Emsisoft Anti Malware arvostelu, ilmainen lataus

Emsisoft Anti-Malware on kelvollinen anti-malware, joka tarjoaa kattavan suojan tietokoneelle viruksia, troijalaisia, vakoiluohjelmia, rookittejä sekä vastaavia haitallisia ohjelmia vastaan. Emsisoftin kaksoisskanneri takaa korkean havaitsemisprosentin tunnettuja viruksia sekä päivittäisiä uhkia vastaan. Tällä tuotteella on myös netteiselaus suoja, tiedostosuoja sekä käytöksenesto moduuli – kaikki mitä haluat pysyäksesi turvassa kun surffaat netissä. Jos haluat kokeilla tätä ohjelmaa, voit ladata Emsisoft Anti-Malware ilmaisen version, joka on täysin toimiva versio tästä ohjelmasta ja antaa suojan 30 päivän ajaksi. Tämän lisäksi, jos epäilet ettei tämä ohjelma vastaa odotuksiasi, niin voit saada 30 päivän rahat takaisin takuun Emsisoftilta. Tämän ohjelman viimeisin versio on Emsisoft Anti-Malware 8.1.

Emsisoft Anti-Malware arvostelu virukset.fi tutkimuskeskukselta:

Kun virukset.fi päätti testata tämän sovelluksen ja poistaa haittaohjelmia Emsisoft Anti-Malware ohjelmalla, joukkueen piti ladata ja asentaa tämä ohjelma. Meidän on tunnustettava, että asennus sujui todella pehmeästi sillä ohjelmalla on todella hyvin organisoitu graafinen käyttöjärjestelmä joka tekee siitä helppokäyttöisen. Tämän lisäksi, me huomasimme Emsisoft Anti-Malware bonuksen positiivisen puolen – kaksi skanneria. Näiden skannerien yhteistyön takia, skannausaika on lyhentynyt huomattavasti. Kun Emsisoft Anti-Malware skannaus oli valmis, tiedostosuoja moduuli vertasi kaikki ladatut tiedostot noin 4 miljoonaa tunnetujen haittaohjelmien toimintakuviota vastaan ja blokkasi tiedoston jos se vaikutti olevan haitallinen. Emsisoft Anti-Malware piti järjestelmää silmällä koko ajan sekä tarkasteli verkkoaktiviteetteja ja nosti hälytyksen heti kun jotain epäilyttävää tapahtui. Tästä huolimatta, pitää tunnustaa että tämän ohjelman haittaohjelman tunnistus on parempi kuin niiden poisto. Jos tämä ohjelma ei onnistu poistaamaan virusta, sen avuliaat malware asiantuntijat ovat käytössäsi ilmaiseksi.

Joten miksi minun pitäisi ladata Emsisoft Anti-Malware?

Yhteenvetona, Emsisoft Anti-Malware voi auttaa sinua takaamaan, että tietokoneesi pysyy vapaana viruksista. Tästä huolimatta, se ei ehkä poista kaikkia tartuntoja jos ne jotenkin pääsivät sen turvaverkon läpi. Se havaitsee useampia uhkia kuin jotkut muut tuotteet mutta sen pitää yhä parantaa sen poistoprosenttia. Emsisoft Anti-Malware päivitetään vähintään viisi kertaa päivässä kun jotkut muut anti-malware ohjelmat päivittyvät vain kerran tai kaksi päivässä. Se on kelvollinen turvallisuus ohjelma, joka on saanut useita palkintoja turvallisuusasiantuntijoilta.

Arvostelut muilla kielillä