Adware Removal Tool arvostelu, ilmainen lataus

Adware Removal Tool on hyödyllinen sovellus, jota voidaan käyttää mainosohjelman tyyppisten sovellusten aiheuttamien ongelmien estämiseen. Se tekee tämän tietenkin poistamalla ne järjestelmästä. Tämän sovelluksen kehittäjä on Techsupportall tiimi, joka on erityisen kiinnostunut näistä ohjelmista ja niiden poistamisesta. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, mainosohjelman tyyppisten sovellusten, selaimen kaappaajien ja muiden potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien määrä on yltänyt täysin uusiin korkeuksiin ja tämä on mielestämme syy siihen, että tämä yritys on tehnyt tämän työkalun. Jos olet yksi niistä ihmisistä jotka ovat juuri huomanneet mainosohjelman tai potentiaalisesti ei toivotun ohjelman tietokoneellaan, sinun kannattaa miettiä sovellusta, kuten Adware Removal Tool. Se ei ainoastaan auta sinua korjaamaan kaikkia nettiselaimiasi. Se auttaa myös poistamaan rekisterimerkinnät joita yleensä jää tietokoneelle manuaalisen poiston jälkeen. Sinun kannattaa kuitenkin pitää mielessäsi, että Adware Removal tool sovellusta ei voida käyttää estämään Troijalaisia, haittaohjelmia, lunnasohjelmia tai vastaavia viruksia. Se ei myöskään pysty poistamaan niitä järjestelmästä, joten sitä ei pidä käyttää anti-viruksen tai haittaohjelman poistajan korvaajana. Tämä ohjelma on kuitenkin ilmainen, joten voit asentaa sen ja kun olet poistanut mainosohjelmat Adware Removal Tool sovelluksella, voit poistaa sen tietokoneelta. Muussa tapauksessa se voi alkaa aiheuttamaan ongelmia kun sitä käytetään muiden turvallisuussovellusten rinnalla. Vaikka me emme huomanneet niitä kun testasimme Adware Removal Tool skanneria tietokoneillamme, me emme voi taata ettei se aiheuta niitä tietokoneellasi tulevaisuudessa.

Adware Removal Tool arvostelu virukset.fi tutkimuskeskukselta:

Ennen kuin asensimme Adware Removal Tool sovelluksen tietokoneillemme, me päätimme saastuttaa ne Conduit, Adchoices sekä Delta-homes.com viruksilla. Nämä ohjelmat on leimattu potentiaalisesti ei toivotuiksi ohjelmiksi, joten ne voivat kaapata kaikki nettiselaimet ja aiheuttaa ei toivottuja aktiviteetteja, kuten ärsyttävät pop-up mainokset, uudelleenohjaukset, hidastumiset sekä muita ongelmia. Ei ole väliä vaikka näitä ohjelmia ei itsessään pidetä vaarallisina, usko pois, ne voivat aiheuttaa vakavaa tuhoa tietokoneilla. Joten kun päästimme nämä potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat tietokoneillemme, me päätimme ladata Adware Removal Tool sovelluksen ja testata sen kykyjä. Vaikuttaa siltä että sinun ei edes tarvitse päivittää tätä ohjelmaa ennen sen käynnistämistä. Sinun pitää vain käynnistää se klikkaamalla “Scan & repair” painiketta. Tässä kohtaa meidän on varoitettava, että tämä ohjelma ei ole yhtä nopea kuin muut haittaohjelman poistajat, joten sinun pitää olla kärsivällinen kun haluat korjata PC:si Adware Removal Tool sovelluksella. Järjestelmän tarkistamisen jälkeen me kuitenkin huomasimme, että tämä ohjelma näyttää informatiivisen tarkistus tuloksen ja tarjoaa kaikkien havaittujen kohteiden poistamista ”Repair all” painikkeella. Mitä voimme kutsua Adware Removal Tool sovelluksen bonukseksi? Me uskomme, että se on ominaisuus joka antaa sinun jättää ne ohjelmat tietokoneelle joita pidät hyödyllsinä. Jos siis näet listalla ohjelman joka on sinulle tärkeä, voit jättää sen poistamatta poistamalla ruksin sen kohdalta.

Miksi minun siis kannattaa ladata Adware Removal Tool?

Yhteenvetona, Adware Removal Tool on loistava vaihtoehto kun yritetään poistaa mainosohjelmia PC:ltä jättämättä mitään jälkiä siitä. Tämän työkalun rahoitus onnistuu lahjoituksilla, joten sen hinta riippuu täsyin sinusta itsestäsi. Voit ladata sen ilmaiseksi ja poistaa itsepäiset mainosohjelmat tietokoneeltasi. Jos se onnistuu niin sinun pitäsi harkita lahjoituksen tekemistä.

Kirjoittajasta
Arvostelut muilla kielillä