Poisto Delta-homes.com (Poisto-ohjeet) - kesä 2014 päivitys

Delta-homes.com Poisto-ohje

Mikä on Delta-homes.com?

Mikä on Delta-homes.com?

Delta-Homes.com on selaimen kaappaaja, joka pystyy kaappaamaan Windows käyttöjärjestelmän. Me olemme jo vastaanottaneet satoja raportteja tästä ohjelmasta USA:sta, Puolasta, Englannista, Ranskasta sekä muista maista ympäri maailman. On todella tärkeää ymmärtää, että Delta Homes EI OLE virus. Se on vain epäilyttävä hakukone jota on käytetty näyttämään sponsoroitua materiaalia. Tärkein asia on, että et voi koskaan tietää millaisia verkkosivuja se koettaa näyttää. Sitä voidaan käyttää uudelleenohjaamaan ihmisiä laillisille verkkosivuille kuten myös huijaamaan heidät vierailemaan todella epäilyttävillä sivuilla joita käytetään haittaohjelmien levitykseen. Kun saat tartunnan niin tämä sivu korvaa aloitussivusi ja ensisijaisen hakukoneesi kaikilla nettiselaimilla koska se on yhteensopiva Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer sekä muiden selainten kanssa. Jos haluat välttää Delta-Homes.com uudelleenohjaukset epäilyttäville ja vaarallisille verkkosivuille, sinun pitää poistaa se. Ole varuillasi sillä tämän selaimen kaappaajan poisto ei ole helppoa, se luottaa Search Protect sovellukseen joka suojaa muutettuja selainten asetuksia ja estää tämän sovelluksen poiston. Siksi suurin osa turvallisuusasiantuntioista suosittelee sen automaattista poistoa.

Jos olet kärsinyt uudelleenohjauksista delta-homes.com sivustolle niin voi olla, että on yksi asia jota et ole huomannut. Jos katsoisit mitä sanotaan sen Yksityisyyden Suojassa niin näkisit, että sitä käytetään seuraamaan PC käyttäjiä ja keräämään tietoa heidän nettiselaamisestaan. Kuten tämän ohjelman kehittäjät väittävät, he ovat kiinnostuneita vain ihmisten ei-henkilökohtaisista tiedoista. Jos et haluat antaa tuntemattomille osapuolille tietoja, kuten useimmiten vierailut verkkosivut, niille annetut tiedot, IP-osoite tai sähköpostiosoite, sinun kannattaa pysyä erossa Delta-homes.com viruksesta. Kuten me olemme jo maininneet niin me luulemme, että automaattinen poisto on paras tapa tämän selaimen kaappaajan poistamiseen koska se voi ilmaantua takaisin tietokoneellesi heti kun olet päivittänyt sen. Tässä tapauksessa me suosittelemme käyttämään FortectIntego ohjelmaa joka auttaa sinua poistamaan tämän ohjelman se muut epäilyttävät komponentit, kuten Search Protect. Jos et tiedä miten tämä ohjelma asennetaan tai miten sitä käytetään, lue tämä kirjoitus: SpyHunter opastus.

Delta-Homes.com

Kuinka Delta-Homes.com voi kaapata tietokoneeni?

Delta-homes.com selaimen kaappaaja on yksi niistä potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista jotka leviävät niputuksen avulla. Tämä levitystekniikka on ollut useiden turvallisuusasiantuntijoiden keskustelun kohteena. Se on kuitenkin yhä laillinen ja sallittu. Jos haluat välttää sitä niin sinun pitää olaa varovainen kun asennat ilmaisohjelmia tietokoneellesi. Muista tarkistaa kahdesti ohjelmien, kuten Softonic, Babylon Toolbar, uTorrent, Any.Do, BeeLine Reader, Foxit Reader sekä vastaavien ohjelmien asennus. Vaikka ihmiset voivat asettaa tämän sivun aloitussivukseen tai/ja ensisijaiseksi hakukoneekseen tarkoituksella, usemmissa tapauksissa heidät huijataan asentamaan tämä ohjelma ilmaisohjelman valinnaisena komponenttina. Voidaksesi välttää tätä ja muita ei-toivottuja latauksia (Conduit, www-searching.com, mystartsearch.com, v9.com, sweet-page.com, mystart, websearch.fixsearch.info,genieo.com, etc.), löytyy yksi asia joka sinun pitää muistaa: sinun PITÄÄ AINA valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa kun asennat ilmaisohjelmia kyseenalaisilta kehittäjiltä. Tämän lisäksi, tarkista mitä valinnaisia komponentteja se tarjoaa ja poista ruksi tuntemattomista hakukoneista, lisäosista, laajennuksista, työkalupalkeista, jne. Jos löydät ruksatun lauseen joka sanoo ’Tee Delta-homes.com sivusta aloitussivuni’ tai ’Tee Delta-homes.com sivusta ensisijainen hakukoneeni’, sinun pitää poistaa ruksi sen kohdalta. On sanomattakin selvää, että ensisijainen haittaohjelman poistaja joka varoittaa tällaisten ohjelmien pääsystä tietokoneelle on ehdottoman upea hankinta..

Kuinka poistaa Delta-Homes.com?

Jos olet jo tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman vaikutuksen alla ja haluat poistaa Delta homes sivuston, sinun kannattaa luottaa näihin askeleisiin jotka annamme delta-homes.com Automaattiseen ja Manuaaliseen poistoon.

Usein Kysyttyjä kysymyksiä (FAQ)

Kysymys. Tarvitsen apua poistamaan Delta-homes.com Hakukoneen selaimeltani (Selaimeni on Google Chrome). Voitteko auttaa minua?

Vastaus. Pääset eroon Delta Homes kaappaajasta käyttämällä Automaattisen tai Manuaalisen poiston tapaa. Molemmat on annettu alapuolella. Pidä kuitenkin mielessäsi, että turvallisin ja tehokkain tapa tämän tekemiseen on järjestelmän täysi tarkistus päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa estämään tämän selaimen kaappaajan uudelleen ilmestymisen tulevaisuudessa.

Kysymys. APUA! Minä luulen, että www.delta-homes.com virus on saastuttanut tietokoneeni. Se ilmaantui tietokoneelleni heti uudelleenkäynnistyksen jälkeen…

Vastaus. Ei, delta-homes selaimen kaappaaja on vain potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka koettaa kaapata kaikki nettiselaimet jotka tietokoneelle on asennettu. Olet luultavasti ladannut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman nipussa jonkin ilmaisohjelman mukana. Jos haluat poistaa www.delta-homes.com kaappaajan tietokoneeltasi lopullisesti niin sinun kannattaa seurata alla annettuja ohjeita.

Kysymys: Olen huolissani koska kaikki hakuni keskeytetään delta-homes.com uudelleenohjauksen toimesta. Tämä sivu on myös ilmaantunut kotisivukseni ja ensisijaiseksi hakukoneekseni. Luulin korjanneeni tietokoneeni koska koetin poistaa delta homes, delta search, conduit sekä muut laajennukset selaimeltani. Ne valitettavasti ilmaantuivat uudelleen heti kun käynnistin PC:si uudelleen… Voitteko auttaa minua? En halua enää nähdä www.delta-homes.com sivun ilmaantuvan kotisivukseni…

Vastaus: Delta Homes Hakusivun poisto vaati paljon tietoa koska se luottaa Search Protect toimintoon. Tämä tominto suojelee kaapattua järjestelmää ja estää delta-homes.com poiston tietokoneelta. Jos sinun pitää poistaa tämä selaimen kaappaaja kokonaan, sinun kannattaa valita Automaattinen poistotapa. Voit tietenkin luottaa myös Manuaaliseen poisto-ohjeeseen jotka Virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat laatineet. Sinun kannattaa kuitenkin olla todella varovainen kun käytät näitä ohjeita. Seuraa ohjeita todella tarkasti ja suorita ne oikeassa järjestyksessä jotta et aiheuta lisäongelmia tietokoneellesi.

Kysymys. Sain www.delta-homes.com search virus tartunnan ja kärsin nyt jatkuvista uudelleenohjauksista ja mainoksista. Ne kertovat minulle, että minun pitää korjata rekisterivirheet tai korjata Windows. Kannattaako minun luottaa tähän? Voisitteko myös autta minua delta-homes.com poistossa? Se vaikuttaa todella monimutkaiselta..

Vastaus. Ensimmäiseksi, sinun kannattaa pysyä erossa delta-homes.com mainoksista koska ne ovat harhaanjohtavia. Kun olet klikannut niitä niin voit helposti saastuttaa PC:si lisäuhilla, kuten mainosohjelmat, selaimen kaappaajat, epäilyttävät PC optimoijat sekä vastaavat sovellukset. Tämän lisäksi, kun koetetaan poistaa www.delta-homes.com kaappaaja järjestelmästä niin sinun tulee tietää, että se kulkee nipussa valinnaisten komponenttien kanssa jotka on todella hankala havaita kun käytetään manuaalista poistotapaa. Tästä syytä on tärkeää miettiä päivitetyn haittaohjelman poistajan käyttöä. Ole hyvä ja ja tarkista alla annetut ohjeet saadaksesi enemmän tietoa tästä.

Kysymys. Kuinka poistaa www.delta-homes.com kokonaan? Se tuntuu saastuttavan tietokoneeni yhä uudelleen ja uudelleen.

Vastaus. Jos haluat täyden delta-homes.com poisto-ohjeen niin sinun kannattaa rullata sivua hieman alas ja tarkistaa siellä annetut ohjeet. Muista olla todella varovainen kun teet Manuaalista poistoa!

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Delta-homes.com Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Delta-homes.com Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Delta-homes.com (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Delta-homes.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Delta-homes.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Delta-homes.com ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Delta-homes.com ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Delta-homes.com poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Delta-homes.com ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Delta-homes.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä