Mikä on javaw.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Javaw.exe on laillinen järjestelmätiedosto, jota voidaan käyttää uhkien levittämiseen 

Javaw.exe on laillinen käynnistystiedosto, jota Java Runtime ohjelma käyttää, sen julkaisija on Sun Microsystems. Älä siis ylläty, jos Tehtävien hallinta näyttää tämän tiedoston aikaisemmin asennetuna Java tuotteena – vaikka poistit sen. Siitä huolimatta, jotkut Javaa käyttävät sovellukset voivat olla vaarassa väärän poiston takia – siksi käyttäjät törmäävät ongelmiin ja erilaisiin virheisiin. 

Nimi javaw.exe
Tyyppi Järjestelmätiedosto
Yhteys Java Runtime Environment, JVM, JDK.
Vaaran taso Tiedosto ei itse ole vaarallinen, mutta haittaohjelma voi kopioida sen tai matkia sitä
Poisto Poisto on tarpeen vain, jos tiedosto on vaarallinen. Siinä tapauksessa, käytä FortectIntego ohjelmaa

Aivan kuin mitä tahansa käynnistystiedostoa, verkkorikolliset voivat käyttää Javaw.exe tiedostoa hyväkseen. Haittaohjelman tiedetään korvaavan tai kopioivan tuplatiedostot, matkivan niitä. Ja, koska jotkin troijalaiset, vakoiluohjelmat, keyloggerit ja muut vaaralliset ohjelmat voivat olla ilman oireita, joten niiden löytäminen ja poisto voi olla vaikeaa.

Jos käytät maineikasta haittaohjelman poistajaa (kuten FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner) ja pidät sen päivitettynä, voit varmistaa, etteivät verkkouhat eivät pääse tietokoneellesi. Tästä kaikesta huolimatta, älä poista javaw.exe prosessia manuaalisesti, ellet tiedä mitä olet tekemässä, ja jos et tiedä onko tämä tiedosto yhteydessä vaaralliseen prosessiin. 

Java Runtime vaaditaan usealla sivustolla ja pääasiallisessa Java sovelluksessa. Joten voit nähdä vikaikkunan, jossa on seuraava teksti:

Windows cannot find 'javaw.exe'. Make sure you typed the name correctly, and then try again.

Helpoin tapa virheen korjaamiseen on ladata ja asentaa Java uudelleen. Muussa tapauksessa sinun pitää mennä Tehtävien Hallinta > Aloitus, ja tarkistaa onko Java siellä. Jos se on, poista ruksi siitä, sulje tehtävien hallinta ja katso jatkuuko ongelma.

Yhteenvetona, Javaw.exe ei ole vaarallinen alkuperäisessä muodossaan. Haittaohjelma voi kuitenkin korvata käynnistystiedoston, ja näet luultavasti useita versioita käynnissä tehtävien hallinnassa. Toinen punainen lippu on tiedoston sijainti – tarkista onko se C:\Windows tai C:\Windows\System32 kansiossa. Jos ei, niin ole varuillasi. Lopuksi, tarkista tietokoneesi haittaohjelman poistajalla, ollaksesi varma.

Haittaohjelma leviää petollisilla tekniikoilla – ja sinun pitää tietää ne

Haittaohjelma voi levitä petollisilla tavoilla, ja sinun pitää tehdä estäviä toimenpiteitä sen pysäyttämiseksi. Seuraavat ovat kaikkein yleisimmät viruksen levitystavat:

  • tiedostonjakosivut, kuten peer-to-peer;
  • sähköpostin liitteet;
  • tekaistut ohjelman päivitykset;
  • heikon RDP kautta

Jos siis avaat roskapostin liitteen tai lataat laitonta materiaalia, niin olet vaarassa haittaohjelman tartuntaan. Lesvirus.fr asiantuntijat kertovat, että sinun pitää olla varovainen nettiä selatessa. Ei ole mitään väliä avaatko lailliselta näyttävän sähköpostin tai selaatko nettiä, ole tietoinen vaaroista, joka voi olla jokaisen klikkauksen takana.

javaw.exe haittaohjelman poisto

Javaw.exe poisto ei ole pakollista, jos sovellus on laillinen, sillä useat sivut yhä luottavat Javaan materiaalin näyttämiseksi. Jos tiedoston on vaarallinen, niin me suosittelemme poistamaan sen heti. 

Me emme suosittele, että käsittelet järjestelmätiedostoja itse ja et koeta poistaa sitä itse. Parempi luottaa FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ohjelmaan työn tekemiseksi, sillä nämä turvaohjelmat on suunniteltu löytämään ja poistamaan kaikkein tehokkaimmat tietokoneloiset. Vaihtoehtoisesti, voit käyttää muuta haluamaasi ohjelmaa. Muista varmistaa sen laillisuus ensin.

Lopuksi, jos virus ei anna poistaa Javaw.exe tiedostoa, sinun pitää käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa