XoftSpySE Anti Spyware arvostelu, ilmainen lataus

XoftSpy AntiVirus Pro (tunnettiin aikaisemmin nimellä XoftSpySE Anti-spyware) on luotettava Anti-virus sekä haittaohjelman poistaja jonka valmistaja on ParetoLogic, Inc. Se on yksinkertainen mutta tehokas työkalu, se tarjoaa tyypilliset toiminnot jotka auttavat ihmisiä poistamaan vakoiluohjelmia, viruksia, mainosohjelmia, keyloggereita, troijalaisia sekä vastaavia verkkouhkia. Voidaksesi kokeilla tätä ohjelmaa ja se tehokkuutta, voit ladata XoftSpy AntiVirus Pro ilmaisen version. Aivan kuten sen lisensoitu versio, se tarjoaa syväskannaus toiminnon joka antaa ihmisille paremman mahdollisuuden löytää myös ne virukset jotka voivat työskennellä järjestelmän taustalla. Sinun tulee kuitenkin tietää, että kun XoftSpy AntiVirus Pro skanneri on tehnyt työnsä, se ei anna käyttäjälleen mahdollisuutta poistaa havaittuja haittaohelmia. Tämän lisäksi, tämä versio ei tarjoa reaaliaikaista suojausta. XoftSpy AntiVirus Pro korvasi XoftSpySE Anti-spyware ohjelman vuoden 2013 puolessa välissä. Sen uusia toimintoja ovat palomuuri, nettisuoja sekä sähköpostin suoja.

XoftSpy AntiVirus Pro arvostelu Virukset.fi tutkimuskeskukselta:

Kun olimme lukeneet erilaisia arvosteluja Internetissä, me päätimme ladata XoftSpy AntiVirus Pro:n ja testata sen tietokoneillamme. Heti kun asensimme ohjelman niille, me huomasimme sen olevan huomattavasti paranneltu kun verrataan XoftSpySE Anti-spywareen: sillä on hyvin organisoitu visuaalinen käyttöliittymä, se tarjoaa jatkuvia päivityksiä ja se tarjoaa yksityiskohtaisia tietoja kun se on lopettanut järjestelmän tarkistuksen. Kun käynnistimme ohjelman, se tarjosi kaksi vaihtoehtoa: pika-skannaus tai järjestelmän täysi skannaus haittaohjelmien varalle. Jos skannauksen ajankohta ei ole sinulle sopiva, voit yksinkertaisesti tehdä aikataulun XoftSpy AntiVirus Pro skannaukselle tulevaisuudessa. Vaikuttaa siltä, että XoftSpySE Anti-spyware ohjelman bonus on sen kekseliäs Browser Helper Object Editori, joka on omistettu havaitsemaan ja poistamaan työkalupalkkeja sekä muita lisäosia joita on lähiaikoina levitetty aktiivisesti.

Miksi minun siis kannattaa ladata XoftSpy AntiVirus Pro?

XoftSpy AntiVirus Pro on helppokäyttöinen työkalu, joka auttaa ihmisiä tarkistamaan Windows rekisterin, käynnissä olevat prosessit, tiedostot sekä kansiot tietokoneellasi. XoftSpy AntiVirus Pro käyttää laajaa virustietokantaa, joten sen skannauksella voi olla useampia hyviä puolia kuin useilla muilla haittaohjelman poistajilla. Sen kyky estää virusten pääsy tietokoneelle tai niiden täydellinen poistaminen järjestelmästä voi epäonnistua joissain tapauksissa. Tästä syystä me suosittelemme käyttämään XoftSpySE Anti-spyware ohjelmaa yhteistyössä muiden Anti-virusten kanssa.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Arvostelut muilla kielillä