Vastuuvapauslauseke

Päivitetty

Palvelu ja Sivustot sisältävät tietoja, tosiasioita ja kommentteja eri henkilöiltä ja järjestöiltä. Palvelu ja Sivustot tarjotaan ”sellaisenaan” ILMAN MINKÄÄNLAISTA TAKUUTA, on se sitten suora tai epäsuora, mukaanlukien, mutta ei rajoittaen, tuotteen takuut tai epäsuorat takuut määrättyihin tuotteisiin tai jonkin asian kuntoon, näihin eivät kuulu ne takuut jotka on määrätty ja joita ei voida poissulkea, rajoittaa tai muokata lakien mukaan joiden alla sivusto toimii.

Vaikka me yritämme pitää tietomme ajan tasalla ja oikeina, virukset.fi ja sen yhteistyökumppanit eivät anna minkäänlaista takuuta, suoria tai epäsuoria, kokonaisuudesta, tarkkuudesta, luotettavuudesta, sopivuudesta tai saatavuudesta verkkosivun tiedoista, tuotteista tai palveluista joita se tarjoaa..

KAikki tiedot joita annat ovat täysin OMALLA RISKILLÄ. Missään tapauksessa me emme ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, mukaanlukien, mutta ei rajoittuen, epäsuorat tai seuraamukselliset vahingot tai menetykset, tai mitkään vahingot tai menetykset jotka johtuvat tietojen menetyksestä tai voitoista jotka johtuvat sivun käytöstä tai siihen liittyvästä.

Verkkosivumme kautta voit mennä muille verkkosivuille jotka eivät ole virukset.fi hallinnassa. Me emme hallitse sivustojen materiaalia tai luonnetta, menet niille siis OMALLA VASTUULLA.

Me teemme parhaamme, että sivustomme toimisi sujuvasti. Virukset.fi EI OT VASTUUTA jos verkkosivu on väliaikaisesti saavuttamattomissa teknisten ongelmien takia joihin me emme voi vaikuttaa.

Voit lukea lisää virukset.fi projektista Tietoja Meistä. Yksityisyyden Suoja, Käyttöehdot ja Salassapitosopimus osiot ovat näiden linkkien alla. Jos sinulla on kysyttävää niin saat meihin yhteyden Ota Yhteyttä osiosta.

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa