Mikä on winsrv.exe? Kannattaako minun poistaa se?

Winsrv.exe – vaarallinen tiedosto, joka laukaisee vaarallisia aktiviteetteja tietokoneella

Winsrv.exe on vaarallinen tiedosto, joka kuuluu SdBot.bhk tietokonematojen perheeseen sekä IRC takaovi troijalaisiin. Tätä käynnistystiedostoa käytetään suorittamaan haittaohjelmaa tietokoneella tai käynnistämään joitain sen komponentteja. Tämän tiedoston löytynyt järjestelmästä vaati tietokoneen välittömän tarkistuksen maineikkaalla antivirus ohjelmalla.

Vaarallinen käynnistystiedosto voi päästä järjestelmään Troijalaisena hevosena, joka tarkoittaa sen voivan näyttää hyödylliseltä ohjelmalta tai se päivitykseltä. winsrv.exe käyttää Windows palvelun nimeä, jotta se voi ohittaa tietokoneen turvajärjestelmät. Vaarallinen tiedosto sijaitsee %WinDir% kansiossa ja se käynnistää vaaralliset tehtävänsä heti.

Yleensä haittaohjelma hyökkäyksen jälkeen käyttäjät huomaavat tietokoneen käyttäytyvän oudosti, kuten:

  • Ohjelmat eivät vastaa;
  • Selaimet hukkuvat mainoksiin;
  • Tuntemattomien ohjelmien ja selaimen laajennusten asennus;
  • Selain ohjaa todella epäilyttäville sivuille;
  • Et pääse käsiksi tiedostoihin tuntemattomien laajennusten takia;
  • Tiedostoja poistetaan.

winsrv.exe virus luo aloitusmerkinnän ja käynnistyy aina, kun käyttäjä käynnistää saastuneen tietokoneen. Tämän lisäksi, käynnistystiedosto luo merkinnän Tehtävienhallintaan. Ei kuitenkaan ole suositeltavaa lopettaa tehtävää ja poistaa vain yhtä tiedostoa.

Kuten me alussa mainitsimme, winsrv.exe tiedosto liittyy haittaohjelmaan. Siksi tämä käynnistystiedosto pitää poistaa yhdessä vaarallisen ohjelman kanssa. Me haluamme muistuttaa, että tiedostojen löytäminen on todella vaikeaa ja sinun ei kannata yrittää sitä.

Winsrv.exe haittaohjelma voi käyttää laillisen Windows tiedoston nimeä tai asentaa vaarallisen koodin laillisiin prosesseihin. Siksi voit vahingossa poistaa väärät merkinnät. Tässä tapauksessa teet enemmän vahinkoa, mitä haittaohjelma on tehnyt.

Sinun pitää poistaa winsrv.exe ja verkkouhka maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Sinun pitää ehkä käynnistää järjestelmä Vikasietotilaan Verkolla, koska jotkut vaaralliset ohjelmat ovat suunniteltu estämään turvaohjelmat.

Me suosittelemme, että poistat winsrv.exe tiedoston ja korjaat haittaohjelman vahingot FortectIntego ohjelmalla. Tämä haittaohjelman poistaja poistaa viruksen tehokkaasti, korjaa saastuneet rekisterimerkinnät ja poistaa muut haittaohjelman aiheuttamat vahingot.

Tavat haittaohjelman levitykseen

Vaaralliset ohjelmat voivat levitä usealla tavalla, yleensä verkkohyökkäykset vaativat käyttäjän osallistumista. Yleensä tietokonevirukset pääsevät järjestelmään, kun käyttäjä:

  • avaa vaarallisen sähköpostin liitteen;
  • lataa laittomia tai saastuneita ohjelmia;
  • asentaa tekaistuja ohjelmien päivityksiä;
  • klikkaa haittamainosta.

Näiden suosittujen levitystapojen takia käyttäjiä neuvotaan olemaan varuillaan, kun he klikkaavat ja lataavat materiaalia netistä. On myös tärkeää pitää ohjelmat sekä järjestelmä päivitettyinä, koska jotkut verkkouhat voivat käyttää exploit kittejä, jotka kaappaavat laitteet haavoittuvuuksien avulla, joita on päivittämättömissä ohjelmissa.

Oikea tapa poistaa winsrv.exe

Kuten jo tiedät, winsrv.exe poisto vaati monimutkaisia toimia. Tämän tiedoston löytyminen tietokoneelta tarkoittaa, että olet tekemisissä madon tai troijalaisen kanssa. Ainoa tapa puhdistaa nämä verkkouhat turvallisesti ja oikein, on haittaohjelman poistajalla.

Me todella suosittelemme käyttämään yhtä näistä ohjelmista winsrv.exe poistoon: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes. Jos haittaohjelma estää turvaohjelman asennuksen tai käynnistyksen, niin sinun pitää käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla. Se auttaa ottamaan tietokoneen pois käytöstä ja käynnistämään antivirus ohjelman.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa