Hitman Pro arvostelu, ilmainen lataus

Hitman Pro on toisen vaihtoehdon haittaohjelma skanneri, joka on suunniteltu poistamaan haitallisten ohjelmien tai tiedostojen jäänteet joita ei poistettu/huomattu tavallisen antivirus tarkistuksen aikana. Ennen sen lisenssin ostamista, ihmiset voivat käyttää Hitman Pro:n ilmaisversiota tarkistamaan tietokoneensa. Jos se on puhdas, he voivat säästää rahansa. Tämä ohjelma luottaa tietokoneteknologiaan, joka antaa Hitman Pro skannerille vaikuttavan haittaohjelmien tunnistus prosentin ja sallii haitallisten tiedostojen kunnollisen tarkistuksen. Se on erityisen hyvä rootkittien tunnistukseen. Hitman Pro ohjelma ei hidasta järjestelmää ja sitä voidaan käyttää rinnakkain muiden turvallisuus sovellusten kanssa. Jos päätät tarkistaa tietokoneesi Hitman Pro ohjelmalla, tulet asentamaan sen uusimman version, HitmanPro 3. aivan kuten sen aikaisemmat versiot, se voidaan esitellä helppokäytöisenä ohjelmana joka voi nopeasti tarkistaa järjestelmän useiden cyberuhkien varalta.

Hitman Pro arvostelu virukset.fi tutkimuskeskukselta:

Heti kun HitmanPro 3 on asennettu järjestelmään, se tarjoaa ’Ilmaisen Tarkistuksen’ sekä ’Käyttäytymis Tarkistuksen’ joka tarkistaa tietokoneen turvatoimet sekä etsii viruksia ja epäilyttäviä tiedostoja. Yleensä, tämä ohjelma tarkistaa tietokoneen alle 5:ssä minuutissa, joten sitä voidaan käyttää auttamaan ihmisiä estämään henkilökohtaisten tietojen menetyksen sekä vastaavien ongelmien jotka pitää korjata lyhyen ajan kuluessa. Heti kun Hitman Pro:n tarkistus on valmis, se raportoi epäilyttävät tiedosto jotka se on havainnut. Tämän jälkeen, ohjelma lataa nämä tiedostot ”pilveen” ja tarkistaa ne viiden eri antivirus moottorin avulla: Dr.Web, Ikarus, Emsisoft, Prevx ja G Data. Nämä nimet ovat hyvin tunnettuja tietokone turvallisuus teollisuudessa. Meidän on mainittava, että me pidimme ideasta ettei sinun tarvitse maksaa sen lisenssiä jos huomaat tietokoneesi olevan turvassa. Se on kuin Hitman Pro bonus. Jos et halua asentaa sitä tietokoneellesi koska luulet sen aiheuttavan konflikteja muiden turvallisuus ohjelmien kannsa sekä tietokoneen kaatumista, voit käyttää sitä suoraan USB laitteelta, CD:ltä/DVD:ltä, paikalliselta tai verkkokovalevyltä. Kuitenkin, voit poistaa haittaohjelmia Hitman Pro:lla ainoastaan jos sinulla on toimiva Internet yhteys.

Joten, miksi minun kannattaa ladata Hitman Pro?

Me olemme tulleet johtopäätökseen, että Hitman Pro 3 on loistava ratkaisu heille, jotka haluavat tarkistaa tietokoneensa ja olla varmoja niiden olevan täysin puhtaita. Hitman Pro poistaa tartunnat tehokkaasti kun se on tarkistanut ne huolella. Sen ilmaisversion on voimassa 30 päivää. Tämän jälkeen sinun pitää ostaa se, joka ei itseasiassa ole kovin suuri ongelma sillä se on todella halpa. Kuitenkin, tällä ohjelmalla ei ole reaaliaikaista suojausta, joten on parasta käyttää sitä yhdessä antivirus ohjelman kanssa. Ohjelman nykyinen version on HitmanPro 3.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Hitman Pro tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Hitman Pro tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Hitman Pro, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Hitman Pro ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Hitman Pro tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Arvostelut muilla kielillä