Arvosana:  
  (84/100)

Defender Pro Ultimate arvostelu, ilmainen lataus

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Virustentorjuntaohjelmat

Defender Pro Ultimate Security Suite on huipputason turvallisuus ratkaisu, joka on luotu Defender Pro:n luotettavien lähteiden pohjalta. Vaikka se näyttää yksinkertaiselta anti-virus ohjelmalta, tämä ohjelma tarjoaa suojan viruksia, hakkereita ja muita yleisiä uhkia vastaan, joka on todella tärkeää nykypäivän PC käyttäjille. Kun heillä on Defender Pro Ultimate Security Suite tietokoneellaan, he voivat tuntea olonsa turvalliseksi kun he selaavat Internettiä ja käyttävät sosiaalisia verkostoja tai pilvipohjaisia ratkaisuja. Tämä ohjelma on kevyt ja lupaa välittömät päivitykset Virus Ratkaisu Laboratoriosta asiakkaille.

Defender Pro Ultimate Security Suite tarjoaa useita erilaisia ominaisuuksia: Antivirus, Anti-vakoilu, palomuuri, Yksityisyyden kontrollointi, PC Suojaus sekä Tietokoneen Suorituskyky. Joten, tämä ohjelma ei ainoastaan estä e-pohjaisia ongelmia, vaan se auttaa myös suojaamaan yksityisiä käyttäjätietoja, estää ei-toivotut pääsyt tietokoneelle ja sallii pikaviestimien käytön antamatta luottamuksellista tietoa kolmansille osapuolille. Tämän lisäksi, Sen Tietokoneen Suorituskyky ominaisuus auttaa tunnistamaan asetukset tai järjestelmät joita tarvitaan kun yritetään maksimoida tietokoneen suorituskykyä.

Kun asennettu ja aktiivinen, Defender Pro Ultimate Security Suite aloittaa jatkuvan työnsä Windows rekisterin, prosessien, lisäosien, nettiselainten evästeiden sekä kovalevyjen tiedostojen parissa. Sen raportit ovat helposti ymmärrettäviä jopa niille joilla ei ole paljon tietoa tietokoneista tai niiden ongelmista.

Sen virallinen verkkosivu on defender-pro.com. Kauppatapahtumat suoritetaan virallisten palveluiden ja turvallisen yhteyden kautta.

Lisätietoa Defender Pro Ultimate Security Suitesta.

Suositellut Järjestelmä Vaatimukset:

Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows XP SP3 (32 bit), Microsoft Windows Vista SP2, Microsoft Windows 7 SP1, Microsoft Windows 8
CPU – Prosessori: Intel Core Duo (1.66 GHz) tai vastaava prosessori
Muisti– RAM: 1GB Microsoft Windows XP, 1.5GB Microsoft Windows Vista and Microsfot Windows 7 & 8
Tarvittava Kovalevy Tila: 2.8GB vapaata tilaa.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Defender Pro Ultimate tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Defender Pro Ultimate tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Defender Pro Ultimate, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Defender Pro Ultimate on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Defender Pro Ultimate haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Defender Pro Ultimate arvostelusta.

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Gabriel E. Hall on intohimoinen haittaohjelmatutkija, joka on työskennellyt virukset.fi tiimissä

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/review-defender-pro-ultimate.html

Arvostelut muilla kielillä