Vakavuus luokka:  
  (12/100)

Poisto QSearch (Ilmaiset Ohjeet) - Poisto-opas

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Mac virukset

QSearch on selaimen kaappaaja, joka kohdistaa Mac tietokoneen käyttäjät ja kaappaa suositut selaimet

QSearch selaimen kaappaaja

QSearch on kuvailtu selaimen kaappaajaksi, joka on luotu vain Mac laitteille. Kaikkein suosituimmat kohdeselaimet ovat Google Chrome, Mozilla Firefox, sekä Safari. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että potentiaalisesti ei-toivottu ohjelma ei voisi ilmaantua muille selaimille. QSearch virus ei todellakaan ole sovellus, jonka haluat Mac tietokoneellesi. Toisen lähteen salaisen asennuksen jälkeen, tai kun käyttäjä itse lataa selaimen kaappaajaan liittyvän lisäosan, vaarallinen sovellus asettaa ensisijaiseksi hakukoneeksi qsearch.cc. tai analytics.qsearch.cc. Tämän lisäksi se muokkaa pääsivua, uuden välilehden URL osoitetta ja muita osioita kaapatusta selaimesta, joka antaa ohjelman aiheuttaa epäilyttäviä aktiviteetteja, kuten uudelleenohjauksia kehittäjän sponsoroimille sivustoille, mainostaa vaarallisia tuotteita pop-up mainoksilla, tarjoaa kyseenalaisia hakutuloksia.

Nimi QSearch
Tyyppi Selaimen kaappaaja
Alatyyppi Potentiaalisesti ei-toivottu ohjelma
Saastuvat järjestelmät Mac tietokoneet ovat tämän vaarallisen sovelluksen pääkohde
Kaapatut selaimet Useimmin, Chrome, Safari, Firefox
Hakukone Virus ohjaa qsearch.cc sivulle
Levityslähteet Niputetut ohjelmat. Myös sen virallinen sivusto tarjoaa vaarallisen lisäosan ladattavaksi
Viruksen tunnistus ja viruksen vahinkojen korjaaminen SpyHunter 5Combo Cleaner voi auttaa sinua tunnistamaan selaimen kaappaajan. Kun olet suorittanut täyden järjestelmän tarkistuksen ja poistanut saastuneet tiedostot, korjaa virusvahingot ReimageIntego ohjelmalla

QSearch on nimetty selaimen kaappaajaksi, koska se pystyy kaappaamaan kohdeselaimen ja muokkaamaan ensisijaista hakukonetta. Kun selain on vaihdettu, käyttäjä pakotetaan sen käyttämiseen aina, kun suoritetaan hakutoiminto. Joissain tapauksissa se voi johtaa vääriin hakutuloksiin ja tietoihin.

Jos haluat poistaa QSearch viruksen selaimilta, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Internet Explorer, tai Microsoft Edge, sinun pitää tarttua toimeen välittömästi. Jos haluat suorittaa prosessin mahdollisimman helposti, niin käytä työkalua, kuten SpyHunter 5Combo Cleaner tunnistamaan kaikki potentiaalisesti ei-toivotut materiaalit Mac tietokoneellasi. Poista myös viruksen vahingot, esim. saastuneet tiedosto, ReimageIntego ohjelmalla.

Toinen tapa suorittaa QSearch poisto, on manuaalinen askel-askeleelta ohje, jonka löydät artikkelin alta. Muista kuitenkin varmistaa jokainen askel oikein, muuten et ehkä onnistu poistossa ja selaimen kaappaaja voi uusia aktiviteettinsa seuraavan selaimen käynnistyksen yhteydessä.

QSearch ei todellakaan ole sovellus, joka tuo sinulle etuja. Vaikka jotkin selaimen kaappaajat tarjoavat hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten nopean pääsyn useimmin vierailluille sivuille (esim. Facebook, Twitter, Youtube), niin se on vain yksi tapa houkuttaa lisää käyttäjiä mainostettuun sovellukseen ja pitää se tietokoneella.

QSearch voi jatkuvasti aiheuttaa epäilyttävän näköisiä uudelleenohjauksia ei-toivotuille ja jopa haittaohjelma sivuille. Sinun pitää olla varovainen, kun sinulla on tämä potentiaalisesti ei-toivottu ohjelma koneellasi, muuten voit päätyä vaaralliselle sivulle ja asentaa lunnasohjelman tai Troijalaisen tietokoneellesi täysin huomaamatta.

Toinen asia, jonka QSearch luultavasti suorittaa, on ei-henkilökohtaisten tietojen kerääminen, joka liittyy käyttäjän selaustapoihin, kokemukseen ja historiaan. Tällaisiin tietoihin kuuluu useimmiten vieraillut sivut, klikatut linkit, tallennetut kirjanmerkit ja muut tärkeät tiedot, jotka jaetaan kolmansille osapuolille lisätulojen saamiseksi.

QSearch PUPQSearch on selaimen kaappaaja, joka voi ilmaantua mille tahansa nettiselaimelle, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari ja Microsoft Edge

Selaimen kaappaajilla on useita levitystapoja kehitettynä

Jos selaimen kaappaaja on päässyt tietokoneesi järjestelmään, niin olet luultavasti tehnyt virheen jossain, kun olet selannut nettiä Virusai.lt sivuston tietokoneasiantuntijoiden mukaan huolettomuus on pääongelma miksi selaimen kaappaajat ja vastaavat sovelluksen pääsevät salaa tietokoneelle.

Useimmiten selaimen kaappaajat toimitetaan yhdessä muiden ohjelmien kanssa, jotka olet ladannut vaarallisilta ja kolmansien osapuolien sivuilta. Sen sijaan että suorittaisit lataukset automaattisesti, käytä Kustomoitua/Edistynyttä asennustapaa hallitaksesi, seurataksesi kaikkia latauksiasi ja poistaaksesi kohteet, joita et halua asentaa.

Toinen tekniikka, josta PUP kehittäjät todella pitävät, on vaarallisten komponenttien sisällyttäminen hyperlinkkeihin tai pop-up mainoksiin. Kun käyttäjä törmää tällaiseen materiaaliin, hänet ohjataan saastuneelle sivustolle tai joskus se aloittaa myös vaarallisen sovelluksen latausprosessin. Pysy erossa kaikista kyseenalaisista sivuista mahdollisimman paljon.

QSearch voidaan poistaa automaattisilla työkaluilla tai askel-askeleelta ohjeilla

Sinun kannattaa poistaa QSearch virus heti tartunnan jälkeen. Jos haluat suorittaa prosessin itse, muista varmistaa taitojesi riittävyys kyseiseen toimeen. Avaa kaikki selaimet Mac tietokoneellasi ja varmista, ettei niillä ole selaimen kaappaajaan liittyvää materiaalia. Jos niissä on joitain vaarallisia komponentteja, niin muista puhdistaa kaikki selaimet, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Microsoft Edge, tai Internet Explorer.

Jos et kuitenkaan ole luottavainen tietokone ja viruksen poistotaitojesi kanssa, niin voit jättää kaiken työn maineikkaalle haittaohjelman poistajalle. QSearch poiston suorittaminen ei ole niin vaikeaa, jos valitset luotettavan ohjelman. Pidä aina mielessäsi, että kaikki epäilyttävä materiaali tulee poistaa tietokoneesi eri paikoisa, muuten selaimen kaappaaja voi uudistaa itsensä seuraavan uudelleen käynnistyksen yhteydessä.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen QSearch Poisto-ohje:

Poista QSearch Mac OS X järjestelmästä

Jos löysit selaimen kaappaajan Mac tietokoneesi järjestelmästä, käytä näitä ohjeita poistaaksesi potentiaalisesti vaarallisen ohjelman laitteeltasi:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi QSearch tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista QSearch Internet Explorer (IE) selaimelta

Poista kaikki vaarallinen materiaali, jonka löysit Internet Explorer selaimelta. Jos tarvitset apua, niin katso näitä ohjeiden askeleita:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi QSearch sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi QSearch poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista QSearch Microsoft Edge selaimelta

Poista kaikki epäilyttävän näköiset komponentit, kuten selaimen laajennukset, lisäosat ja liitteet Microsoft Edge selaimelta näiden askeleiden avulla:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin QSearch pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista QSearch Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Jos olet huomannut muutoksia selaimesi kotisivulla, uuden välilehden osoitteessa ja ensisijaisessa hakukoneessa, voit peruuttaa ne tämän ohjeen avulla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse QSearch sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita QSearch poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista QSearch Google Chrome selaimelta

Poista kaikki vaarallinen materiaali, jonka QSearch selaimen kaappaaja lisäsi. Puhdista Google Chrome näiden ohjeiden avulla:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse QSearch sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi QSearch poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista QSearch Safari selaimelta

Jos Safari selaimesi kaapattiin potentiaalisesti ei-toivotun ohjelman toimesta, käytä tätä ohjetta poistamaan kaikki vaarallinen materiaali:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi QSearch tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos QSearch on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi QSearch poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-qsearch.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta QSearch