SpyHunter arvostelu, ilmainen lataus

123

SpyHunter on todella tehokas haittaohjelmien poistaja yksinkertaisella ja helpolla käyttöliittymällä

Tämä ohjelma on erinomainen valinta heille, jotka eivät ole asiantuntevia tietokoneen käyttäjiä sekä tietokoneasiantuntijoille. Sitä voidaan käyttää havaitsemaan ja poistamaan haittaohjelmat ja lunnasohjelma parasiitit, mainosohjelmat, selaimen kaappaajat ja vastaavat uhat.

Se on saatavilla kahtena eri versiona, joten voit ladata Spyhunterin ilmaisen tai Spyhunterin maksullisen version tietokoneellesi. Koeversioita voidaan käyttää tietokoneen tarkistamiseen. Loisten poistamiseen sinun pitää Aktivoida SpyHunter ostamalla sen lisensoitu versio.

Tämä versio tarjoaa ilmaisen teknisentuen nimeltä Spyware HelpDesk, kustomoidut viruskorjaukset ja päivittäiset SpyHunter päivitykset. Voit jättää Tukilipun tai ottaa yhteyttä SpyHunter tekniseen tukeen puhelimitse jos ohjelmisto ei havaitse jotain virusta. Monet eivät kuitenkaan jää huomaamatta sillä sen tietokannassa on 12 900 uhkaa listattuna.

Jos sinua yhä vaivaa kysymys 'Onko SpyHunter luotettava', sinun kannattaa lukea lehdistöjulkaisuja joita virusten kuvauksessa on. Tämä on jälleen yksi todiste, että se on luotettava ja täyttää kaikkien tarpeet.

Lataa SpyHunter

Ohjelman viimeisin versio on SpyHunter 5. Se on yhteensopiva Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Vista ja XP käyttöjärjestelmien kanssa. Mac OS käyttäjien pitää odottaa vielä hetki, me voimme taata, että SpyHunter  Mac käyttöjärjestelmälle on tulossa. Sinun pitää ottaa huomioon, että Spy Hunter Mac käyttöjärjestelmälle EI OLE sukua tälle haittaohjelman poistajalle ja sen kehittäjälle Enigma Software. Sen omistaja on Aspyr Media ja se leviää useiden lataussivustojen kautta.

Jos haluat ladata SpyHunter tietokoneellesi niin sinun tulee pitää mielessä, että vain Enigma Software viralliset yhteystyökumppanit, joka on tämän ohjelman kehittäjä, voivat tarjota sinulle laillisen SpyHunter 5 rekisteröinti koodin, tunnetaan myös nimellä SpyHunter avain. Virukset.fi on yksi tämän yrityksen vanhimmista yhteistyökumppaneista, siihen luotetaan kun puhutaan SpyHunter aktivointi koodista.

Jos olet etsinyt SpyHunter kräkkiä Internetistä niin ensimmäinen asia joka sinun tulee tietää, että se on laiton. henkilöt jotka käyttävät tällaisia tiedostoja voivat joutu poliisin tai muun valtion viraston rankaisemiksi laittoman ohjelman käytöstä. Tämän lisäksi, tällaiset SpyHunter sarjanumerot ovat ohjelmiston kehittäjän nähtävissä ja blokattavissa. Lopuksi, se voi olla saastunut vakoiluohjelmilla ja muilla uhilla jotka voivat johtaa lisäongelmiin. Samaa voidaan sanoa SpyHunter torrent tiedostoista, joten pysy niistä erossa.

SpyHunter Vertailu

SpyHunter vs Malwarebytes AntiMalware

SpyHunter ja Malwarebytes AntiMalware ovat kohtalaisen samanlaisia haittaohjelman poistajia. Niillä molemmilla on kaksi versiota – ilmainen (koe) versio ja maksullinen (premium) versio. Ei ole mitään väliä vaikka Malwarebytes sovellusta esitellään ilmaisena haittaohjelman poistajana, vain sen Premium versio takaa järjestelmän reaaliaikaisen suojauksen (tämä versio on maksullinen). Ihmiset väittävät, että Malwarebytes aiheuttaa järjestelmän hidastumisia, joe et siis halua uhrata PC:si suorituskykyä sen turvassa pitämiseen, sinun kannattaa valita SpyHunter. Jos pidät teknistä tukea tärkeänä asiana niin sinun kannattaa miettiä kahdesti ennen Malwarebytes anti-malware sovelluksen asentamista. Löytyy useita pettyneitä asiakkaita jotka eivät ole saaneet apua sen kehittäjiltä.

SpyHunter vs McAfee

SpyHunter ja McAfee Antivirus ovat kaksi erilaista ohjelmaa jotka voisivat helposti toimia rinnakkain. Niillä on kuitenkin todella samanlainen virustietokanta joten voit luottaa SpyHunteriin, se on halvempi kuin McAfee. Tämä antivirus käyttää myös enemmän aikaa järjestelmän tarkistukseen ja haittaohjelmien poistamiseen, jos olet tekemisissä agressiivisen uhan kanssa niin sinun kannattaa valita SpyHunter. Lopuksi, Jos pidät teknistä tukea tärkeänä asiana niin sinun kannattaa miettiä kahdesti ennen McAfree sovelluksen asentamista. Löytyy useita pettyneitä asiakkaita jotka eivät ole saaneet apua sen kehittäjiltä.

SpyHunter vs Spybot

Kun vertailussa ovat SpyHunter ja Spybot niin tulee nopeasti selväksi, että nämä kaksi ohjelmaa ovat täysin eri tasolla. Spybot on yksinkertainen vakoiluohjelmien poistaja jonka tietokanta on paljon pienempi kuin SpyHunterin. Tämä tarkoittaa sitä, että se voi haittaohjelman PC:lle ja väittää sen olevan turvallinen. Sillä vaikuttaa myös olevan todella heikko rootkit poistosarja..

SpyHunter vs Webroot

Webroot on loistava työkalu kun koetetaan estää virusten pääsy tietokoneelles. se tarjoaa perusominaisuudet, kuten PC turvallisuus, Henkilötieojen suoja, salasana manageri, varmuuskopio, jne. joitan näitä ominaisuuksia ei ole SpyHunterissa mutta voit käyttää näitä ohjelmia yhdessä. Jos kuitenkin etsit yksinkertaista ja helppokäyttöistä ohjelmistoa niin pitää olla varuillasi sillä tämän ohjelman käyttöliittymä on kohtalaisen monimutkainen ja löytyy useita PC käyttäjiä jotka ovat kohdanneet ongelmia kun he ovat sitä kokeilleet..

SpyHunter vs Bitdefender

Bitdefender on tehokas anti-virus. jos kuitenkin haluat estää potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien, kuten selaimen kaappajien ja mainosohjelmien pääsyn tietokonee, sinun kannattaa käyttää sitä yhdessä SpyHunterin kanssa, joka on omistettu tälle. Voit myös havaita järjestelmän hidastumisia kun sinulla on Bitdefender tietokoneellasi, et huomaa samaa kun koetat SpyHunteria.

SpyHunter vs AVG

Löytyy useita mielipiteitä AVG Antivirus ohjelmasta. Löytyy ihmisiä jotka ovat siihen todella tyytyväisiä ja sitten löytyy ihmisiä jotka ovat todella pettyneitä siihen. Pidä mielessäsi, että AVG sovellusta on käytettä levittämään ohjelmia nipussa sen kanssa. Tätä ei ole koskaan tehty SpyHunter sovelluksen kanssa. Se on lisäksi pyytänyt ihmisiä asentamaan ylimääräisiä työkaluja virusten poistamiseksi tietokoneelta. Se voi myös aiheuttaa kaupallisia mainoksia tietokoneellasi. Jos et halua törmätä tällaisiin asioihin niin sinun kannattaa miettiä jotain muuta antivirusta.

SpyHunter Usein Kysytyt Kysymykset FAQ

Kysymys: Olen etsinyt luotettavaa haittaohjelman poistajaa joten tein pienen tutkimuksen Internetissä ja päätin ladata SpyHunter ohjelman. Kaikki vaikuttaa olevan hyvin mutta kaverinin sanoi, että hän näki paljon negatiivista palautetta siihen liityyen. Ovatko nämä negatiiviset SpyHunter arvostelut luotettavia?

Vastaus: On todella loistavaa, että olet tehnyt tutkimustyötä ennen ohjelman asennusta tietokoneellesi. Sinun kannattaa kuitenkin pitää mielessäsi, että eivät kaikki Internetissä julkaistut mielipiteet ole luotettavia. Löytyy useita foorumeita jotka kuuluvat SpyHunterin kilpailijoille. Saadakseen lisätuloja he tietenkin väittävät, että SpyHunter on virus tai vastaava uhka. Tämä EI OLE totta. SpyHunter sovelluksen on sertifioinut West Coast Labs Checkmark Certification ohjelma, se on riippumaton testipalvelu. Tämä ohjelma on myös OPSWAT Sertifioitu Yhteistyökumppani, Se on mainuttu julakisuissa, kuten PC World, The Wall Street Journal, Forbes sekä muissa luotettavissa lähteissä.

Kysymys: Minä tarvitsen ohjelman viruksen poistamiseksi tietokoneeltani. Haluan ladata SpyHunterin, mutta ennen sitä haluan kysyä, onko SpyHunter luotettava kuten muut tunnetut turvallisuusohjelmat?

Vastaus: useat ihmiset kysyvät meiltä ‘OnkoSpyHunter a virus?’, ‘Onko SpyHunter luotettava?’ jne. SpyHunter, jonka kehittäjä onEnigma Software on laillinen sovellus jonka on testannut luotettava palvelu nimeltä West Coast Labs Checkmark Certification. Jos olet päätynyt sivustolle joka väittää, että SpyHunter on virus niin on hyvin todennäköistä, että kyseinen sivusto promotoi jotain sen kilpailijaa. Nämä arvostelut eivät ole ammattilaisten tekemiä, voit siis jättää ne huomiotta.

Kysymys: Tarvitse ilmaisen haittaohjelman poistajan ja kaverini suositteli SpyHunter ohjelmaa. Onko se ilmainen?

Answer: Ei, SpyHunter on maksullinen haittaohjelman poistaja. Voit kuitenkin asentaa sen ilmaisen skannerin nähdäksesi onko PC:si saastunut.

Kysymys: Minulla on täysin uusi tietokone ja etsin haittaohjelman poistajaa pitääkseni sen turvassa. haluan todella kokeilla SpyHunter sovellusta mutta siitä löytyy niin monia mielipiteitä. Onko SpyHunter huijaus?

Vastaus: Me saamme useita kysymyksiä siitä, että onko Spy Hunter turvallinen, onko se huijaus, jne. ei, se ei todellakaan ole huijaus. Tämä on maineikas haittaohjelman poistaja jonka kehittäjä on Enigma Software. Sitä on tarjottu lataussivustoilla yli 10 vuoden ajan, kestäisiko huijausohjelma niin kauan? Olisiko se myös West Coast Labs Checkmark Certification hyväksymä? Emme usko..

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
SpyHunter tyytyväisyys
Taattu
Lataa
SpyHunter tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja SpyHunter 5, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
SpyHunter 5 ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. SpyHunter 5 tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
yli 40.000.000 latausta!
yli 40.000.000 latausta!
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Ugnius Kiguolis on haittaohjelma-analyysi ammattilainen, joka on myös virukset.fi perustaja ja omistaja. Tällä

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Arvostelut muilla kielillä