Lataa Malwarebytes Anti Malware

Ota yksityisyytesi ja turvallisuutesi vakavasti

Malwarebytes Anti Malware Lisätietoja Malwarebytes, Poista, Ehdot ja Yksityisyys.
Checkmark certified AV-TEST OPSWAT CNET

Kiitos, että latasit Malwarebytes Anti Malware ohjelman! Se on tehokas sovellus joka on suunniteltu parantamaan tietokoneen toimintaa monella tavalla. Malwarebytes Anti Malware korjaa Windows virheet, poistaa tietokone virukset ja parantaa PC:n vakautta. Se ainutlaatuinen toiminnallisuus luottaa tuhansiin tärkeisiin komponentteihin joita käytetään korjaamaan Käyttöjärjestelmää ja poistamaan mahdolliset virukset, kuten haittaohjelmat, mainosohjelmat, troijalaiset hevoset, madot, vakoiluohjelmat ja rootkitit.

TÄRKEÄÄ!

Joskus et voi poistaa kaikkia viruksia yhdellä työkalulla. Eri haittaohjelman poistajilla on erilainen virusten tietokanta joten on aina mahdollista, että sinun pitää kokeilla eri skannereita jotta löydät itsellesi sopivan. Kun olet kokeillut Malwarebytes Anti Malware ohjelmaa niin sinun kannattaa suorittaa myös ilmainen Reimage skanneri, joka antaa sinun tarkistaa tietokoneesi ilmaiseksi. me suosittelemme myös ostamaan sen lisensoidun version jos sen kertoo, että sinulla on vaarallisia tiedostoja tietokoneellasi. Reimage on yleisesti hyväksytty haittaohjelman poistaja joka on saanut upeita arvosteluita kun se on poistanut viruksia, kuten kaappaajat, mainosohjelmat, lunnasohjelmat ja muut vastaavat. Onko sinulla vielä kysymyksiä? Kerro ne meille. Tavoitat meidät Kysy Meiltä sivun kautta.

MITÄ MUUTA SINUN TULEE POISTAA

Malwarebytes Anti Malware ilmainen versio voi auttaa sinua tarkistamaan tietokoneesi virheiden ja virusten varalta. Voit poistaa haittaohjelmia tällä ohjelmalla vain kun olet ostanut sen lisensoidun version. Jos et ole tyytyväinen valintaasi niin voit poistaa Malwarebytes Anti Malware ohjelman tietokoneeltasi. Vaihtoehtoinen ohjelma joka voi auttaa sinua viruksesi poistossa on Fortect.

Jos yhä epäröit kannattaako sinun ostaa haittaohjelman poistaja vai ei niin ole varuillasi, että vuotta 2017 kutsutaan lunnasohjelmien vuodeksi, haittaohjelma joka voi salata tiedostot heti kun se on päässyt tietokoneelle. Saadaksesi salatut tiedostot takaisin, sinun pitää maksaa lunnaat, jotka voivat olla $300 (jos olet PC kotikäyttäjä) ja jopa $10000 ja enemmän (jos sinulla on yritys). On aina halvempaa pitää itsesi suojattuna kuin jättää koneesi suojaamatta. Jos saat tartunnan niin sinun pitää maksaa tietokone asiantuntijoille ja et voi koskaan olla varma palaako tietokoneesi ennalleen.

KIITOS!