SpyHunter Ohje

kirjoittanut Alice Woods - -
123

SpyHunter Ilmainen versio vs SpyHunter Registeröity versio

SpyHunter on yksi markkinoiden tehokkaimmista ja edistyneimmistä vakoiluohjelmien poistajista. Useat testit jotka on suoritettu eri tietokoneille osoittavat, että tällä ohjelmalla on loistavat vakoiluohjelman havainto- sekä poistokyvyt. Spyhunter pystyy puhdistamaan jopa kaikkein saastuneimmat järjestelmät, joten ei ole mikään yllätys, että se on laajassa käytössä IT asiantuntijoiden ja tavallisten tietokoneen käyttäjien keskuudessa. Lisätietoja SpyHunter Help Deskistä ja muista hyödyllisistä ominaisuuksista löydät tästä arvostelusta.

Jos olet päättänyt asentaa SpyHunter 4 sovelluksen ( se on tämän ohjelman viimeisin versio) sinun pitää ottaa huomioon, että sen ilmaisversiota voidaan käyttää vain tietokoneen tarkistamiseen. Se on hyvä asia kun sinun pitää testata ohjelman hyvät ja huonot puolet. Jos sinun kuitenkin pitää poistaa viruksia tietokoneeltasi niin sinun kannattaa hankkia SpyHunterin rekisteröity versio. Voit ostaa sen hintaan 34.99 euroa. Kun saat SpyHunter 4 rekisteröintikoodin niin saat myös toimintoja, kuten ilmainen tekninen tuki, haittaohjelmien poisto ja tietenkin jatkuvat päivitykset joita tarvitaan uusimpien uhkien tunnistamiseen.

 

Spyhunterin Asennus

SpyHunter on kaupallinen tuote jonka hinta on 34.99€ + ALV. Voit kuitenkin kokeilla sitä ilmaiseksi lataamalla koeversion lataussivustoltamme. Tämä ohjelma on kohtalaisen pieni joten latausprosessi ei ota kuin pari minuuttia.

SpyHunterin asennus on todella yksinkertainen. Tupla-klikkaat vain ohjelman asennustiedostoa ja asennus alkaa:

Valitse kieli, hyväksy lisenssisopimus ja paina Seuraava (Next) painiketta. Ohjelma asentuu automaattisesti. Asennuksen lopettamiseksi, paina Valmis (Finish) painiketta.

Tietokoneen tarkistus SpyHunter ohjelmalla

voidaksesi aloittaa järjestelmän täyden tarkistuksen, sinun pitää päivittää SpyHunter sen uusimpaan versioon. Tämä askel on todella tärkeä koska SpyHunter ei välttämättä onnistu tunnistamaan ja poistamaan uusimpia uhkia ilman päivitystä. Klikkaa työpöydän pikakuvaketta tai etsi SpyHunter kuvake käynnistä valikosta ja klikkaa sitä. Sinun pitäisi nähdä ohjelman aloitusruutu. Jos olet juuri asentanut SpyHunter sovelluksen tietokoneellesi niin se käynnistyy automaattisesti. Nyt sinun pitää klikata Päivitä (Update) painiketta ja saat kaikki uusimmat päivitykset tietokoneellesi. Päivitä SpyHunter ennen jokaista järjestelmän tarkistusta voidaksesi pitää tietokoneesi suojattuna!

Voidaksesi aloittaa järjestelmän tarkistuksen sinun pitää klikata Aloita Uusi Tarkistus (Start New Scan) painiketta, joka on punaisessa laatikossa. tämä käynnistää järjestelmän täydellisen tarkistuksen. SpyHunter tarkistaa Muistin, Windows rekisterin, tiedostot kaikilla kovalevyillä, käynnissä olevat prosessit ja evästeet.

Järjestelmän täysi tarkistus ottaa hieman aikaa, joten ole kärsivällinen. Kun tarkistus on valmis, näet haitalliset kohteet jotka olivat piilossa tietokoneellasi.

AktivoiSpyHunter ja poista haittaohjelmat

Kun tietokoneen tarkistus on valmis niin näet kaikki tunnistetut virukset Uhat (Threats) laatikossa. sinulle ei anneta ainoastaan virusten nimiä. Näet myös niiden kuvauksen ja vastaavia tietoja. Voidaksesi poistaa kaikki nämä loiset, sinun pitää Aktivoida SpyHunter. Jos olet jo maksanut tästä ohjelmasta niin paina Vaihtoehdot (Options) välilehteä valikon vasemmalla puolella ja anna SpyHunter käyttäjänimesi, joka on yleensä käyttäjän sähköpostiosoite, ja salasanasi. Klikkaa sitten Aktivoi Nyt (Activate Now) painiketta. Lopuksi, klikkaa Korjaa Uhat (Fix Threats) painiketta ja poista haittaohjelmat tai potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat tietokoneeltasi.

Jos et halua poistaa kaikkia kohteita, poista ruksi ohjelmista joita et halua poistaa. Kun klikkaat Korjaa Uhat painiketta, sinun tulisi nähdä kuinka SpyHunter korjaa tietokonettasi:

Kun ohjelma on suorittanut poistonsa, se pyytää tietokoneen uudelleenkäynnistystä ja täten viimeistelee poiston. Siinä kaikki! Olet juuri poistanut haittaohjelman SpyHunter ohjelman avulla!

 

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
SpyHunter tyytyväisyys
Taattu
Lataa
SpyHunter tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja SpyHunter 5, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
SpyHunter 5 ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. SpyHunter 5 tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
yli 40.000.000 latausta!
yli 40.000.000 latausta!

Arvostelut muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa