Defender Pro Ultimate Security Suite arvostelu, ilmainen lataus

Defender Pro Ultimate Security Suite korvattiin Defender Pro Ultimate:lla. Lue siitä tässä arvostelussa.

Defender Pro Ultimate Security Suite on jälleen yksi luotettava anti-virus Defender Pro:lta. Tämä ohjelma takaa täydellisen suojan kaikkia mahdollisia viruksia vastaan, mukaanlukien vakoiluohjelmat, haittaohjelmat sekä selaimen kaappaajat. Sen kevyt skanneri takaa nopeat järjestelmän tarkistukset ilman järjestelmän hidastumista. Kuitenkin, Defender Pro Ultimate Security Suiten ilmaisella latauksella voi olla ongelmia kun se toimii rinnakkain muiden turvallisuusohjelmien kanssa, kuten anti-virukset sekä haittaohjelman poistajat. Sen Virus Solutions Lab takaa jatkuvia päivityksiä asiakkailleen.

Defender Pro Ultimate Security Suite tarjoaa useita erilaisia ominaisuuksia: Antivirus, Anti-vakoilu, palomuuri, Yksityisyyden kontrollointi, PC Suojaus sekä Tietokoneen Suorituskyky. Joten, tämä ohjelma ei ainoastaan estä e-pohjaisia ongelmia, vaan se auttaa myös suojaamaan yksityisiä käyttäjätietoja, estää ei-toivotut pääsyt tietokoneelle ja sallii pikaviestimien käytön antamatta luottamuksellista tietoa kolmansille osapuolille. Tämän lisäksi, Sen Tietokoneen Suorituskyky ominaisuus auttaa tunnistamaan asetukset tai järjestelmät joita tarvitaan kun yritetään maksimoida tietokoneen suorituskykyä.

Kun asennettu ja aktiivinen, Defender Pro Ultimate Security Suite aloittaa jatkuvan työnsä Windows rekisterin, prosessien, lisäosien, nettiselainten evästeiden sekä kovalevyjen tiedostojen parissa. Sen raportit ovat helposti ymmärrettäviä jopa niille joilla ei ole paljon tietoa tietokoneista tai niiden ongelmista.

Sen virallinen verkkosivu on defender-pro.com. Kauppatapahtumat suoritetaan virallisten palveluiden ja turvallisen yhteyden kautta.. 

Suositellut Järjestelmä Vaatimukset:

Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows XP SP3 (32 bit), Microsoft Windows Vista SP2, Microsoft Windows 7 SP1, Microsoft Windows 8

CPU – Prosessori: Intel Core Duo (1.66 GHz) tai vastaava prosessori
Muisti – RAM: 1GB Microsoft Windows XP, 1.5GB Microsoft Windows Vista and Microsfot Windows 7 & 8
Tarvittava KovalevyTila: 2.8GB vapaata tilaa.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Ugnius Kiguolis on haittaohjelma-analyysi ammattilainen, joka on myös virukset.fi perustaja ja omistaja. Tällä

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions