Turvallisuusohjelma Almanakka

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - www - Päivitetty | Tyyppi: Kaikki

Turvallisuusohjelma on sovellus joka on suunniteltu suorittamaan erityistoimintoja jolla tietokone pidetään turvallisena ja puhtaana. Ne voidaan jakaa kahteen pääkategoriaan – anti-virus ja haittaohjelman poistaja. Parhaassa tapauksessa, käyttäjällä pitäisi olla molemmat tietokoneellaan koska Internet on täynnä erilaisia viruksia. Tästä huolimatta, haittaohjelman poistajien kehittäjät ovat parantuneet ja tarjoavat nyt todella edistyneitä tuotteita, joita voidaan käyttää jopa anti-virus ohjelman sijaan. Tällaiset ohjelmat pystyvät taistelemaan useita haittaohjelmia vastaan, kuten vakoiluohjelmat, mainosohjelmat, selaimen kaappaajat, lunnasohjelmat, troijalaiset ja muut loiset.

Kaikki haittaohjelman poistajat on kehitetty yksi päämäärä mielessä, ne koettavat löytää ja poistaa tietokone viruksia ja estää niiden pääsyn tietokoneelle myöhemmin. Erilaiset vakoiluohjelman poistajat sisältävät kuitenkin erilaisia ominaisuuksia ja toimintoja. Jotkut niistä voivat luottaa samaan virusten löytö ja poisto tekniikoihin, muita on jopa vaikea verrata ja niissä ei ehkä ole mitään samaa. Viruksen poiston ongelmat voidaan myös ratkaista eri tavalla, jos et halua siis joutua olemaan yksi kun vakoiluohjelman poistajasi ei löydä virusta niin sinun tulee tietää mihin yrityksiin voit luottaa. Lopuksi, pidä mielessäsi, että jotkut haittaohjelman poistajat tai anti-virus ohjelmat eivät ole ollenkaan luotettavia! Ne voivat käyttää kyseenalaisia levitystekniikoita, eivät löydä ja poista vaarallisia tiedostoja, voivat aiheuttaa järjestelmän hidastumisia ja voivat aiheuttaa muitakin ongelmia tietokoneellasi. Me EMME suosittele ostamaan tai käyttämään tällaisia ohjelmia.

Virukset.fi Ohjelmat osio tarjoaa kattavat arvostelut erilaisista turvallisuusohjelmista. Siellä voit löytää kattavat ohjeet haittaohjelman poistajista, anti-viruksista ja muista ohjelmista, jotka voit ladata netistä suojaamaan tietokonettasi. Tämän osion päätarkoitus on esitellä ihmisille kaikkein luotettavimmat haittaohjelman poistajat markkinoilla ja auttaa käyttäjiä valitsemaan oikean ohjelman. Kaikki tiedot jota me tarjoamme Ohjelmat osiossa, on valmisteltu Virukset.fi tutkimustiimin avulla. Aivan kuten haittaohjelmien poisto-ohjeet, ohjelmien arvostelut on kirjoitettu kun turvallisuustiimi asentaa ohjelman usealle tietokoneelle ja testaa niitä erilaisia viruksia vastaan. Ohjelmat osion pitäisi auttaa sinua välttämään vaarallisia tuotteita, jotka on julkaistu vain ansaitsemaan rahaa.

Sinun pitää eniten kiinnittää huomiota suositeltuihin haittaohjelman poistajiin joita pidetään kaikkein tehokkaimpina. Ne ovat näyttäneet parhaita tuloksia koska niissä on tehokkain tarkistus, nopein tarkistus saastuneen järjestelmän korjaamisessa, kyky poistaa viruksia ja teho niiden estämisessä tietokoneelle tuloon. Kaikki yksityiskohdat annetaan jokaisen haittaohjelman poistajan arvostelussa. Siellä näet myös vertailuja muihin ohjelmiin ja asennus-/poisto-ohjeita jotka auttavat käyttäjiä säästämään aikaan kun he haluavat vaihtaa turvallisuusohjelmasta toiseen. Jos sinulla ei ole aikaa niin voit aina lukea tiivistetyn version ohjelmiston arvostelusta Vertailu sivulla, joka tarjoaa Haittaohjelman poistajien vertailuja.

Uusimmat Ohjelmisto Arvostelut

Private Internet Access lataus

Private Internet Access on yksityisyyteen keskittyvä VPN palvelu, joka rajoittaa kolmansia osapuolia ja hallitusta vakoilemasta sinua.
Ohjelmat   17 heinäkuun, 2020

Tiedot päivitetty: 2016-10-12

Lue muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa