Bullguard Internet Security arvostelu, ilmainen lataus

Bullguard Internet Security kelvollinen anti-virus sovellus, jonka julkaisi Englantilainen tietokone turvallisuus ja ohjelman yritys BullGuard. Sen viimeisin versio tarjoaa käyttäytymiseen ja allekirjoitukseen persutuvaa tunnistusta joka lupaa suojata tietokoneita laajaa haittaohjelmien kirjoa vastaan, kuten mainosohjelmat, lunnasohjelmat ja erilaiset kaappaajat. Bullguard on ilmainen ja sen mukana tulee Parental Control moodi, Edistynyt varmuuskopiointi, Palomuuri, Roskaposti Filtteri, Haavoittuvaisuus Skanneri ja PC:n viritys. Bullguard skanneri on suunniteltu löytämään päivittämättömät ohjelmat ja välttämään vaarallisia hyökkäyksiä, kun taas PC: Viritys tarjoaa levytilan optimoinnin, rekisterin ja tietokoneen käynnistyksen. Bullguardin bonus on, että sen Internet Turva versio on nyt yhteensopiva Windows 8:n kanssa.

Bullguard arvostelu virukset.fi:n tutkimuskeskukselta:

Virukset.fi tiimi on tarkasti testannut Bullguard Internet Turvan useilla, eri tavalla saastuneella tietokoneella. Meidän on myönnettävä, että meillä oli muutamia ongelmia kun asensimme tätä ohjelmaa järjestelmään, joten tämän prosessin suorittaminen otti useita tunteja. Mutta kun se vihdoin oli asennettuna järjestelmään, ohjelma vaikutti helppokäyttöiseltä työkalulta: Bullguard skannerissa on kekseliäs käyttöliittymä ja päävalikko vaikutti todella selkeältä. Sen täyttää vain kolme isoa painiketta jotka tarjosivat turvallisuustilan tarkistuksen, skannereiden käynnistyksen, ja varmuuskopioiden lauksemisen. Kuitenkin, käyttäjä voi halutessaan helposti löytää ohjauspaneelin muille ominaisuuksille, kuten parental control sekä roskaposti filtteri jos hän päättää niiden olevan tarpeellisia.

Testitulostemme mukaan, Bullguard Internet Turvan vahvin ominaisuus on haittaohjelmien blokkaus – ohjelma tunnisti jopa 90% esimerkeistä. Se tomi myös kohtuu hyvin virustunnistuksessa ja löysi 70% viruksista. Tämä todistaa, että voit korjata PC:si Bullguardilla ilman ongelmia. Kuitenkin, ohjelmalla oli vaikeuksia löytää virukset jotka käyttävät rootkit teknologiaa, aivan kuten sen palomuuri se missasi sen lähes kaikissa testeissä. Lisäksi, Bullguard skanneri voi hidastaa järjestelmää.

Joten, miksi minun tulisi ladata Bullguard?

Yhteenvetona, Bullguard on kelvollinen haittaohjelman poistaja, joka on todella parantunut vuosien varrella. Sen vahvin ominaisuus on haittaohjelmien ja virusten blokkaus. Kuitenkin, sen silti tulisi tomia peruasioiden ulkopuolella ja havaita rootkitit sekä muut edistyneemmät cyber uhat.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Asiantuntija taistelussa haittaohjelmia, viruksia ja vakoiluohjelmia vastaan.

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Arvostelut muilla kielillä