Intego arvostelu

Intego – monitoiminen turvaohjelma macOS järjestelmällesi

Intego on turvaratkaisu, joka auttaa suojaamaan macOS ja Mac OS X tietokoneita useilta erilaisilta uhilta, kuten mainosohjelmat, vakoiluohjelmat, troijalaiset, pelotteluohjelmat sekä onlinehuijaukset ja verkkourkinta yritykset. Intego ohjelman kehittäjät ovat olleet turvallisuusalalla vuodesta 1997 alkaen ja heillä on reilusti kokemusta kattavan suojauksen tarjoamisesta käyttäjille, jotka haluavat ostaa yhden Mac sovelluksista: VirusBarrier X9, Mac Internet Security X9, tai Mac Premium Bundle X9 – kaikki kohtalaiseen hintaan.

Haittaohjelmasuojan lisäksi, Intego Mac Internet Security on varusteltu usealla ylimääräisellä suojaominaisuudella, kuten verkkourkinnan esto, roskapostin esto, tietosuojaus, palomuuri ja tiedostojen suojaus. On sanomattakin selvää, että kaikki vaaralliset komponentit macOS järjestelmässä, tullaan poistamaan tietokoneelta.

Tässä Intego arvostelussa me koetamme selittää miksi sinä tarvitset Intego Mac Internet Security ohjelmiston, miten se suojaa laitettasi, paljonko se maksaa ja mitä etuja se tarjoaa.

Nimi Intego
Tyyppi  Antivirus ohjelma
Käyttö  Tätä tuotetta käytetään suojaamaan Mac OS ja Mac OS X laitteita erilaisilta verkkouhilta ja parantamaan järjestelmää muilla hyödyllisillä ominaisuuksilla
Osat Ohjelmassa on kaksi elementtiä: VirusBarrier X9 ja NetBarrier X9
Edut Se tarjoaa suojan haittaohjelmilta ja PUPeilta, turvaa henkilökohtaiset tiedot ja tiedostot, estää roskapostit ja verkkourkintaviestit, puhdistaa järjestelmän roskasta, parantaa tietokoneen nopeutta
Lataus Voit ladata tämän ohjelma sen viralliselta sivustolta tai saada sen muiden ohjelmien mukana

Käytä Intego ohjelmaa Mac laitteille taataksesi parhaan suojan haittaohjelmia ja useita muita viruksia vastaan

Intego antivirus on ollut olemassa vuosien ajan, vaikka useat Mac käyttäjät uskovat, että tämä alusta ei tarvitse ylimääräisiä turvatyökaluja, koska se on turvallinen sisäänrakennettujen suojausten avulla. Mac järjestelmiä todella pidetään turvallisempina kuin Windows järjestelmiä. Apple laitteet käyttävät ominaisuuksia, kuten Gatekeeper (pysäyttää luvattomien ohjelmien asennuksen) ja XProtect – nämä olivat alkujaan riittävästi taistelemaan ei-toivottuja ohjelmia vastaan, jotka pyrkivät Mac laitteille.

Koska Apple tuotteiden suosio on kasvanut, verkkorikolliset kiinnostuivat niistä ja viimeisten tilastojen mukaan, jotka Malwarebyte's State of Malware raportoi, Mac uhat ovat lisääntyneet nopeammin kuin Windows haittaohjelmat vuonna 2019. Uusiin uhkiin kuuluu haittaohjelmien asentajan, kuten OSX/Shlayer, joka löydettiin 10% Mac laitteita joissa oli Kaspersky turvaohjelma. Troijalainen on todella sitkeä ja voi ohittaa sisäänrakennetut suojaukset salatulla digitaalisella allekirjoituksella.

Ilman työkaluja, kuten Intego antivirus, voit kärsiä muistakin Mac tartunnoista, paljastaa henkilökohtaisia tietojasi tuntemattomille osapuolille (verkkorikollisille), ja menettää rahojasi haittaohjelmaominaisuuksille, jotka antavat hyökkääjien tallentaa kaikki mitä kirjoitat näppäimistölläsi. Toisin sanoen, Intego Mac Internet Security on elintärkeä työkalu suojelemaan sinua kattavasti verkkouhilta.

Intego versions

Intego lisäarvostelu: alkuperä ja haittaohjelmien älykkyys

Intego on tällä hetkellä yksi johtavista yrityksistä, joka kehittää haittaohjelman poistajia macOS järjestelmille. Perustettu vuonna 1997 yksityisenä yrityksenä Toimitusjohtajan Laurent Marteau toimesta, sen päämaja on Seattlessa ja toimistoja Washingtonissa, Austinissa, sekä ulkomaan toimistot Pariisissa ja Naganossa. Yrityksen motto on:

Your Mac safety is our #1 priority

Vuosien aikana, Intego antivirus sai positiivisen maineen käyttäjien keskuudessa – Intego ohjelma on käytössä yli 2 miljoonassa laitteessa maailmanlaajuisesti, suojaten käyttäjiään onlineuhilta. Se ei kuitenkaan ole ainoa panostus, jonka yritys on tehnyt yli 20-vuoden toiminnan aikana – Intego tutkijat, kuten Joshua Long, Kirk McElhearn, Victor Agreda, Jr., sekä useat muut, julkaisevat haittaohjelmatutkinnan löytöjä ja kuvailevat jatkuvasti erilaisten haittaohjelmien toimintoja yrityksen Turvablogissa.

Jos etsit sovellusta, jonka asiantuntijat ovat kehittäneet – Intego Mac laitteille on taatusti etsimäsi sovellus.

Oikean Intego ohjelman valinta

Ennen kuin asennat Intego Mac Internet Security ohjelman, sinun pitää päättää millaisen turvatason tarvitset. Sillä on valittavana kolme erilaista versiota – VirusBarrier X9, Mac Internet Security X9, tai Mac Premium Bundle X9.

  • Jos tarvitset kattavan turvallisuuden lisäominaisuuksilla, kuten työpöydän järjestäminen, tiedostoihin nopea pääsy, tarpeettomien tuplatiedostojen poisto, järjestelmän optimointiominaisuudet, sinun kannattaa taatusti valita Mac Premium Bundle X9. Nipun hinta voi vaihdella, sillä yritys tarjoaa usein alennuksia Intego antivirus tuotteista – tällä hetkellä nipun hinta on $34.99 per vuosi/1 Mac.
  • Mac Internet Security X9 on yksi kätevimmistä versioista, joka tarjoaa erinomaista vastinetta rahoillesi – sen hinta on tällä hetkellä vain $19.99 ja siinä on ominaisuuksia, joita tarvitaan suojaamaan Mac laitteita kaikilta online uhilta – tuntemattomat sovellukset ja laitteet, verkkourkintakampanjat, sekä verkkotunkeutumiset ovat sen perusominaisuuksia.
  • VirusBarrier X9 on perussuunnitelma, joka tarjoaa tärkeimmät Mac suojaukset. Siinä on ominaisuuksia, kuten Intego antivirus Mac ja Windows haittaohjelmia vastaan, ajastetut tarkistukset sekä reaaliaikainen suojaus. Jos olet taidokas käyttäjä ja varovainen internetiä käyttäessä ja ohjelmia asennettaessa, niin Intego's VirusBarrier X9 voi olla juuri sinulla, hinta $19.99/vuosi.

Intego tech support

On tärkeää pitää mielessä, että sinun ei tarvitse heti ostaa sinulle sopivinta suunnitelmaa, sillä voit saada 30-päivän ilmaisen kokeiluajan. Jos et ole tyytyväinen sovelluksen käytön aikana tai sen jälkeen, niin voit heti poistaa Intego sovelluksen. Sinun pitää vain rekisteröityä verkossa ja ladata asennusohjelma. Kun ostat Intego sovelluksen Mac laitteelle ja sinusta tulee rekisteröity käyttäjä, niin saat myös ilmaisen teknisen tuen puhelimen, sähköpostin tai verkon kautta.

Intego asennus ja ominaisuudet

Intego Mac antivirus on helppo asentaa – se vie vain muutaman minuutin aikaasi. Käynnistät vain asennusohjelman ja seuraat näytön ohjeita. Kun se on suoritettu, niin sinun pitää valita kolmen suojatason väliltä – minimitaso, perustaso ja maksimitaso.

Valitsemasi taso riippuu täysin tarpeistasi. Esimerkiksi, jos tiedät vierailevasi korkean riskin sivuilla usein tai järjestelmässäsi voi olla jo Mac virus, niin on hyvä idea valita maksimi suojataso. Perustaso kuitenkin riittää useimmille tavallisille käyttäjille.

Kun olet valinnut suojauksen tason, sinulle annetaan yksityiskohtaiset ohjeet Integon ominaisuuksista useilla kuvaviesteillä. Ole hyvä ja ota huomioon, että jos tunnet nämä toiminnot, niin voit helposti ottaa nämä viestit pois käytöstä yhdellä hiiren klikkauksella. Sitten oletkin valmis ensimmäiseen tarkistukseesi!

Intego installation

Mac Internet Security X9 haittaohjelman poisto-ominaisuudet voivat suojata sinua kaikenlaisilta uhilta

Markkinoilla on useita haittaohjelman poistajia, ja vaikka useimmat niistä ovat upeita turvaratkaisuja, niin jotkut ovat vähemmän turvallisia ja toimivat itse haittaohjelmina. Tällaisia ohjelma ovat esimerkiksi Advanced Mac Cleaner tai Mac Tweak väittävät omaavansa antivirus ominaisuuksia, mutten ne ovat todellisuudessa hyödyttömiä ohjelmia, jotka on luotu altistamaan käyttäjät tekaistuille positiivisille tuloksille, jotta he ostaisivat ohjelman.

Siksi me todella suosittelemme käyttäjiä luottamaan itsenäisten laboratorioiden testeihin – nämä testaavat antivirusten kyvyt ja sitten arvostelevat ne suojauksen tason, käytettävyyden, suorituskyvyn ja muiden ominaisuuksien mukaan. Intego antivirusta testataan jatkuvasti useiden tällaisten laboratorioiden toimesta, mukaan lukien AV-Test sekä AV-Comparatives, jotka vahvistavat sovelluksen voivan tunnistaa 100% testatuista haittaohjelmista.

Intego AV-Test lab results

Voit luottaa seuraavien moduulien suojaavan sinua aina, kun käytät Intego sovellusta Mac laitteella:

  • ContentBarrier
  • NetBarrier
  • VirusBarrier

Ohjelma pystyy suojaamaan käyttäjiä drive-by latauksilta, vaarallisilta sosiaalisen median linkeiltä, verkkourkintasähköposteilta ja saastuneilta USB-tikuilta Windows ja Mac haittaohjelmien toimesta. Heti kun järjestelmäuhka on löydetty, Intego Mac Internet Security laittaa uhat karanteeniin ja poistaa ne. Jos prosessin aikana on tapahtunut järjestelmävahinkoa, niin sovellus korjaa sen välittömästi. 

Sen lisäksi, että järjestelmä suojaa vaarallisilta ohjelmilta, Intego antivirus pystyy myös pysäyttämään useimmat potentiaalisesti ei-toivotut ohjelmat, jotka on ladattu epävirallisista lähteistä, kuten torrent sivuilta. On tärkeää pitää mielessä, että mainosohjelmat ovat johtava Mac haittaohjelmien tyyppi ja uhka on kasvanut viimeisten vuosien aikana. 

Lisäturvallisuuden saamiseksi voit käyttää myös NetBarrier ohjelmaa – tehokas palomuuri, joka estää hyökkääjien pääsyn verkkoosi. Siinä on kolme erilaista tilaa Public Hotspot, Work Hotspot, ja Home Hotspot. Vaikka näitä ominaisuuksia voidaan muokata taitavien henkilöiden toimesta, lupineen ja poikkeusten luomisineen, niin perusasetukset ovat täydelliset keskinkertaiselle tietokoneen käyttäjälle.

Intego Firewall

Intego antiviruksen lisäominaisuuksia

Intego Mac antivirus on täynnä ominaisuuksia, jotka eivät keskity vain haittaohjelmilta suojaukseen. Sovelluksen peruspakettiin kuuluu useita muitakin ominaisuuksia, joihin kuuluvat:

  • Henkilökohtainen varmuuskopio on ominaisuus, joka antaa sinun luoda varmuuskopioita kaikkein tärkeimmistä tiedostoista helposti. Vaikka lunnasohjelmat eivät vielä ole ajankohtaisia Mac laitteilla, joitain tiedostoja lukitsevia viruksia on jo tavattu – KeRanger, Patcher, sekä muut. Jos saat yhden näistä viruksista, niin voit hyvästellä tiedostosi lopullisesti – tässä kohtaa varmuuskopiot ovat elintärkeitä.
  • Pesukone on toinen upea ominaisuus, jota voidaan käyttää pesemään macOS järjestelmät roskista, tuplatiedostoista, välimuistista, latauksista, logeista ja muista turhista tiedostoista. Vaikka nämä toiminnot voidaan suorittaa manuaalisesti sisäänrakennettujen ominaisuuksien avulla, Intego antaa sinun tehdä kaiken muutamalla klikkauksella – nopeasti ja tehokkaasti.

Intego additional features

Intego arvostelu: loppuajatukset 

Tällä Intego arvostelulla, me haluamme levittää tietoisuutta macOS käyttäjien keskuudessa, sillä useat yhä ovat vakuuttuneita, että näiden laitteiden suojaamiseen ei vaadita ylimääräisiä sovelluksia. Vaikka Mac laitteet ovat edistyneitä ja niissä on useita turvaominaisuuksia, jotka ovat ainutlaatuisia tälle alustalle, on tärkeää ottaa huomioon, että verkkorikolliset voivat aina olla askeleen edellä ja selvittää kuinka he voivat ohittaa nämä sisäänrakennetut suojat.

Jotta voit pysyä turvassa verkossa, niin sinun kannattaa varustaa Mac tietokoneesi edistyneellä haittaohjelman poistajalla. Intego sovelluksen avulla sinulla ei ole vain kattavaa suojausta uhilta, sinulla on myös pääsy muihin ominaisuuksiin, jotka auttavat sinua puhdistamaan järjestelmäsi ja parantamaan sen suorituskykyä, sekä nopeutta. Jos et jostain syystä pidä siitä – voit poistaa Intego sovelluksen muutamalla klikkauksella, joten älä epäröi tämän haittaohjelman poistajan testausta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Kirjoittajasta
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa