OSHI Defender arvostelu, ilmainen lataus

PÄIVITYS: OSHI Defender kehittäjien raporttien mukaan, ohjelmaa ei jatkettu. Vaikka useat kolmansien osapuolien latauslähteet tarjoavat vielä sen latausta haittaohjelman poistajana, niin sen virallinen verkkosivu oshidefender.com ei ole aktiivinen enää.

Jos yhä käytät OSHI Defender ohjelmaa, niin pidä mielessäsi, että tämän työkalun vanhempi versio ei tunnista ja poista verkkouhkia. Tämän lisäksi, useat maineikkaat asiantuntijat ovat lisänneet sen kansainvälisten PUP ohjelmien listaan, koska se toimittaa vääriä positiivisia tuloksia viruksettomilla koneilla.

Useita vuosia sitten OSHI Defender oli hyödyllinen työkalu, sen tämän hetkinen tila, tuki ja kyvyt ovat kyseenalaisia. Siksi me suosittelemme vaihtamaan toiseen turvaohjelmaan, jotta voit taata järjestelmän täyden suojauksen. Meidän suosikkimme on FortectIntego.

OSHI Defender on hyvä haittaohjelman poistaja, jonka kehittäjä on OSHI LIMITED, ja se on todistanut olevansa hyödyllinen työkalu, joka tarjoaa upean suojan vakoilu- ja haittaohjelmia vastaan, siinä on myös yksinkertainen käyttöliittymä joka tekee siitä helppokäyttöisen. Eroten muista haittaohjelmista, se ei ylikuormita käyttäjää erilaisilla painikkeilla ja kustomoitavilla asetuksilla, joka tarkoittaa että jopa kokemattomat käyttäjät osaavat käyttää sitä.

Ohjelmalla on kolme pääpaneelia – Tarkistus, joka jakautuu Tarkistus ja Karanteeni osioon, sitten Asetukset, joka jakautuu Asetukset ja Poikkeukset paneeleihin, ja lopuksi – Lisenssi osio. Käyttöliittymä on todella helppo käyttää. Käyttäjä voi valita tarkistaako hän koko järjestelmän Täydellä Tarkistuksella tai tarkistaako hän vain tärkeimmät osiot Pika Tarkistuksella.

Tämän lisäksi, käyttäjä voi kustomoida tarkistuksen ja tarkistaa mitä onko määrätty kansio vaarallinen vai ei. Käyttäjä voi myös säätää halutun turvatason, joka säätää OSHI Defenderin herkkyyttä. Kaikki nämä asetukset antavat mahdollisuuden tarkistaa alueen nopeasta tai antaa Defenderin tarkistaa järjestelmän kokonaan. On selvää, että OSHI Defender on kustomoitavat haittaohjelman poistaja mutta se on myös helppo käyttää.

On selvää, että käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ei ole ainoa etu joka OSHI Defenderillä on. Toinen hyödyllinen ominaisuus on etäpääsyn suojaus, joka rakentaa muurin hakkereille, tai vakoilu- tai haittaohjelmille, jotka vaanivat nettisivuilla. Ole hyvä ja pidä mielessäsi, että useissa haittaohjelman poistajissa ei ole tätä ominaisuutta, tämä saa OSHI Defenderin erottumaan joukossa edukseen.

Yksinkertaisesti sanottuna, tämä ohjelma estää vaaralliset hyökkäykset ja suojaa sinua jos klikkaat saastunutta linkkiä tai jos menet vaaralliselle sivulle. Se takaa myös online maksujen turvallisuuden, digitaalisen elämän ja takaa käyttäjän yksityisten tietojen pysyvän salassa. Ohjelma voi tunnistaa ilkeät ohjelmat, kuten mainosohjelmat, selaimen kaappaajat ja muut potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, sekä vaaralliset ohjelmat, kuten Troijalaiset ja muut.

Lopuksi, OSHI Defender kehuu pilvipohjaisella tarkistuksella, joka tekee tästä haittaohjelman poistajasta kevyen tuotteen joka tarkistaa järjestelmän ilman hidastumisia. Tämä haittaohjelman poistaja on itsessään kevyt, joka antaa suuren osan tiedostojen tutkimisesta OSHI Defenderin kehittäjille.

Sitten tiedot analysoidaan ja lähetetään takaisin asiakkaan tietokoneelle ja OSHI Defender ohjelma esittelee listan vaarallisista ohjelmista käyttäjille. Tällainen tekniikka antaa haittaohjelman poistajan tarkistaa järjestelmä nopeasti, tarjota tarkemman haittaohjelman tunnistuksen ja reaaliaikaisen suojan. Se myös välttää ikävyydet, kuten tietokoneen hidastumisen.

OSHI Defender lataus

Käyttäjät jotka haluavat OSHI Defenderin voivat ladata ohjelman tästä latauslinkistä. Se on todella helppo asentaa, käyttäjäystävällinen asennus ohjaa käyttäjän asennuksen läpi ja asennus vaatii vain muutaman klikkauksen. Ohjelma on yhteensopiva Windows XP, 7, 8, ja10 järjestelmien kanssa.

Tällä hetkellä ei ole Mac versiota, mutta sellainen voi ilmaantua piakkoin. Ohjelma voidaan ladata ilmaiseksi ja sen kanssa tarkistaminen onnistuu kokonaan. Kun se on tarkistanut järjestelmän, niin se antaa listan havaituista uhista. Jokainen merkintä kertoo missä epäilyttävä tai vaarallinen tiedosto on. OSHI Defender ilmainen versio ei tarjoa vakoilu- tai haittaohjelmien poistoa, mutta OSHI Defender täysi versio tarjoaa sen.

Voit ostaa OSHI Defender avaimen hintaan $39.99 USD (tai 38,02 EUR + 7,98 EUR ALV Eu maiden asukkaille). Ohjelman tilaus on voimassa kuusi kuukautta ja jos käyttäjä ei poista automaattista uusintaa, niin ohjelma uusi lisenssin automaattisesti. Se ei ole mikään epäilyttävät markkinointi tekniikka, kaikki tiedot ovat OSHI Defenderin “Osto” sivulla.

Käyttäjät jotka eivät ole tyytyväisiä tuotteeseen voivat saada rahansa takaisin 30 päivän päästä ostosta, käyttäjät siis voivat testata koko versiota ja saada palautuksen jos he eivät ole tyytyväisiä tähän tietokoneen turvaohjelmaan.

Varo haittaohjelman poistajien piraattiversioita!

OSHI Defender on laadukas tuote joten ei ole yllättävää, että tietokoneen käyttäjät haluavat sen. Me kuitenkin haluamme varoittaa sinua, että tämän ohjelman täyden version hankkiminen laittomasti voi johtaa vakaviin seuraamuksiin.

  • Ensimmäiseksi, piraattiversion käyttö rikkoo tekijänoikeuksia ja se on selvästi rikos jolla on laillisia seuraamuksia.
  • Toiseksi, voit saada haittaohjelman sisältävän tiedoston PC:lle. Esimerkiksi, se syyttömän näköinen OSHI Defender crack tiedosto voi sisältää uuden ja kriittisen haittaohjelman, kuten troijalaisen, lunnasohjelman tai jopa RAT ohjelmat (Remote Administration Tools). Nämä ohjelmat voivat olla suunniteltu ottamaan piraatti haittaohjelman poistajan käytöstä ja aloittamaan laittomat aktiviteetit saastuneella tietokoneella.
  • Kolmas syy välttää OSHI Defenderin piraatti versioita on, että näitä versioita ei voida päivittää. On sanomattakin selvää, että päivitykset ovat tärkeitä haittaohjelman poistajille, koska ne laajentavat virus tietokantaa uusilla virustiedoilla ja esimerkeillä haittaohjelmista. Ei siis ole mitään järkeä pitää haittaohjelman poistajan piraattiversiota tietokoneella, koska se ei luultavasti tunnista ja poista moniakaan tietokoneuhkia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä OSHI Defenderistä

Kysyjä Martta, 19: Hei. Olen juuri ostanut uuden tietokoneen ja minun ystäväni suositteli, että suojaan sen jollain haittaohjelman poistajalla. Olen kuullut paljon hyvää OSHI Defenderistä, mutta en ole varma millainen ohjelma se on. Onko se haittaohjelman poistaja, anti-virus vai vakoiluohjelman poistaja?

Vastaus: Hei, hyvä Martta. Ystäväsi on oikeassa, on todella tärkeää suojata järjestelmää tehokkaalla ohjelmalla, se on tärkeä askel tietokoneen pitämiseen turvassa ja sen tehot huipussa. OSHI Defender on haittaohjelman poistaja, joka tarkoittaa sen voivan poistaa vakoilu- ja haittaohjelmia. Siksi se voi poistaa potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, jotka aiheuttavat ilkeitä aktiviteetteja tietokoneella ja myös kriittisiä viruksia, jotka tekevät laittomia aktiviteetteja.

Kysyjä Riku, 47: Haluan ostaa OSHI Defender aktivointi koodin, mutta en ole varma mitä tämä ohjelma tekee. Mitä saan kun maksan $39.99?

Vastaus: Hyvä Riku, OSHI Defender täysi version antaa pääsyn kaikkiin OSHI Defender ominaisuuksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että tämä ohjelma suojaa selaintasi ja tietokonettasi haittaohjelmilta ja verkkohyökkäyksiltä, estää ei toivotut tunkeutumiset tietokoneeseen, takaa turvalliset online maksut ja suojaa sinun henkilökohtaisia tietojasi. Tämän lisäksi, sinulla on mahdollisuus ottaa yhteyttä IT asiantuntijoihin aina kun tarvitset apua ja voi kysyä heiltä jos sovellus ei poista jotain virusta tai ohjelmaa.

Kysyjä Jukka, 25: Voinko luottaa OSHI Defenderiin? Kuinka voin olla varma, että tämä ohjelma voi todella poistaa virukset tietokoneeltani?

Vastaus: Hyvä Jukka, se on todella yksinkertaista. Asenna OSHI Defender ja suorita täysi järjestelmän tarkistus sen kanssa. Järjestelmän tarkistus on ilmainen, sinun ei tarvitse maksaa jos haluat nähdä onko järjestelmäsi saastunut. Virusten poistamiseen sinun pitää kuitenkin ostaa ohjelman lisensoitu versio. Kaikki käyttäjät voivat saada rahansa takaisin jos he eivät pidä ohjelmasta. Me voimme kuitenkin  taata, että tulet olemaan tyytyväinen tähän ohjelmaan ja sen ominaisuuksiin.

Kirjoittajasta