Poista FBI Ultimate Game Card virus

FBI Ultimate Game Card viruksen Poisto-ohje

Mikä on FBI Ultimate Game Card virus?

FBI Ultimate Game Card virus

FBI Ultimate Game Card on täysin tekaistu ohjelma, jonka tarkoitus on kerätä rahaa sen kehittäjille, eikä siihen siksi pitäisi koskaan luottaa. Sen kohteena ovat ihmiset jotka asuvat USA:ssa mutta siitä on monia muita versioita jotka leviävät ympäri Eurooppaa. Aivan kuten monet muutkin tämän tyyppiset ohjelmat, FBI Ultimate Game Card virus näyttää harhaanjohtavan varoituksen, jonka tarkoituksena on saada käyttäjä luulemaan, että hän on tekemisissä FBI:n kanssa. Tyypillisesti, se lukitsee käyttöjärjestelmän ja väittää, että käyttäjä on jäänyt kiinni kopiosuojatun materiaalin hallussapidosta/levittämisestä. Kaikki tämä on tehty vain yhtä tarkoitusta varten – huijarit yrittävät saada käyttäjän maksamaan “sakkoja”. Ennen kuin uskot tätä ohjelman antamaa varoitusta sinun kannattaa katsoa viruksen aikaisempia versioita: FBI Virus, FBI Moneypak taikka uusinta Department of Justice – virusta. Kuten huomaat, niillä on samankaltaiset toimintatavat ja ne käyttävät myös samankaltaisia varoituksia apunaan.

KUINKA VOIN SAADA FBI ULTIMATE GAME CARD VIRUKSEN?

Roskapostista sekä niiden liiteistä, freeware tai shareware ohjelmista taikka käymällä toistuvasti hakkeroiduilla nettisivuilla voit sada tämän haittaohjelman. Samantien kun koneesi on saanut tartunnan lukitsee se koneesi ja näyttää, kuten muutkin versiot, harhaanjohtavan varoituksen. Jälleen väitetään käyttäjän olleen tekemisissä laittomuuksien kanssa, kaikki tämä vaikuttaa kyllä erittäin uskottavalta ja monet käyttäjät ovatkin menettäneet rahaa tämän viruksen seurauksena. Me annamme hieman tietoja tästä harhaanjohtavasta FBI Ultimate Game Card viruksen varoituksesta:

Access to your computer was denied.
Illegally downloaded music tracks (in other words 'pirated copies') have been detected on your PC.While being downloaded the before mentioned tracks were copied – that's also a criminal offense in conformity with 106 of Digital Millennium Copyright Act.
Both copyrighted music tracks download in the Internet and music files exchange are illegal subject to compliance with 106 of Digital Millennium Copyright Act and punished by either imposition of monetary fines or up to three years of imprisonment.
(…)
For unblocking and commission of any other actions resulted from infringement of rule of law you have to pay a penalty equal to $100. The payment should be delivered through our financial partner – Ultimate Game Card. When the payment procedure is complete successfully, your PC will be unblocked automatically.
(…)
FBI holds legal rights and permanently contacts with state legislation.

Tämä ilmoitus ei ole muuta kuin suuri huijaus minkä pitäisi saada käyttäjä tajuamaan, että hänen koneensa on saastunut. Monet ovat maksaneet “sakon” ja kuten voit arvata, ei heidän koneensa lukitus ole poistunut. Ellet halua tukea tämänkaltaista toimintaa olisi sinun parasta poistaa FBI Ultimate Game Card virus mahdollisimman pian, tehdäksesi sen, seuraa ohjeita:

MITEN VOIN POISTAA FBI ULTIMATE GAME CARD VIRUKSEN?

Seuraavat ohjeet auttavat sinua poistamaan viruksen koneeltasi. Muista, että jos pääsyäsi internettiin ei ole estetty kannattaa sinun ladata netistä jokin suosittu ja luotettava viruksenpoisto-ohjelma. Suorita systeemin täysi tarkistus jollakin ohjelmalla ja poista saastuneet tiedostot koneeltasi.

* Käyttäjät joilla on FBI Moneypak/FBI Virus/FBI Green Dot Moneypak virus voivat käyttää muita käyttäjiä Windowsilla jos ne eivät sisällä saastuneita tiedostoja. Jos jollakin näistä on järjestelmänvalvojan oikeudet pitäisi silloin kyetä käynnistämään viruksenpoisto-ohjelma kyseisellä käyttäjällä.

* Yritä estää Flash estääksesi haittaohjelmia toimimasta tarkoitetulla tavalla. Estääksesi flashin mene Macromedia Supporttiin ja valitse “Deny”: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help09.html Sen jälkeen tarkista koneesi virusturvalla.

*Flash drive – metodi

  1. Käytä toista konettä ladataksesi viruksenposto-ohjelma.
  2. Päivitä ohjelma ajantasalle ja laita se USB:lle tai CD:lle
  3. Käynnistä saastunut koneesi uudelleen vikasietotilassa komentorivin kanssa ja kiinnitä USB- tikku siihen.
  4. Käynnistä koneesi uudelleen ja suorita tarkistus lataamallasi viruksenpoisto-ohjelmalla

* Manuaalnen FBI viruksen poisto (vaatii erityistietämystä)

  1. Käynnistä saastunut kone vikasietotilassa komentorivin kanssa, tällöin minkään version viruksesta ei pitäisi olla toiminnassa.
  2. Käynnistä RegEdit
  3. Etsi Winlogon Entries ja kirjoita kaikki tiedostot ylös jotka eivät ole tyhjiä tai explorer.exe. Korvaa ne explorer.exe:llä
  4. Etsi rekisteritietoja näistä kirjoittamista tiedostoista ja poista rekisteriavaimet liittyen niihin tiedostoihin.
  5. Käynnistä kone uudelleen ja suorita koneen tarkistus päivitetyllä virusturvalla poistaaksesi FBI Ultimate Game Card viruksen jäljelle jääneet tiedostot.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä