksityisyyden suojan, suorituskyvyn parannuksia, reaaliaikaisen suoja ja muuta. Vaikka tämä vaikuttaa houkuttelevalta, niin asiantuntijat eivät suosittele luottamaan tähän työkaluun. Käyttäjien raporttien ja infosec yhteisön raporttien mukaan, SAntivirus ohjelmaa levitetään ilmaisohjelmien mukana ja se on ensimmäinen merkki, että tämä sovellus ei ole luotettava.

Tällä harhaanjohtavalla kolmannen osapuolen antivirus työkalulla on huono maine petollisten tarkistustulosten takia. Raporttien mukaan se tyrkyttää lisenssiavainta näyttämällä liioiteltuja tarkistustuloksia. Tämän lisäksi käyttäjät raportoivat ongelmista SAntivirus poistossa, koska se muokkaa paikallisia ryhmäasetuksia (käyttämällä SeLoadDriverPrivilege komentoa) lisätäkseen oikeuksia ja tehden paikalla olonsa huomatuksi.

Asennuksen aikana SAntivirus skanneria näytetään jatkuvasti. Tämän seurauksena järjestelmä voi toimia hitaammin korkean CPU käytön takia. Joissain tapauksissa tarkistus voi laukaista BSOD tai virheen, joka johtaa järjestelmän uudelleen käynnistykseen. Tällaisten toimien takia ihmiset riskeeraavat eri prosessien menetyksen.

Nimi SAntivirus
Tyyppi Potentiaalisesti ei-toivottu ohjelma
Tunnetaan myös nimellä Segurazo
Tunkeutuminen Jotkut käyttäjät ovat voineet ladata sovelluksen sen viralliselta sivustolta, useimmat kuitenkin löytävät se asennettuna järjestelmään, kun he ovat asentaneet ilmaisohjelman kolmannen osapuolen sivulta (ohjelmien niputus), joutuneet petollisen mainoksen huijaamaksi tai nähneet tekaistun päivityksen vaarallisella sivulla
Oireet Työkalun automaattinen tarkistus näyttää satoja ongelmia uudellakin laitteella; sovellusta ei voida poistaa manuaalisesti; pop-up mainokset ilmaantuvat satunnaisesti, pyytäen ostamaan SAntivirus täyttä versiota
Tunnistus Useat haittaohjelman poistajat tunnistavat sovelluksen vaarallisena tai epäilyttävänä – Virus Total tulokset
Poisto Voit yrittää poistaa sen manuaalisesti alla olevien ohjeiden mukaan; jos et onnistu, poista PUP automaattisesti tarkistamalla laite maineikkaalla haittaohjelman poistajalla
Järjestelmän korjaus SAntivirus voi poistaa rekisterimerkinnät, jotka vaaditaan järjestelmän normaaliin toimintaan, tämä voi johtaa Windows ongelmiin. Jos sovellus suorittaa muutoksia tietokoneellesi, tarkista se FortectIntego ohjelmalla vaurioiden korjaamiseksi

Ensisilmäyksellä, jotkut käyttäjät voivat luulla, että SAntivirus on kelpo antivirus ohjelma, joka voi myös optimoida heidän tietokoneensa, koska sen suunnittelu ja käyttöliittymä ovat siistit ja helpot navigoida. Se väittää omaavansa seuraavat ominaisuudet:

 • Reaaliaikainen suoja (lunnasohjelma, verkko, sähköposti);
 • Haittaohjelmien poisto;
 • Yksityisyyden skanneri;
 • Suorituskyvyn tehostaja;
 • Online turvaominaisuus.

Sen suunnittelun ja hyvin esiteltyjen ominaisuuksien alle, SAntivirus piilottaa ominaisuuksia, jotka ovat yleisempiä haittaohjelmille kuin niitä vastaan suojaaville ohjelmille.

Ensimmäiseksi, useimmat käyttäjät, jotka ovat tekemisissä SAntivirus sovelluksen kanssa, eivät koskaan asentaneet sitä tarkoituksella (vaikka se voidaan ladata sen viralliselta sivulta), koska se leviää useiden epäreilujen tekniikoiden avulla, kuten ohjelmien niputus, tekaistut päivitykset ja petolliset mainokset.

Kun se on asennettu järjestelmään, SAntivirus suorittaa heti täyden järjestelmän tarkistuksen. Vaikka se on tavallinen prosessi haittaohjelman poistajille, sen tuomat tulokset eivät ole ollenkaan tavallisia. Koska sovellus näyttää liioiteltuja tarkistustuloksia (se voi esimerkiksi merkitä Googleen liittyvät evästeet keskitason uhiksi, joka ei todellakaan pidä paikkaansa), käyttäjät voivat luulla tietokoneensa olevan paljon huonommassa tilassa mitä se itseasiassa on.

Jos käyttäjä painaa ”Remove all issues” painiketta, heidät ohjataan suoraan maksusivulle, joka pyytää heitä ostamaan SAntivirus sovelluksen täyden version. Me todella suosittelemme, ettet maksa tästä hyödyttömästä ohjelmasta, koska haaskaat vain rahasi – kun pidetään mielessä sen petolliset markkinointitekniikat ja harhaanjohtavat tarkistustulokset, niin sitä ei voida pitää luotettavana turvatyökaluna tietokoneellesi.

SAntivirus PUP

Sinun kannattaa sen sijaan luottaa sovelluksiin, jotka ovat luotettavia ja eivät johssa käyttäjiä harhaan joka askeleella. Jos tarvitset järjestelmän optimointityökalua, joka voi korjata useat Windows ongelmat, meidän suosituksemme on FortectIntego. Tämän lisäksi sinun ei kannata myöskään unohtaa tietokoneesi puolustusta – käytä ohjelmia, kuten SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes poistamaan SAntivirus ja suojelemaan tietokonettasi muilta uhilta tulevaisuudessa.

Useat kysyvät onko SAntivirus virus

Online foorumit, kuten Reddit ovat täynnä kysymyksiä, jos Segurazo SAntivirus on itsessään virus. Vastaus tähän kysymykseen on yksinkertainen – tämä antivirus työkalu ei ole virus. Se sopii turvatyökalujen kategoriaan, vaikka sen suorituskyky on kyseenalainen.

Verkkoturvallisuuden asiantuntijoiden mukaan, on parempi välttää työkaluja, joita levitetään niputtamalla. Petollinen levitystapa strategia kertoo sen tosiasian, että työkalu ei ole maineikas ja sillä voi olla piilotettuja tavoitteita. Kuten tässä tapauksessa, niin kutsuttu SAntivirus haittaohjelma haluaa saada ihmiset ostamaan sen lisenssiavaimen petollisilla tavoilla, kuten:

 • Työkalua levitetään ilmaisohjelmien avulla, kuten Audacity;
 • Ei ole olemassa suoraa SAntivirus poisto-ohjelmaa. Yleensä SegurazoUninstaller.exe tiedosto on piilotettu ei-tyypilliseen sijaintiin tunnistuksen välttämiseksi;
 • Poisto-ohjelman käyttö ei takaa tämän PUP ohjelman poistoa;
 • AV skanneri käynnistyy satunnaisesti, tämä aiheuttaa korkean CPU käytön ja joskus BSODn;
 • Skannauksen tulokset voivat sisältää olemattomien virusten, vakoiluohjelmien ja muiden verkkouhkien nimiä;
 • Ilmaisen kokeilujakson jälkeen, SAntivirus alkaa aiheuttamaan uudelleenohjauksia viralliselle maksusivulle.

SAntivirus skanneri

Jos et siis ole vielä asentanut tätä sovellusta, me suosittelemme pysymään kaukana siitä ja luottamaan maineikkaisiin antivirus ohjelmiin, kuten SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes, sekä muut. Jos sinulla on kuitenkin vaikeuksia Segurazo SAntivirus poistossa, yritä käynnistää laitteesi uudelleen Vikasietotilassa, kuten alla kerrotaan ja suorita tarkistus sekä poista tämä PUP.

PUPit, kuten vaaralliset antivirus työkalut usein toimitetaan ilmaisohjelmien toimesta

Potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia kutsutaan niin syystä, vaikka ne ovat yleensä ”ei-toivottuja” käyttäjien toimesta. Jos sovellus on luokitettu PUP luokkaan, sinun on parempi pysyä siitä erossa, koska se käyttää petollisia tekniikoita saavuttaakseen maalinsa – rahan tekeminen. Ja, vaikka rahan ansaitseminen tuotteella on normaalia, valheellisten mainosten antaminen ja toiminnallisuudesta valehteleminen ei ole – käyttäjät vain tuntevat itsensä huijatuksi ja petetyksi, vaikka he yleensä eivät voi saada rahojaan enää takaisin, koska he maksoivat sovelluksesta.

Siksi on parasta pysyä erossa PUP ohjelmista, koska ne eivät vain saa sinua maksamaan hyödyttömistä palveluista, mutta myös vaarantaa online turvallisuutesi vaihtamalla nettiselaimen asetukset ja johtaa epäilyttäville sivustoille, tai seuraa online aktiviteettejasi taustalla.

Jotta voit pysyä erossa potentiaalisesti ei-toivotuista ja vaarallisista sovelluksista, seuraa näitä yksinkertaisia vihjeitä, joita turvallisuusasiantuntijat ovat antaneet:

 • Jos mahdollista, valitse aina virallinen lähde latauksellesi;
 • Vältä torrent sivuja ja muista korkean riskin sivuja;
 • Ennen sovelluksen asennusta, tarkista käyttäjien arvostelut tai online blogit;
 • Varmista asennuksen aikana, että tarpeelliset dokumentit ovat tarjolla – Käyttöehdot ja Yksityisyyden Suoja;
 • Käytä aina Edistynyttä/Kustomoitua asetusta Suositellun/Pika-asennuksen sijaan, jos mahdollista;
 • Varo harhaanjohtavia painikkeiden asetelmia, petollisia tarjouksia, ennalta asetettuja rukseja, pieniä tekstejä ja muita temppuja, joita ilmaisohjelmien tekijät käyttävät pettääkseen ihmisiä ja saadakseen heidät asentamaan haittaohjelmia.

Poista SAntivirus näiden ohjeiden avulla

Useat käyttäjät sanovat, että SAntivirus poisto oli todella vaikeaa – he sanoivat yrittäneensä poistaa tiedostot manuaalisesti Ohjelmatiedostoista mutta pääsy oli kielletty. Voit kuitenkin yrittää poistaa PUP ohjelman manuaalisilla askeleilla, kuten alla on neuvottu.

SAntivirus tunnistus

Kuten yllä on mainittu, SAntivirus virus suorittaa useita järjestelmä muutoksia, kuten Windows rekisterimuutoksia, muutoksia local group sääntöihin ja suorittaa muutoksia muihin kriittisiin Windows asetuksiin. Tämän tuloksena et ehkä pysty poistamaan SAntivirusta manuaalisesti ja tarvitset automaattisen poisto-ohjelman apua.

Sen tekemiseksi sinun pitää ladata ja asentaa haittaohjelman poistaja, joka tunnistaa tämän PUP ohjelman. Sen sijaan, että koetat poistaa uhan itse, turvaohjelma tunnistaa kaikki vaaralliset tiedostot järjestelmässä ja poistaa oikeudet, jotka Segurazo sai itselleen asennuksen aikana.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen SAntivirus Poisto-ohje

WindowsmacOS

Poista Windowsista

Poistaaksesi SAntivirus sovelluksen Windows laitteelta, seuraa näitä askeleita:

Poistaaksesi SAntivirus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät SAntivirus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.
WindowsmacOS

Poista SAntivirus Mac OS X järjestelmästä

macOS käyttäjät voivat poistaa potentiaalisesti ei-toivotut ohjelmat näiden toimien avulla:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi SAntivirus tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan SAntivirus rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä