Mikä on QtWebEngineProcess.exe? Kannattaako minun poistaa se?

QtWebEngineProcess.exe

QtWebEngineProcess Käännetään Origin Client Serviceen, joka voi joskus aiheuttaa korkean CPU käytön

QtWebEngineProcess on laillinen käynnistystiedosto, joka on tehty auttamaan määrättyjä Windows ohjelmia toimimaan kunnolla. Useimmissa tapauksissa se on liitetty Origin alustaan – alusta, joka on omistettu pelaajille, jotka yrittävät ottaa yhteyttä kavereihinsa samaan aikaan. Käynnistystiedosto voidaan kuitenkin löytää myös näistä sovelluksista:

  • Chromium-pohjainen Qt WebEngine
  • Ring Central
  • Bitlord
  • Dropbox

Vaikka se ei ole elintärkeä järjestelmätiedosto, sitä ei kannata lopettaa, jos haluat varmistaa edellä mainittujen ohjelmien normaalin toiminnan. Samaan aikaan on kuitenkin otettava huomioon, että se ei ole Windows komponentti, joten se voidaan poistaa, jos se vaikuttaa laitteesi suorituskykyyn. Jos QtWebEngineProcess käyttää suurta määrää tietokoneen muistista, sinun kannattaa yrittää asentaa Origin sovellus uudelleen ongelman poistamiseksi. Sinun kannattaa ottaa myös huomioon, että tiedosto kannattaa tarkistaa turvaohjelmalla varmistaaksesi, että se ei ole vaarallinen. Pidä mielessä, että haittaohjelmien kehittäjät ovat käyttäneet laillisten ohjelmien nimiä piilottaakseen ne järjestelmässä. Jos haittaohjelman poistajasi ei löytänyt mitään vaarallista, mutta epäilet prosessin vievän liikaa aikaa, niin QtWebEngineProcess fix artikkeli on hyödyllinen. 

Nimi QtWebEngineProcess
Tyyppi Käynnistystiedosto/Sovellustiedosto
Tarkoitus Käynnistystiedosto määrätyille ohjelmille, esim. Dropbox, Origin, Bitlord, Ring Central
Sijainti C:\Program Files alakansio
Vaarallisen version oireet Aiheuttaa vikaviestejä, käyttää paljon tietokoneen resursseja
Levitys Tulee yhdessä laillisten sovellusten kanssa; tunkeutuu roskapostien kanssa jos vaarallinen
Elimination Use FortectIntego to scan the system thoroughly and fix the damage

QtWebEngineProcess.exe järjestelmävirhe on ilmaantunut useissa Internet keskusteluissa, kun käyttäjät ovat huomanneet, että saman tiedoston useita versioita käy järjestelmän taustalla. Tämän lisäksi on löytynyt useita valituksia tiedoston tavasta käyttää korkeaa määrää CPU tehoa. Kuten yksi heistä väittää:

Its using over 200mb of ram whilst its doing nothing. The CPU is always pegged at 20% usage and the GPU is always pegged around 40%+ when the system is idle and doing nothing.

Yleensä Origin ja muiden liittyvien sovellusten uudelleenasennus tuo kaiken paikalleen. On kuitenkin tiedettävä, että QtWebEngineProcess vie paljon CPU tehoa. Pidä aina mielessäsi, että haittaohjelman kehittäjät voivat helposti käyttää tämän tiedoston nimeä piilottaakseen vaaralliset tuotteensa järjestelmään. Päämerkkejä siitä, että tiedosto on vaarallinen, ovat PC resurssien korkea käyttö ja järjestelmän toimintahäiriöt. 

qtwebengineprocess päätiedot:

  • Sijaitsee C:\Program Files alakansiossa;
  • Tunnetaan olevan kooltaan 22,024 bittiä useimmissa Windows laitteissa;
  • Jos turvallinen, niin ei pitäisi käyttää tietokoneen resursseja koko ajan.

Jos sinulla on ollut vaikeuksia tämän tiedoston kanssa, sinun pitää päätellä tiedoston luotettavuus ennen QtWebEngineProcess poistoa. Voit tehdä sen etsimällä tämän prosessin Tehtävien Hallinasta. Etsi sen sijainti (se pitäisi löytyä C:\Program Files) ja vertaa tiedostokokoa yllä mainittuihin faktoihin. 

Käyttäjät usein valittavat, että tämä prosessi on ilmaantunut heidän järjestelmäänsä täysin tyhjästä ja heilla ei ole mitään tietoa miksi se vaikuttaa heidän tietokoneensa suorituskykyyn niin merkittävällä tavalla. Tutkijoiden mukaan, prosessin lopettaminen ei auta korjaamaan QtWebEngineProcess.exe sovelluksen virhettä, koska kun siihen liittyvä sovellus on käynnissä järjestelmässä, niin tämä prosessi käynnistetään uudelleen. Sinun pitää poistaa siihen liittyvät sovellukset poistaaksesi QtWebEngineProcess kokonaan.

Koska se on käynnistysprosessi, joka liittyy useaan lailliseen ohjelmaan, niin sen poistaminen voi vaikuttaa joidenkin sovellusten tai palveluiden toimintaan. Suorita järjestelmän tarkistus FortectIntego ohjelmalla, jotta voit päätellä tämän tiedoston luotettavuuden, jotta sen sisällä ei ole haittaohjelmaa.  

Eri tyyppisiä tiedostoja voidaan ladata huomaamatta

Yleensä nähdyt tiedostot, joissa on .exe tai .dll päätteet, ovat usein haittaohjelmien tekijöiden väärin käyttämiä. Koska tietokoneessa on useita prosesseja samaan aikaan, niin et voi huomata näiden tiedostojen käynnissä oloa taustalla ja aiheuttamassa vaaraa tietokoneellesi.

Roskapostikampanjoita tai ohjelma niputuksia on aktiivisesti käytetty levittämään tällaisia vaarallisia tiedostoja. Vaarallisten asennusten aikana ihmiset huijataan lataamaan useita ohjelmia yhdessä kyseenalaisten tiedostojen kanssa. Samaa voidaan sanoa sähköpostikampanjoista, jotka huijaavat käyttäjät lataamaan turvalliselta vaikuttavia tiedostoja, jotka ovat saastuneet useilla viruksilla ja niiden komponenteilla.

Haittaohjelman kehittäjät ovat käyttäneet .exe tiedostoja hyväkseen käynnistääkseen taustaprosesseja, kuten ladata haittaohjelmia, alkaa louhimaan kryptovaluutta tai avata takaovia vaarallisimmille haittaohjelmille. Vältä näitä verkkouhkia valitsemalla Edistynyt asennustapa ja puhdista sähköpostisi hieman useammin ja kiinnitä tarkempaa huomiota yksityiskohtiin, kuten kirjoitusvirheet tai kyseenalaiset otsikot.

QtWebEngineProcess.exe poisto on tärkeää, jos tiedoston huomataan olevan vaarallinen

Kuten me aikaisemmin mainitsimme, QtWebEngineProcess on laillinen osa Origin tiedostoja. Jos se kuitenkin on aiheuttanut sovellusvirheitä, korkeaa CPU käyttöä ja vastaavia ongelmia, niin voit yrittää poistaa QtWebEngineProcess järjestelmästä ja asentaa sen uudelleen yhdessä Origin tai muun ohjelman kanssa, joka siihen liittyy.

Turvallisuusasiantuntijat kuitenkin myös suosittelevat tarkistamaan tämän tiedoston luotettavuuden, jotta voidaan varmistaa, ettei sen tarkoitus ole auttaa haittaohjelmia tekemään petollisia tehtäviään. Paras diagnoosi näille epäilyttäville tiedostoille on järjestelmän täysi tarkistus yhdellä näistä ohjelmista SpyHunter 5Combo Cleaner, tai Malwarebytes. Jos tiedoston huomataan olevan vaarallinen, niin sama sovellus hoitaa QtWebEngineProcess.exe poiston ja poistaa myös siihen liittyvän haittaohjelman. 

Pidä kuitenkin mielessäsi, että sinun ei pidä poistaa täysin turvallista käynnistystiedostoa, koska se voi vaikuttaa siihen liittyvien ohjelmien suorituskykyyn. Jos huomaat ongelman jääneen viruksen poiston jälkeen, niin me suosittelemme käyttämään FortectIntego ohjelmaa vaurioiden poistoon. Muista pitää ohjelmasi ja sovelluksesi päivitettyinä, jotta voit välttää saastuneiden tiedostojen aiheuttamat ongelmat tulevaisuudessa. Mitä tulee ohjelmien toimintaan liittyen, etsi ajurien ja ohjelmien päivityksiä useammin, jotta tällaisia ongelmia ei ilmaannu enää. 

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa