Kuinka poistaa Malwarebytes

kirjoittanut Jake Doevan - -
12

Asiakastuki Malwarebytes ohjelmalle

Malwarebytes on turvaohjelma, joka käyttää yhdistelmää käytökseen, heuristiikkaan ja allekirjoitukseen perustuvaa tunnistustapaa suojatakseen kotikäyttäjiä useilta haittaohjelma hyökkäyksiltä. Tällä hetkellä se on yhteensopiva Windows 7/8/8.1/10/Vista/XP, MacOS 10.10 tai uudempien, Android 4.4+, iOS 11 ja uudempien kanssa. Käyttäjät voivat helposti suojata laitteensa useilta uhilta Malwarebytes ohjelman avulla. 

Me voimme tehdä pikaisen Malwarebytes arvostelun siitä kiinnostuneille — tämä turvatyökalu suojaa tiedostojasi lukitsemiselta ja lunnaiden vaatimiselta, suojaa saapuvat verkkouhat, estää ohjelmien käytön sinua vastaan ja auttaa sinua välttämään verkkourkinta sivustot, se myös murskaa viimeisimmät huijaukset. 

Käyttäjät voivat ladata Malwarebytes ilmaisversion viralliselta verkkosivulta. Ilmainen kokeilujakso antaa ihmisten nauttia kaikista ominaisuuksista 14 päivän ajan – tähän kuuluu reaaliaikainen suoja haittaohjelmilta, tehohyökkäyksiltä ja vaarallisilta verkkosivuilta. Kun kokeilujakso päättyy, niin käyttäjä ei voi enää kuitenkaan käyttää reaaliaikaista suojaa. Siitä huolimatta antivirus yhä puhdistaa tietokoneen siinä jo olevista uhista, kuten potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat (PUP). 

Koska jotkut käyttäjät pitävät reaaliaikaista suojaa tärkeänä ja haluavat poistaa Malwarebytes ohjelman kokeilujakson jälkeen. Voit ostaa sen premium version hintaan $39.99 vuosi yhdelle laitteelle. Jos haluat käyttää tätä haittaohjelman poistajaa usealla laitteella, niin Malwarebytes kotiversio antaa suojata viisi laitetta hintaan $79.99 per vuosi. Jos haluat lisää suojaa ja yksityisyyttä, käyttävät voivat valita myös Premium + Privacy suunnitelman hintaan $84.99/vuosi, johon kuuluu ilmainen VPN ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Lisätietojen saamiseksi voit lukea täyden Malwarebytes arvostelun. Jos et enää ole tyytyväinen antivirukseen, niin voit oppia poistamaan Malwarebytes seuraamalla alla olevia ohjeita. Me emme kuitenkaan suosittele jättämään laitettasi suojaamattomaksi. Joten Malwarebytes poiston jälkeen, hanki toinen turvaohjelma välittömästi. 

Malwarebytes Palautuskäytäntö

Kun ostat Malwarebytes Premium version, niin voit pyytä hyvitystä, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen. Hyvityspyyntö pitää kuitenkin täyttää 30 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Sen tekemiseksi, sinun pitää ottaa yhteyttä Malwarebytes tai 2CheckOut maksualustaan. 

Käyttäjät voivat pyytää hyvitystä kaikista Malwarebytes kotiversio tuotteista, mukaan lukien Windows, MacOS, Android, ja iOS antivirus työkalut.

Malwarebytes poisto-ohjeet

Koska Malwarebytes tuotteet toimivat eri käyttöjärjestelmissä, niin IT-ammattilaisemme ovat valmistelleet yksityiskohtaiset ohjeet, miten poistaa Malwarebytes Windows ja Mac tietokoneilta. Löydät askel-askeleelta ohjeet alta. 

Poista Malwarebytes Windows järjestelmästä:

 1. Avaa Start Menu ja kirjoita Malwarebytes;
 2. Klikkaa sovellusta oikealla hiiren painikkeella ja valitse Poista;
 3. Ohjauspaneeli ikkuna aukeaa;
 4. Etsi Malwarebytes merkintä, klikkaa oikealla ja valitse Poista/Muuta; Malwarebytes Control Panel
 5. Klikkaa Kyllä User Account Control (UAC) pop-up ikkunassa;
  Malwarebytes bypass UAC
 6. Kun poistovelho aukeaa, valitse Kyllä poistaaksesi Malwarebytes;
 7. Odota poiston valmistumista ja klikkaa OK prosessin viimeistelemiseksi. Finish Malwarebytes uninstall

Poista Malwarebytes Mac laitteelta:

 1. Avaa Malwarebytes ja mene Help osioon;
 2. Valitse Uninstall Malwarebytes Anti-Malware;
 3. Hyväksy poistoprosessi klikkaamalla OK;
 4. Salli tietokoneen uudelleenkäynnistys;
 5. Paina Agree aputyökalun asentamiseksi;
 6. Anna Järjestelmänvalvojan käyttäjänimi ja salasana, seuraa sitten poistovelhon ohjeita.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Malwarebytes Anti Malware tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Malwarebytes Anti Malware tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Malwarebytes, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Malwarebytes ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Malwarebytes tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.

Arvostelut muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa