Mikä on gwx.exe? Kannattaako minun poistaa se?

gwx.exe on laillinen prosessi, joka on vastuussa Windows 10 päivityksestä

gwx.exe on laillinen käynnistystiedosto, joka kuuluu ohjelmiin, jota käytetään promotoimaan ilmaista Windows 10 päivitystä. Windows 7, 8 tai 8.1 käyttäjät voivat muistaa nämä ärsyttävät ilmoitukset, jotka alkoivat ilmaantumaan vuonna 2015. Jos muistat nähneesi ne, niin voit nähdä gwx.exe prosessin tehtävien hallinnassa.

Jos olet jo päivittänyt uusimpaan Windows versioon, niin sinun ei pitäisi nähdä tätä merkintää. Tarkista siis järjestelmäsi antivirus ohjelmalla, jos löydät gwx.exe prosessin käynnissä, koska se voi liittyä haittaohjelmaan, joka koettaa naamioitua laillisen järjestelmäkomponentin nimen alle.

Kuten olet varmasti ymmärtänyt, gwx.exe tiedosto ei ole vaarallinen. Se ei voi aiheuttaa harmia järjestelmään tai suorittaa muita vaarallisia aktiviteetteja. Se on hyödyllinen Windows 10 Päivitys ja kuuluu Microsoftille. Tällä ohjelmalla on myös lippu kuvake Tehtäväpalkissa, joka voi ärsyttää monia käyttäjiä.

On onneksi helppo tapa päästä eroon ilmoituksesta, joka aika aggressiivisesti tyrkyttää uusinta käyttöjärjestelmän versiota. Vaikuttaa siltä, että gwx.exe vaatii poistamaan Windows päivityksen KB3035583. Kun poistat sen, tämä tiedosto ja Windows mainokset katoavat.

Kuten me olemme jo maininneet, joissain tapauksissa, haittaohjelma voi käyttää tämän tiedoston nimeä, kun se yrittää ohittaa huomiosi ja tunkeutua järjestelmään huomaamatta. Jos huomaat siis tietokoneesi käyttäytyvän oudosti, sinun pitää tarkistaa järjestelmä FortectIntego tai muulla haittaohjelman poistajalla ja poistaa gwx.exe virus.

Laillinen tiedosto on yleensä yhdessä näistä kansioista:

 • C:\Windows\System32\Tasks\Microsoft\Windows\Setup
 • C:\Windows\System32\GWX\GWX.exe

Jos löysit tämän tiedoston muusta kansiosta, voit epäillä sen olevan potentiaalisesti vaarallinen. Yleensä haittaohjelma tartunta laukaisee myös muita ongelmia, kuten:

 • lisääntyneet mainokset,
 • kaatuvat ohjelmat,
 • kohtalaisen hidas tietokone,
 • Windows virheet;
 • tuntemattomat prosessit käyttävät paljon prosessoria;
 • jne.

Jos siis huomasit jonkin yllä mainituista ominaisuuksista, sinun pitää heti tarkistaa järjestelmä verkkouhkien varalta. Kuten me jo mainitsimme, sinun pitää käyttää haittaohjelman poistajaa ja poistaa gwx.exe tai muut vaaralliset tiedostot järjestelmästä.

Käynnistystiedoston asennus

Laillinen GWX tiedosto tuli järjestelmään Windows päivityksen (KB3035583) kanssa. Jos sinulla on kuitenkin ohjelman vaarallinen versio, sinun pitää tietää miten haittaohjelmat voivat päästä järjestelmään.

Verkkouhasta riippuen; tämä käynnistystiedosto voidaan asentaa yhdellä näistä tavoista:

 • tekaistun tai laittoman ohjelman lataukset;
 • tekaistut ohjelmien päivitykset;
 • vaaralliset mainokset;
 • exploit kitit;
 • vaaralliset roskapostit;
 • drive-by lataukset;
 • jne.

Siksi käyttäjien kannattaa olla varuillaan, kun he selaavat nettiä. On tärkeää välttää vierailua kyseenalaisilla sivuilla tai potentiaalisesti vaarallisilla sivuilla (esim. pornografinen, uhkapeli), käyttämällä vain kehittäjien virallisia sivuja ohjelmien tai niiden päivitysten lataamiseen, tarkista tiedot lähettäjästä kahdesti ennen kuin avaat tuntemattoman liitteen, ja pysy kaukana aggressiivisista mainoksista.

GWX poisto-ohjeet

Jos haluat poistaa gwx.exe tiedoston, joka on osa Windows 10 mainosohjelmaa, sinun pitää poistaa KB3035583. Voit tehdä sen näiden askeleiden avulla:

 1. Käynnistä tietokone Vikasietotilaan.
 2. Mene Ohjelmat ja Ominaisuudet.
 3. Klikkaa Katso asennettuja päivityksiä vaihtoehtoja vasemmasta paneelista.
 4. Etsi KB3035583 päivitys, klikkaa sitä ja paina Poista painiketta.

Jos tarvitset neuvoa vaarallisen gwx.exe poistoon, me suosittelemme tarkistamaan järjestelmän maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego. Automaattinen poisto on paras tapa, koska turvaohjelma voi tunnistaa ja turvallisesti poistaa haittaohjelman, sen kaikki tiedostot ja komponentit.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa