Mikä on csrss.exe? Kannattaako minun poistaa se?

csrss.exe

Csrss seisoo asiakasohjelman/serverin ajonaikaisessa seuraussysteemissä ja on pääasiallinen seuraussysteemi, jonka täytyy pyöriä taukoamatta. Csrss on vastuussa windowsin konsolista, luoden tai/ja poistaen tiedostoja, ja on mukana osassa 16-bit virtual MS-DOS tiedostojen kehityksessä.
Csrss.exen päättyminen aiheuttaa sinisen kolarin tässä tiedostossa/prosessissa ja on kriittinen systeemille.

Csrss.exe kontrolloi win32 konsoli-ikkunaa ja vastaavia toimintoja. Se voi jakaa itseään useisiin työtehtäviin jotka pyörivät systeemissä. Tämä on normaali tapahtumasarja, mutta jos näet useamman csrss:än työtehtävä ikkunassa, se voi olla merkki siitä, että systeemisi olisi tartunnan saanut.

Mitä tapahtuu jos poistan Csrss.exen?
csrss.exe on oleellinen systeemin komponentti. Sitä ei voida poistaa tai pysäyttää. Systeemi ei toimi oikein ilman tätä prosessia.

csrss.exe on systeemin prosessi, se on turvallinen tiedosta ja ei aiheuta mitään haittaa.

Varoitus! Tiedostonimi Csrss.exe on laajalti käytetty useissa viruksissa. Siellä moni näyttää tiedostonimiltä jotka ovat todella pahansuopia. Jos näet epäilyttäviä prosesseja joihin liittyy erroreita, silloin tietokoneesi on saanut tartunnan viruksilta. Yleisimmät pahansuovat prosessit ovat: csrsc.exe, csrs.exe, csrsses.exe, crssc.exe, csrse.exe. Csrss.exe nimi on yleisesti käytetty monilla keyloggereilla.

Tiedosto csrss.exe on samaa sukua keylogger Win-Spylle.
Tiedosto csrss.exe on samaa sukua keylogger Employee Watcherille.
Tiedosto csrss.exe on samaa sukua keylogger ICE Remote Spylle.
Tiedosto csrss.exe on samaa sukua keylogger Is My Mate Cheating Onlinelle.
Tiedosto csrss.exe on samaa sukua keylogger Key Logger Buddy Prolle.
Tiedosto csrss.exe on samaa sukua keylogger KidWatcherille
Tiedosto csrss.exe on samaa sukua keylogger Spy Software 4 Parentsille.
Tiedosto csrss.exe on samaa sukua madolle W32.Backdoor.Sokacapsille.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa