Mikä on LockApp.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Alice Woods - -
LockApp.exe

LockApp.exe on prosessi, joka aiheuttaa korkean prosessorin käytön kryptolouhinnalla

LockApp.exe on käynnistystiedosto, joka lankeaa kryptolouhijoiden (esim. Bitcoin, Monero) kategoriaan. Vaikka löytyy laillinen Windows prosessi, joka toimii samalla nimellä, niin LockApp.exe voi kertoa PC tartunnasta määrättyjen olosuhteiden alla. Yksi niistä LockApp.exe sovelluksen korkea CPU käyttö, joka voi johtaa järjestelmän ylikuumenemiseen tai pysyvään vahinkoon. 

Nimi LockApp.exe
Tyyppi Kryptovaluutan louhija
Vaaran taso Korkea. Voi vahingoittaa PC:tä pysyvästi, jos se on järjestelmässä kauan
Oireet Voi kohottaa CPU käytön 100%, ohjelmat voivat kaatuilla, ja järjestelmä voi jäätyä
Levitys Voidaan pudottaa epäilyttävien P2P tiedoston jakosivujen tai haittamainos kampanjoiden kautta
Poisto Ainoa tapa poistaa LockApp.exe kaikkien komponenttien kanssa on automaattisesti. Käytä Reimage ohjelmaa tämän tekemiseen

Yleensä ihmiset voivat huomaamattaan asentaa LockApp.exe kryptolouhijan, jos he lataavat epäluotettavia ohjelma peer-to-peer (P2P) verkoista. Koska käynnistystiedostolla ei ole näkyvää ikkunaa, niin tartunnan havaitseminen on vaikeaa. Käyttäjät voivat huomata, että LockApp.exe ylikäyttää prosessoria Tehtävien Hallinnassa. 

LockApp.exe yrittää käyttää kohdejärjestelmän resursseja hyväkseen, jotta se voi suorittaa kryptolouhintaa. Toisin sanoen, tämän vaarallisen ohjelman kehittäjät saavat tuloja järjestelmän tehon käyttämistä laittomasti. Tällä hetkellä ei ole tietoja, mitä digitaalista valuuttaa LockApp.exe viruksella louhitaan.

Siitä huolimatta, jos et halua suorittaa LockApp.exe poistoa, niin verkkorikolliset voivat yhdistää saastuneen tietokoneen bottiverkkoon ja tämä voi johtaa vielä pahempiin seurauksiin. LockApp.exe voi aiheuttaa seuraavia ongelmia:

  • Järjestelmän hidastumiset;
  • Kaatumiset;
  • Jotkut ohjelmat eivät lataa;

Tämän lisäksi, ei vain tietokoneesi järjestelmä ole vaarassa, jos LockApp.exe asennetaan. Vaarallisilla ohjelmilla on tapana olla useita ominaisuuksia, ja LockApp.exe virusta voidaan käyttää saamaan myös henkilökohtaisia tietoja. Yleensä rikolliset keräävät yksityiskohtia, kuten sähköpostiosoitteet, pankkitiedot, henkilötiedot, sekä muita tietoja, joita voidaan käyttää verkkourkinta huijauksissa. 

On myös tärkeää poistaa LockApp.exe, heti kun se huomataan. Kun kryptolouhinta aktiviteetteja suoritetaan taustalla, niin käyttäjä ei ehkä tunnista tartuntaa. Tämän tekemiseksi, asiantuntijat suosittelevat asentamaan ammattilaisten turvaohjelman ja suorittamaan järjestelmän tarkistuksen LockApp.exe varalta. Reimage on loistava vaihtoehto.

Digitaalisen valuutan louhijat voivat naamioitua laillisiksi sovelluksiksi P2P sivuilla

Vaikka hyökkääjät voivat tartuttaa haittaohjelman vaarallisilla sähköposteilla, niin yleensä he asettavat sen peer-to-peer (P2P) sivuille. Käyttäjät eivät tunnista tekaistua sovellusta, koska se on suunniteltu näyttämään lailliselta ja syyttömältä ohjelmalta. Tämän lisäksi, joissain tapauksissa, he käyttävät tunnettujen yritysten tuotteiden nimiä, jotta he voivat huijata ihmisiä. 

Asiantuntijat myös neuvovat olemaan varovainen ja välttämään ohjelmien latausta suojaamattomilta sivuilta. Sen sijaan, hanki sovellukset vain virallisilta sivuilta, ja älä koskaan klikkaa mainoksia, jotka promotoivat ohjelmia. Tämän lisäksi, paras varotoimi on antivirus ohjelma tietokoneella. 

Pysäytä LockApp.exe prosessi 

Kryptovaluutan louhijoilla on useita komponentteja, jotka auttavat niitä suorittamaan vaarallisia tehtäviä tietokoneellasi. LockApp.exe poisto ei ole helppoa, jos et tunne tartuntaa. Tässä tapauksessa normaalit tietokoneen käyttäjät eivät voi poistaa louhijan kaikkia elementtejä.

On kuitenkin aina vaihtoehto poistaa LockApp.exe tarkistamalla PC tehokkaalla haittaohjelman poistajalla. Tällä tavalla et vain pysäytä LockApp.exe prosessi, mutta takaat myös sen, että tartunta ei palaa järjestelmään tulevaisuudessa. Hanki Reimage, tai Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security prosessin nopeuttamiseksi. 

Tuomio - Tiedoston tila
Vaarallinen tiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa