Poisto Csrss.exe trojan (Poisto-ohjeet) - päivitetty joulu 2020

Csrss.exe trojan Poisto-ohje

Mikä on Csrss.exe trojan?

Csrss.exe troijalainen on vaarallinen ohjelma, joka on suunniteltu varastamaan henkilökohtaisia tietoja selkäsi takana

Csrss.exe troijalaisen kuva

Csrss.exe Troijalainen on haittaohjelma, joka on suunniteltu suorittamaan useita vaarallisia aktiviteetteja isäntätietokoneella. Siitä huolimatta, on tärkeää pitää mielessä, että löytyy täysin laillinen Microsoft prosessi, joka on käynnissä kaikissa normaaleissa käyttöjärjestelmissä saman nimen alla – csrss.exe (Client Server Runtime Subsystem)- se on suunniteltu hallitsemaan graafisia ohjesarjoja Windowsin alla. Tiedoston laillinen sijainti on C:\Windows\System32 kansiossa.

Siksi käyttäjiä suositellaan tarkistamaan tämä käynnistystiedosto tarkistamalla järjestelmänsä maineikkaalla turvaohjelmalla varmistaakseen, että he eivät ole saaneet Troijalaista laillisen järjestelmäprosessin nimellä. Jos Csrss.exe Troijalainen on tietokoneellasi, niin se voi aiheuttaa vakavia turvaongelmia, mukaan lukien arkaluontoisten tietojen paljastamisen, muiden haittaohjelmien pääsyn koneelle sekä rahojen menetys

Tästä kaikesta huolimatta, verkkoturvaohjelmat voivat tunnistaa Csrss.exe viruksen nimillä Mal/Generic-S, Trojan.Agent.DVCM, Win32:Malware-gen, Artemis!CDCB42F6700F, Trojan:Win32/Fakecrss, jne.

Nimi Csrss.exe troijalainen
Tyyppi Troijalainen hevonen
Vaaran taso Korkea
Mahdollinen yhteys TrustedInstaller
Oireet Häiritsee PC suorituskykyä: järjestelmä jäätyy ja kaatuu; tunkeilevat selaimen uudelleenohjaukset; jotkut ohjelmat lataavat kauemmin tai eivät aukea ollenkaan
Levitys Vaaralliset sähköpostin liitteet, tekaistut päivitykset, hyväksikäytöt, ohjelmien cräkit, jne.
Mahdolliset vaarat Henkilökohtaisten tietojen, pankkitietojen, kirjautumistietojen menetys. Voi tallettaa näppäiniskut ja avata takaoven muille tartunnoille
Poisto Poistaaksesi Csrss.exe troijalaisen, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi tehokkaalla haittaohjelman poistajalla. Jos prosessi ei onnistu, niin voit mennä Vikasietotilaan Verkolla, kuten alla kerrotaan
Järjestelmän korjaus Jos huomaat kaatumisia ja muita ongelma, kun olet poistanut haittaohjelman tietokoneeltasi, korjaa viruksen vahingot työkalulla, kuten FortectIntego

Useimmat käyttäjät eivät ole tietoisia vaaroista, joita Csrss.exe troijalainen voi aiheuttaa. Kun se on päässyt luvatta järjestelmään, se piiloutuu taustalle ja suorittaa useita aktiviteetteja, jotka ovat todella vaarallisia. PC asiantuntijoiden mukaan tartunta voi asettaa sinut ja tietokoneesi vaaraan, koska se suorittaa seuraavia toimia:

 • Louhii kryptovaluuttaa käyttäen suuren määrän CPU tehoa;
 • Tallettaa näppäiniskut ja hiiren liikkeet saadakseen käyttäjänimiä ja salasanoja;
 • Tarjoaa hakkereille etäyhteyden saastuneeseen järjestelmään ja antaa heidän asentaa muita vaarallisia ohjelmia.

Kuten voit huomata, Csrss.exe troijalaisen viruksen olemassaoloa ei tule sietää, sillä yllä mainitut aktiviteetit voivat aiheuttaa vakavia seurauksia. On myös tärkeää pitää mielessä, että prosessia ei pidä lopettaa, jos se on laillinen osa Windows järjestelmää, sillä tämä voi johtaa vakaviin järjestelmävaurioihin.

Csrss.exe kuvaus

Vaarallisen Csrss.exe Troijalaisen tunnistaminen järjestelmässä

Asiantuntijat ovat varoittaneet käyttäjiä, että laillisen Windows prosessin pitäisi sijaita C:\Windows\System32/ kansiossa. Jos löydät saman nimisen prosessin eri paikassa, niin suorita täysi järjestelmän tarkistus luotettavalla antivirus ohjelmalla haittaohjelmien tarkistamiseksi.

On todella tärkeää tietää, että jos et onnistu tunnistamaan Csrss.exe Troijan virusta, niin on todella suuri todennäköisyys, että kirjautumistietosi ja muuta arkaluontoiset tietosi voivat vuotaa vaarallisille ihmisille. Tämän seurauksena voit kohdata valtavia rahallisia menetyksiä tai joutua jopa identiteettivarkauden kohteeksi jossain vaiheessa.

Tämän lisäksi, kun sinulla on Csrss.exe Troijalainen tietokoneellasi, että tietokoneesi toimii oudosti ja hitaasti. Syy tähän on – haittaohjelman kyky käyttää tietokoneen resursseja digitaalisen valuutan louhintaan, kuten Bitcoin, Monero, ZCash, jne. Toisin sanoen, järjestelmä voidaan pakottaa toimimaan korkeassa lämpötilassa pitkään aikaan. Tämä voi johtaa järjestelmän kaatumisiin, pitkiin latausaikoihin ja jäätymisiin.

Tästä syystä me todella suosittelemme tarkistamaan tietokoneesi tämän Troijalaisen varalta ja suorittamaan Csrss.exe Troijalaisen poiston, jos tarpeen. Pidä aina mielessäsi, että tällainen vaarallinen ohjelma on pääasiassa ohjelmoitu piileskelemään syvällä järjestelmässä ja asettaa komponentteja kaikkialle Käyttöjärjestelmään.

Sinun ei myöskään kannata poistaa Csrss.exe Troijalaista manuaalisesti. Käyttäjät, jotka ovat jo yrittäneet lopettaa tämän prosessin Tehtävienhallinnassaan raportoivat tällaisesta vikaviestistä:

You don't have the permission from TrustedInstaller to make changes in the file.

Estääksesi tällaiset ongelmat, kun korjaat järjestelmää ja suojelet henkilökohtaisia tietojasi, niin muista käyttää automaattisia poistotapoja. Tässä tapauksessa me todella suosittelemme käyttämään SpyHunter 5Combo Cleanerohjelmaa, joka voi poistaa viruksen järjestelmästä puolestasi. Kun olet poistanut ohjelman kokonaan, niin me suosittelemme myös tarkistamaan laitteen FortectIntego ohjelmalla – tämä korjaustyökalu voi korjata vahingoittuneen Windows järjestelmätiedostot ja palauttaa rekisterin samaan tilaan, jossa se oli ennen tartuntaa.

Csrss.exe virus

Tapoja estää Troijalaiset järjestelmässä

Ensisijainen tapa miten vaaralliset ohjelmat pääsevät tietokoneellesi, ovat epäluotettavat sivustot, jotka tarjoavat epäilyttävien ohjelmien asennusta. Yleensä on vaikeaa päätellä mikä sovellus on turvallinen ja ihmiset asentavat tarpeettomia ohjelmia ilman tarkkaa varmistusta.

Rikolliset lataavat Troijalaisia hevosia viattomina ohjelmina vertaisverkko (P2P) tiedostonjako sivuille ja käyttävät hyväkseen noviisi tietokoneen käyttäjiä, jotka lankeavat heidän ansaansa. On myös tärkeää ladata ja asentaa sovelluksia vain virallisilta sivustoilta.

Myös jotkut online mainokset ja hyperlinkit on suunniteltu suorittamaan tekaistuja skriptejä, jotka asentavat automaattisesti vaarallisia ohjelmia. Älä siis koskaan klikkaa mitään kaupallista materiaalia verkossa ja käytä aina ammattilaisten turvaohjelmaa haittaohjelmilta suojautuaksesi.

Poistaaksesi Csrss.exe Troijalaisen heti sen löytymisen jälkeen, käytä erityistä ohjelmaa

Jos huomasit epäilyttävän prosessin käynnissä järjestelmässäsi, niin ole varuillasi, sillä se voi olla Csrss.exe Troijalainen, joka pitää poistaa heti. Voit tarkistaa käynnistystiedoston sijainnin, jotta voit varmistaa, ettei se ole potentiaalisesti vaarallinen — turvallisen tiedoston pitää sijaita C:\Windows\System32/ kansiossa.

Muussa tapauksessa voit poistaa Csrss.exe troijalaisen tarkistamalla tietokoneesi tehokkaalla antivirus ohjelmalla. On tärkeää valita paras sovellus, koska Troijalaisilla hevosilla on useita ylimääräisiä komponentteja, jotka pitää poistaa kokonaan. Tämä prosessi vaatii ammattilaisten turvatyökalun.

Meidän suosituksemme Csrss.exe troijalaisen poistoon ovat seuraavat sovellukset: SpyHunter 5Combo Cleaner, ja Malwarebytes. Asiantuntijamme ovat olleet yhteistyössä BedyNet.ru tiimin kanssa valitakseen vain parhaat vaihtoehdot lukijoillemme. Tämän lisäksi sinun pitää tarkistaa järjestelmä FortectIntego ohjelmalla, saastuneiden järjestelmätiedostojen korjaamiseksi. Katso myös alla olevat ohjeet, jotta opit valmistelemaan tietokoneesi viruksen poistoon.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Csrss.exe trojan Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Koska Troijalaiset tartunnat voivat piileskellä syvällä järjestelmässä ja niitä ei voida löytää manuaalisesti, sinun kannattaa käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla ennen kuin aloitat automaattisen Csrss.exe troijalaisen poistoon.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Csrss.exe trojan käyttäen System Restore

Toinen tapa käynnistää PC Vikasietotilaan Komentorivillä:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Csrss.exe trojan pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Csrss.exe trojan on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Csrss.exe trojan ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä