Combo Cleaner arvostelu, ilmainen lataus

12

Combo Cleaner – ammattilaisten Mac huoltotyökalu, jossa on todella tehokas antivirus moottori

Combo Cleaner on tehokas järjestelmän optimoija ja antivirus ohjelma Mac käyttöjärjestelmään, joka on yhteensopiva Yosemite, El Capitan, ja Sierra frameworksin kanssa. Sen tehokas antivirus moottori voi tunnistaa ja poistaa verkkouhat, kuten haittaohjelmat, mainosohjelmat sekä muut potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat. Sen tehokkaan vaarallisien ohjelmien suojan lisäksi, Combo Cleaner on varustettu Disk Cleaner, Big Files finder, Duplicates finder, Privacy Scanner, Software Uninstaller ominaisuuksilla.

Sen harhaluulon takia, että macOS käyttöjärjestelmä ei ole altis verkkotartunnoille, käyttäjät usein ohittavat tärkeitä turva-askeleita, haittaohjelman poistajan käytössä. Mac haittaohjelmat ovat kuitenkin todella todellisia ja niistä on tulossa yhä yleisempiä. Vaikka potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, kuten mainosohjelmat voivat olla ärsyttäviä (erityisesti jos niitä ei poisteta), niin vaaralliset ohjelmat, kuten MacDownloader, KeRanger, X-agent pystyvät paljon enempään – arkaluontoisten tietojen varastamiseen, henkilökohtaisten tiedostojen varastamiseen ja paljon muuhun.

Combo Cleaner on yksi parhaista ratkaisuista haittaohjelmiin, sillä se ei käytä avoimen lähdekoodin moottoria tunnistukseen, mutta se luottaa omistautuneeseen verkkoturvallisuus tutkimukseen, joka päivittää tietokantaa muutaman tunnin välein. Tämän lisäksi, tietokannassa ei ole vain macOS viruksia, vaan myös PC haittaohjelmien tietokanta. Vaikka Mac laitteet eivät voi saastua Windows viruksilla, niin tämä ominaisuus estää käyttäjiä siirtämästä saastuneita tiedostoja Windows laitteelle.

Kaiken kaikkiaan, Combo cleaner on täydellinen apu mihin tahansa macOS laitteeseen, joka pitää verkkouhat loitolla, ja takaa sulavalinjaisen järjestelmän toiminnan järjestelmän optimoinnin avulla.

Asennus ja toiminta

Käyttäjät voivat ladata ja asentaa sovelluksen virallisesta Mac App Storesta ja kokeilla sitä ilmaiseksi.

Asennus on nopeaa ja suorasukaista – käyttäjän pitää vain ladata asennustiedosto ja vetää kuvake Sovellukset kansioon. Heti kun Combo Cleaner on asennettu, niin käyttäjät näkevät Mac laitteen tekniset tiedot, kuten levytila, käytetty/vapaa RAM ja CPU käyttö.

Dashboard

Ohjelman käyttöliittymä on todella sulava ja helppokäyttöinen. Erilliset ominaisuudet voidaan löytää kojelaudasta. Käyttäjät voivat käynnistää täyden järjestelmän tarkistuksen, joka tarkistaa levyvirheet, kaksoiskappaleet, yksityisyyden ongelmat ja verkkouhat. Täysi tarkistus ottaa noin 20 minuuttia (se voi vaihdella levykoon mukaan), mutta käyttäjä voi samaan aikaan käyttää laitteen muita toimintoja.

Heti kun tarkistus on suoritettu, käyttäjät näkevät tulokset heti. Ilman Premium versiota, käyttäjät voivat vain puhdistaa levyt, tunnistaa suuret tiedostot ja katsoa kaksoiskappaleita. Täydelliseen tietokoneen korjaukseen Combo Cleaner sovelluksella, käyttäjien pitää ostaa täysi lisenssi.

Combo Cleanerin pääominaisuudet

Combo Cleanerin ominaisuudet voivat parantaa Mac laitteen toimintoa seuraavien työkalujen avulla:

  •  Antivirus. Yksi Combo Cleanerin tärkeimpiä ominaisuuksia on antivirus moottori, joka on todella tehokas macOS haittaohjelmien tunnistuksessa sekä poistossa. Sovellus myös paljastaa Windows virukset. Tämän lisäksi, haittaohjelmat ja muut PUPit voivat häiritä päivittäistä selaamista sekä vuotaa arkaluontoisia tietoja tai johtaa jopa identiteettivarkauteen (mainosohjelma tunnetaan käyttäjien uudelleenohjauksesta verkkourkinta ja teknisen tuen huijauksen sivuille);
  • Disk Cleaner. Tämä ominaisuus antaa käyttäjien nopeasti poistaa roska- ja väliaikaiset tiedostot sekä puhdistaa järjestelmän sulavampaan ja nopeampaan tietokoneen toimintaan;
  • Big Files. Vanhat ja unohdetut tiedostot voivat usein ottaa paljon tilaa laitteella ja tukkia sen. Tämä ominaisuus sallii käyttämättömien tiedostojen löydön, kertoen niiden sijainnin, koon, jne.;
  • Duplicates. Kaksoistiedostot ovat täysin hyödyttömiä, mutta niiden tunnistus voi olla vaikeaa, koska ne tallennetaan eri paikkaan. Siksi tämä ominaisuus voi auttaa käyttäjiä löytämään kaikki kaksoistiedostot ja tarjota niiden poistoa. Pidä mielessäsi, että tämä ominaisuus toimii myös erinimisille kaksoistiedostoille;
  • Privacy Scanner. Käyttäjät, jotka murehtivat yksityisyyttään, voivat pysyä turvassa Combo Cleanerin Privacy Scanner ominaisuutta. Tämä ominaisuus tarkistaa laitteen evästeiden, selaushistorian ja vastaavien tiedostojen varalta. Käyttäjät voivat myös nollata selaimet täysin, sitä voidaan käyttää Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, jne. selaimilla.
  • Uninstaller. This is a perfect solution for users who have problems eliminating traces of potentially unwanted applications.

Hinta. Onko tähän työkaluun sijoittaminen sen arvoista?

Aivan kuten mikä tahansa laillinen ohjelma, Combo Cleaner ei ole ilmainen, ei ainakaan kaikilla ominaisuuksilla. Kuten yllä mainittu, sovellus voidaan ladata Apple storesta tai sen viralliselta sivulta ilmaiseksi. Käyttäjät voivat sitten suorittaa täyden järjestelmän tarkistuksen ja puhdistaa levynsä ja poistaa kaksoistiedostot. Muihin ominaisuuksiin, kuten antivirus tarkistustuloksiin/puhdistukseen, ohjelman poistajaan ja yksityisyyden skanneriin, käyttäjien pitää ostaa ohjelman Premium versio.

Käyttäjät voivat valita kahdesta vaihtoehdosta: Yhden Käyttäjän Lisenssi ja Perhe/Toimisto Lisenssi. Jos käytät vain yhtä tietokonetta kotona, niin voit ostaa lisenssin yhteen tietokoneeseen hintaan $44.95, kun Perhe/Toimisto lisenssi käy viiteen tietokoneeseen ja sen hinta on $88.95. Maksu erääntyy kuuden kuukauden välein, joten jos et halua jatkaa Combo Cleanerin käyttöä, niin voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Combo Cleaner Price

Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, niin voit saada rahasi takaisin 30-päivän sisällä. Tämän lisäksi, maksut käsitellää turvallisen eCommercee sivun kautta, jonka on sertifioinut TRUSTe ja DigiCert.

Yhteenveto

Verkkorikollisuus on nousussa: lunnasohjelmat lukitsevat tiedostot ja kryptolouhijat käyttävät hyväkseen järjestelmän resursseja kryptovaluutan louhintaan. Vaikka rikolliset hyötyvät reilusti, niin viattomat tietokoneen käyttäjät kärsivät henkilökohtaisten tietojen menetyksestä ja identiteettivarkauden mahdollisuudesta. Turvallisuustutkijat tekevät jatkuvasti töitä taistellen verkkouhkia vastaan ja luovat uusia ratkaisuja vaikeampia tartuntoja vastaan. Siksi käyttäjien pitää käyttää olemassa olevaa teknologiaa hyväkseen ja suojata yksityisyyttään.

Jos olet yhä vakuuttunut, että Mac ei tarvitse suojaa, niin olet väärässä – Mac haittaohjelmat eivät ole huijaus. Tämän harhaluulon takia, käyttäjät ottavat riskejä ohittaessaan tärkeitä turva-askeleita ja heidän henkilökohtaiset tiedot varastetaan. Combo Cleaner käyttää edistynyttä teknologiaa suojatakseen käyttäjiä verkkohyökkäyksiltä ja estääkseen haittaohjelmien vahingot. Tämän lisäksi, tämän antivirus ohjelman ylimääräiset ominaisuudet voivat nopeuttaa ja puhdistaa MacOS järjestelmän, saaden sen toimimaan sulavammin. 

Kaiken kaikkiaan, Combo Cleaner on loistava työkalu sinun suojaamiseen tietokone viruksilta, mutta se pitää myös laitteesi kunnossa ja vapaana ongelmista.

Removing malware

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Combo Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Combo Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Combo Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Combo Cleaner ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Combo Cleaner tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Asiantuntija taistelussa haittaohjelmia, viruksia ja vakoiluohjelmia vastaan.

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Arvostelut muilla kielillä