Kuinka poistaa Combo Cleaner

kirjoittanut Gabriel E. Hall - -
12

Asiakastuki Combo Cleanerille

Combo Cleaner on tehokas työkalu taisteluun selaimen kaappaajia, mainosohjelmia, ja muita ei toivottuja sovelluksia vastaan, jotka tukkivat ja hidastavat Mac tietokoneita. Tämän lisäksi Mac haittaohjelmat, jotka ovat olleet nousussa, voidaan pysäyttää tämän työkalun avulla. Tehokkaan antivirus suojan lisäksi, Combo Cleaner tarjoaa myös useita järjestelmän optimointitoimintoja, kuten Duplicates Finder, Privacy Scanner, sekä useat muut

Combo Cleaner on yhteensopivat Yosemite, El Capitan, Sierra runkojen kanssa ja se on ladattavissa viralliselta sivustolta tai Sovellus kaupasta. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi ja se sisältää rajoitetun koeversion – se voi tunnistaa haittaohjelmat, mutta ei poista niitä. Sen tekemiseksi käyttäjien pitää ostaa Combo Cleaner tilaus.

Maksullisen lisenssin hinta on USD 44.95 yhdelle tietokoneelle, mutta se voidaan ostaa 5:lle tietokoneelle hintaan $88.95. Tilaus uusitaan puolivuosittain, jos siis haluat poistaa Combo Cleanerin ja lopettaa sen käytön, niin sinun pitää peruuttaa se My Account osiosta tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ennen seuraavaa maksua. Pitää ottaa huomioon, että käyttäjien pitää peruuttaa tilauksensa viimeistään 30 päivää ennen sen loppumista; muuten luottokortilta otetaan myös seuraava maksu.

Oppiaksesi lisää sovelluksesta ja se ominaisuuksista, me suosittelemme katsomaan arvostelumme. Jos et ole tyytyväinen ostokseen ja haluat poistaa Combo Cleanerin, niin sinun pitää lukea alla olevat ohjeemme. Älä kuitenkaan jätä laitettasi ilman suojaa Combo Cleaner poiston jälkeen. Muista käyttää muuta antivirus työkalua niin pian kuin mahdollista, käyttöjärjestelmään luottaminen suojauksessa ei ole järkevää.

Combo Cleaner Palautusehdot

Kaikki Combo Cleaner täyden lisenssit ostajat ovat oikeutettuja 30-päivän rahat takaisin takuuseen. Ensimmäisen 30 päivän aikana käyttäjät voivat pyytää peruutusta ja he saavat 100% rahoistaan takaisin.

Muutamia poikkeuksia on, jos Combo Cleaner ostettiin sovelluskaupasta ja siihen pätevät Apple palautusehdot.

Jotta voit pyytää palautusta, niin sinun pitää täyttää asiakaspalvelu kaavake virallisella sivulla tai lähettää sähköposti osoitteeseen support@combocleaner.com.

Combo Cleaner poisto-ohjeet

Combo Cleaner on ohjelma, joka on suunniteltu macOS järjestelmälle. Seuraa näitä ohjeita, jos haluat poistaa Combo Cleanerin laitteeltasi:

  • Klikkaa Combo Cleaner kuvaketta hiiren oikealla ja valitse Quit
  • Mene Finder ja valitse ApplicationsGo to Finder
  • Klikkaa oikealla Combo Cleaner kuvaketta ja valitse Move to TrashMove to Traash
  • Anna käyttäjänimesi ja salasanasi, jotta voit poistaa Combo Cleanerin kokonaanConfirm the removal
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Combo Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Combo Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Combo Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Combo Cleaner ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Combo Cleaner tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.

Arvostelut muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa