Poisto Web companion (Poisto-opas) - 2020 päivitys

Web companion Poisto-ohje

Mikä on Web companion?

Web companion Lavasoft yritykseltä — laillinen ohjelma, joka ei ehkä ole niin hyödyllinen miten se kuvaillaan

Web companion image

Web companion on laillinen sovellus, jonka luoja on Lavasoft. Kehittäjien mukaan, ohjelma voi lisätä ylimääräisen kerroksen suojausta estämällä potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, kuten mainosohjelmat tai selaimen kaappaajat. Aika ironista, koska Web companion itsessään on PUP, koska se yleensä asennettaan shareware ja freeware ohjelmien mukana petollisella tavalla. Tietokoneiden käyttäjien ei pidä luottaa tähän niin sanottuun turvatyökaluun, koska se voi näyttää vääriä positiivisia ja johtaa käyttäjänsä uhrinsa uskomaan, että heillä on tekaistuja viruksia. Tämän lisäksi Web companion tyrkyttää aktiivisesti sen maksettua versiota, koska se on ainoa tapa välttää ongelmat joita se on löytänyt. Mutta turvallisuusasiantuntijat, Reddit yhteisö ja muut osapuolet eivät usko, että sinun kannattaa tuhlata rahojasi näin kyseenalaiseen työkaluun.

Nimi Web companion
Tyyppi Järjestelmätyökalu
Tunnetaan myös nimillä AdAware Web companion; Lavasoft Web companion
Kuvaus Tämä ohjelma leviää niputus tekniikan avulla
Oireet
 • Näyttää todella suuren määrän tekaistuja virushälytyksiä;
 • Huijaa käyttäjät ostamaan ohjelman premium version;
 • Yrittää saada uhrit käyttämään sen maksettuja ominaisuuksia ja ylimääräisiä lisäosia.
Poisto Hanki haittaohjelman poistaja, kuten SpyHunter 5Combo Cleaner poistaaksesi Web companion sovelluksen yhdessä Service WCAssistantService sovelluksen kanssa heti
Palautus ja optimointi Voit varmistaa, että järjestelmäsi on parhaassa kunnossa PUP tartunnan jälkeen FortectIntego ohjelmalla

Tämän ohjelman pääongelmat liittyvät sen levitystapoihin. Web companion kehittäjät ovat jo myöntäneet, että heidän tuotettaan levitetään suositun markkinointi tekniikan avulla, joka tunnetaan nimellä niputus. He kertovat suoraan heidän UKK osiossaan, että sovellus voi ilmaantua käyttäjän tietokoneen ilman suoraa lupaa ja alkaa toimimaan järjestelmässä:

Web Companion is most commonly distributed within another software product that you or someone who uses your PC has elected to install. This is known as ”bundled software distribution” and is a practice widely used by software makers worldwide to make money while delivering free software to their end-users.

Vaikka jotkut käyttäjät voivat kyseenalaistaa mikä on Adaware Web companion, toiset kutsuvat tätä ohjelmaa nimellä Web companion virus. Turvatutkijat osoittavat, ettei tämä ole oikea termi tämän ohjelman kuvaamiseksi. Sen pitäisi kuulua Potentiaalisesi ei toivottuihin ohjelmiin, sen salamyhkäisten tekniikoiden takia, joita se käyttää päästäkseen järjestelmään ja koettaa myydä lisensoitua versiotaan. Meidän pitää kuitenkin lisätä, että ohjelman aktiviteetit voivat olla kohtalaisen ärsyttäviä ja aiheuttaa vaikeuksia, kun yritetään poistaa tätä niin sanottua järjestelmän suojatyökalua.

Kun se on asennettu, Web companion väittää suojaavansa seuraavia uhkia vastaan:

 • Vaaralliset verkkosivut;
 • Tunkeilevat mainokset;
 • Tietojen seuranta;
 • Verkkourkinta huijaukset.

Käyttäjät kuitenkin alkavat saamaan ilmoituksia tunnistetuista uhista heti ensimmäisen tarkistuksen jälkeen. Valitettavasti näillä hälytyksillä ei ole vanhenemispäivää, joten sinut voidaan hukuttaa loputtomiin viesteihin aina, kun alat käyttämään tietokonettasi. Se on todella heikentänyt käyttäjien kokemusta, koska se ilmaantuu esille tauotta.

On valitettavaa, että virustarkistukset ja ylimääräiset Web companion viruksen mainokset eivät ehkä ole luotettavia. Kehittäjät koettavat luoda tuloja ja saada ihmiset uskomaan, että heidän tietokoneensa on saastunut, jotta he jatkavat tämän vähemmän luotettavan palvelun käyttöä. Joissain tapauksissa käyttäjiä voidaan yrittää saada käyttämään premium versiota tai asentaa ylimääräisiä turvatyökaluja.

Web companion kuvitusWeb companion sovellusta usein kuvaillaan virukseksi, koska se näyttää ärsyttäviä virustarkistus pop-up mainoksia.

Siksi me suosittelemme hankkimaan luotettavan työkalun pitämään tietokoneesi turvaa yllä. Tämän lisäksi, jos olet epäillyt itseäsi ”pitäisikö minun poistaa Web companion järjestelmästä,” meidän vastauksemme on ”kyllä sinun pitäisi.” Voit poistaa sovelluksen Windows 7, Windows 10 tai muista Windows käyttöjärjestelmistä alla olevan askel-askeleelta ohjeen avulla.

Manuaalinen Web companion poisto ei vie paljoakaan aikaa. Sinun kannattaa kuitenkin käyttää suosittelemiamme työkaluja, jotta voit varmistua, että järjestelmässä ei ole ylimääräisiä tiedostoja. Pidä mielessäsi, että tällaiset sovellukset voivat muokata tietokoneen rekisteriä ja aiheuttaa ylimääräisiä muokkauksia aloittaakseen työnsä järjestelmässä jokaisen käynnistyksen yhteydessä. Peruuttaaksesi nämä muutokset, me suosittelemme käyttämään FortectIntego ohjelmaa.

Ihmiset löytävät tämän sovelluksen asennettuna yhä uudelleen ilman lupaa. Tapoja estää se

Vastaus kysymykseen, miten Web companion asennettiin tietokoneeni järjestelmään on todella yksinkertainen — tämä turvatyökalu leviää nipussa kolmansien osapuolien sovelluksien kanssa. Toisin sanoen, sinä asensit ohjelman ilmaisohjelman asennuksen yhteydessä. Vaikka tämä levitystekniikka on laillinen, käyttäjät eivät usein tunnista ja estä ohjelmia, joita he eivät halua asentaa. Tämän tuloksena uhrit ovat aloittaneet useita keskusteluja tämän työkalun yllättävästä ilmaantumisesta alustoilla, kuten Reddit, Quora, Microsoft, sekä useat muut teknologia foorumit.

Tässä on muutamia vihjeitä miten voit välttää ylimääräisten komponenttien asennuksen:

 1. Älä koskaan asenna ohjelmia Pika tai Suositelluilla asetuksilla;
 2. Valitse Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja seuraa askeleita tarkasti;
 3. Etsi esimerkityt ruksit, jotka antavat luvan asentaa PUP ohjelmia;
 4. Poista nämä ruksit ja suorita järjestelmän tarkistus ammattilaisten antivirus ohjelmalla.

Viimeistele Poisto

Kuinka poistaa Web companion Windows järjestelmästä

Jos olet jo testannut tätä turvatyökalua ja se on sinulle hyödytön, me suosittelemme poistamaan Lavasoft Web companion sovelluksen heti. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa — manuaalinen ja automaattinen tämän sovelluksen poisto. Kuten me kuitenkin olemme jo osoittaneet, sovellus ei ole vaarallinen ja sinulla ei pitäisi olla ongelmia sen manuaalisessa poistossa.

Tästä huolimatta BedyNet.ru tutkijat ja muut asiantuntijat ilmoittavat, että paras tapa suojata tietokonetta potentiaalisesti ei toivotuilta ohjelmilta tulevaisuudessa on hankkia luotettava antivirus järjestelmän suojaamiseksi. Se poistaa myös kaikki turhat sovellukset, jotka ovat voineet tulla järjestelmääsi ohjelmanippujen kanssa.

Tässä tapauksessa, suorita Web companion poisto Windows 10 ja muut versiot seuraamalla alla olevia ohjeita. Me todella suosittelemme poistamaan kaikki epäilyttävät merkinnät järjestelmästä, jotta voit estää muut tietokoneesi ongelmat tulevaisuudessa. Estääksesi ohjelmaniput, muista seurata jokaisen lataamasi ohjelman asennusta. Sen tekemiseksi, sinun pitää vain valita Kustomoitu/Edistynyt asennustapa.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Web companion Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Adware Web Companion sovelluksen Windows järjestelmästä, seuraa näitä askeleita:

 • Paina CTRL + SHIFT + ESC avataksesi Task Manager
 • Etsi Web Companion käynnissä, klikkaa sitä ja valitse End task oikeasta alakulmastaShut down the process
 • Sammuta Task Manager
 • Klikkaa Start painiketta ja kirjoita Apps & Features
 • Etsi Web Companion ja paina UninstallGo to Apps & Features
 • Vahvista valintasi klikkaamalla Uninstall ja Yes, I’ll take the chance
 • Paina Close ja uusi välilehti ilmaantuu selaimellesi – sulje se.

Jos käytät vanhempaa Windows versiota, suorita nämä askeleet:

Poistaaksesi Web companion Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Web companion (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Web companion rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä