AdwareMedic arvostelu, ilmainen lataus

AdwareMedic on ainutlaatuinen työkalu, joka on suunniteltu auttamaan ihmisiä poistamaan kaikki tunnetut mainosohjelmat sekä muut itsepäiset sovellukset. Tämä ohjelma on omistettu Mac tietokoneille joissa on Mac OS X 10.7 (Lion) tai uudempi. Jos olet luullut tämän käyttöjärjestelmän olevan immuuni mainosohjelmille, selaimen kaappaajille, viruksille ja muille haittaohjelmille, sinun kannattaa miettiä uudelleen sillä melkein jokainen ilmaisohjelma kantaa mukanaan potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia jotka voivat päästä sekä Windows että Mac OS järjestelmiin täysin ongelmitta. Kun mainosohjelma pääsee kohde PC:n järjestelmään, se voi aiheuttaa ei toivottuja muutoksia jotka voivat johtaa ärsyttäviin aktiviteetteihin, kuten uudelleenohjauksiin tuntemattomille sivustoille, ärsyttävien mainosten ilmaantumiseen, järjestelmän hidastumiseen, nettiselaamisen seuraamiseen, jne. Onneksi löytyy AdwareMedic, jota voidaan käyttää kun koetetaan välttää tällaisia ongelmia.

Jos huomaat selvästi, että jonkilainen mainosohjelman tyyppinen sovellus on jo päässyt tietokoneellesi ja sinulla on nyt ongelmia sen poistamisessa, sinun kannattaa miettiä tämän ohjelman käyttämistä. Muista että sinun kannattaa käyttää manuaalista poistotapaa vain jos olet kokenut tietokoneen käyttäjä koska mainosohjelmat voivat käyttää useita temppuja jotta et voi poistaa niitä kokonaan järjestelmästä! Kuinka paljon AdwareMedic maksaa? Kuten sen virallinen verkkosivu väittää, se on ’lahjoitusohjelmisto’ joka tarkoittaa, että voit ladata sen ilmaiseksi mutta voit tehdä lahjoituksen haluamallasi summalla jos haluat auttaa sen kehitystä. Kuten voimme selvästi huomata, tämä ohjelma on saanut paljon positiivista palautetta ihmisiltä jotka ovat käyttäneet sitä koneillaan, joten vaikuttaa siltä että tämän ohjelman asennus on suositeltavaa jokaiselle joka käyttää Mac OS X käyttöjärjestelmää.

AdwareMedic arvostelu virukset.fi tutkimuskeskukselta:

Kuten virukset.fi testitulokset paljastavat, AdwareMedic free on käyttäjäystävällinen työkalu. Sen käyttöjärjestelmä on todella yksinkertainen joten skannerin käyttö onnistuu helposti. Tässä kohtaa meidän pitää mainita, että tämä ohjelma ei asennu tietokoneellesi, jos et halua asentaa uusia ohjelmia Mac tietokoneellesi niin tämä työkalu on juuri sinulle. Kuinka se toimii? Kun se käynnistetään niin se yhdistää adwaremedic(dot)com sivulle ja tarkistaa viimeisimmät mainosohjelmien ”allekirjoitukset”. Kun se on tarkistanut ne, AdwareMedic näyttää selkeän tarkistusraportin ja tarjoaa saastuneen Mac OS puhdistamista epäilyttävien ohjelmien poistamisella. Kuten me huomasimme, tämä ohjelma pystyy poistamaan mainosohjelman järjestelmästä muutamassa minuutissa. Sinun pitää tehdä vain yksi asia, valita löydetyt ohjelmat. Jos yksi valitsemistasi mainosohjelmista ei ole poistettavissa, AdwareMedic skanneri tarjoaa raportin tekemistä. Se listaa kaikki selaimen laajennukset jotka järjestelmään on asennettu ja lähettää ne tämän ohjelman kehittäjille. Heidän mukaansa, tämän vaihtoehdon pitäisi paljastaa ongelman lähde ja täten auttaa heitä parantamaan ohjelmaa. Ota kuitenkin huomioon, että tämä ohjelma ei auta sinua poistamaan haittaohjelmia Mac OS X järjestelmästäsi koska tämä sovellus on suunniteltu vain MAINOSOHJELMIA vastaan.

Miksi minun kannattaa siis ladata AdwareMedic?

Kaiken kaikkiaan, AdwareMedic on todella lupaava työkalu. Se on kätevä ja helppokäyttöinen ohjelma, joka pystyy poistamaan itsepäiset mainosohjelmat. Jos olet kärsinyt ei toivotuista mainoksista hakujesi aikana tai jos kärsit muista ongelmista, sinun kannattaa miettiä tämän ohjelman käyttämistä Mac tietokoneellasi.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Gabriel E. Hall on intohimoinen haittaohjelmatutkija, joka on työskennellyt virukset.fi tiimissä

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Arvostelut muilla kielillä