Poisto TrustedInstaller (Viruksen Poisto-opas) - syys 2018 päivitys

TrustedInstaller Poisto-ohje

Mikä on TrustedInstaller?

TrustedInstaller on haittaohjelma, joka korvaa laillisen Windows prosessin

TrustedInstaller kuva

TrustedInstaller on sen tyyppinen haittaohjelma, joka piileskelee sisäänrakennetun Windows käyttäjätilin nimen alla. Se altistaa tietokoneen muille vakaville tartunnoille ja vaarantaa sen käytön hidastamalla ja kaatamalla asennettuja ohjelmia. Koska tämän tyyppinen virus pystyy välttämään tunnistuksen, jotkut uhrit voivat saastuttaa tietokoneen pitkäksi aikaa, joka voi aiheuttaa valtavan määrän vahinkoa.

Yhteenveto
Nimi TrustedInstaller
Tyyppi Haittaohjelma
Käynnistystiedosto TrustedInstaller.exe
Vahinkojen mahdollisuus Keskitaso. Erityisen vaarallinen, jos sitä ei huomata ajoissa
Levitys Saastuneet tai hakkeroidut sivustot, vaaralliset liitteet, roskapostit, jne.
Oireet Korkea CPU käyttö, käyttöjärjestelmän hidastuminen, kaatumiset
Poisto Käytä turvaohjelmaa, kuten ReimageIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner

Alkuperäisesti, TrustedInstaller.exe on sisäänrakennettu käyttäjätili kaikille Windows versioille (alkaen Windows Vista järjestelmästä). Käyttäjät eivät edes yleensä huomaa sitä. Jos haittaohjelma korvaa mainitun tiedoston, niin se voi aiheuttaa ongelmia. Voit kuitenkin nähdä tämän viestin, jos yrität muokata/poistaa/asentaa määrättyjä tiedostoja tai kansioita käyttöjärjestelmästäsi:

You Require Permission from TrustedInstaller

Tämä tapahtuu, koska sisäänrakennettu käyttäjätili hallitsee kaikkia tiedostojasi (vaikka käytät Järjestelmänvalvojan oikeuksia) ja ohittaa kaikki päätöksesi. TrustedInstaller päätarkoitus on hallit käyttäjän kykyä käyttää uusimpia Windows päivityksiä, järjestelmätiedostoja ja muita tärkeitä ohjelmia. Vaikka se on joskus ärsyttävää, niin se on hyödyllinen ominaisuus ihmisille, joilla ei ole kattavaa tietämystä tietokoneista, koska se estää käyttäjää vahingoittamasta järjestelmätiedostoja.

Helpoin tapa tunnistaa onko käynnissä oleva prosessi vaarallinen ohjelma, on tarkistaa prosessorin käyttö. Jos TrustedInstaller käyttää paljon tietokoneen resursseja, se kertoo järjestelmäsi olevan vaarassa. Siitä huolimatta voit huomata tietokoneesi olevan huomattavasti hitaampi, ohjelmat lataavat kauemmin tai ne kaatuvat jatkuvasti.

Tämän lisäksi, tämä vaarallinen TrustedInstaller haittaohjelma voi kerätä henkilökohtaisia tietojasi, kuten:

 • nimet;
 • sähköpostiosoitteet;
 • kotiosoitteet;
 • kirjautumistiedot.

Yleensä se tapahtuu, kun kokematon tietokoneen käyttäjä antaa kirjautumistiedot ja salasanat tekaistussa pop-up ikkunassa.

Siksi me ehdotamme, että poistat TrustedInstallerin heti, jos et halua kärsiä rahallisia menetyksiä. Voit tehdä se alla olevien ohjeiden avulla. Me kuitenkin pyydämme sinua seuraamaan niitä tarkasti, jotta et vahingoita tietokoneesi järjestelmää.

TrustedInstaller kuvitusOle myös varovainen, sillä TrustedInstaller virus voi päästää muita vaarallisia verkkouhkia takaovien kautta. Tietokoneesi korjaamisen, sinun pitää poistaa ne kaikki. Tämä prosessi vaatii määrättyjä tietokonetaitoja, ja se voi olla haastavaa tavalliselle käyttäjälle.

Käytä siis ReimageIntego ohjelmaa TrustedInstaller poistamiseen puolestasi. Se tunnistaa haittaohjelman helposti ja auttaa sinua suojaamaan järjestelmääsi tulevaisuudessa. Voit käyttää myös muita haittaohjelman poistajia, jos se on tarpeeksi tehokas tämän viruksen poistoon.

Haittaohjelma leviää saastuneiden viestien tai hakkerien hallitsemien sivujen kautta

DieViren.de asiantuntijoiden mukaan, useat vaaralliset ohjelmat pääsevät tietokoneen järjestelmiin roskaposteilla, jotka sisältävät haittaohjelman. Ne voivat naamioitua laskuiksi tai kuiteiksi suosituilta yrityksiltä, tai jopa valtion viranomaisilta. Siksi useat sinisilmäiset ihmiset huijataan asentamaan virus manuaalisesti.

Se voi tapahtua, kun avaat roskapostin liitteen. Pidä mielessäsi, että kirje yleensä kehottaa avaamaan liitetiedostot ilman lisätietoja. Se on valitettavaa, mutta liite lataa haittaohjelman, kun käyttäjä klikkaa sitä. Sinun ei myöskään pidä koskaan avata epäilyttäviä sähköposteja.

Voit ladata vaarallisen ohjelman vahingossa myös hakkerien hallitsemilta sivuilta. Yleensä käyttäjä ohjataat tällaisille sivuille haittamainoksia klikkaamalla. Koska ne on suunniteltu laillisen näköisiksi, alkuperää on vaikea päätellä. Siksi se on yksi suosituimmista haittaohjelman tunkeutumistavoista.

Me suosittelemme suojaamaan järjestelmääsi, välttämällä laittomia latauksia, mainosmateriaalia ja epäilyttäviä sähköposteja. Jos valvot online aktiviteettejasi tarkasti ja käytät ammattilaisten antivirus työkalua, sinä voi estää haittaohjelmaa pääsemästä järjestelmääsi.

TrustedInstaller virus

Poista TrustedInstaller virus automaattisesti

Me haluamme varoitta, ettet yritä poistaa TrustedInstaller virusta ilman apua. Tämä ohjelma on vaarallinen ja voi vahingoittaa tietokonettasi pysyvästi. Voit kuitenkin käyttää tehokasta haittaohjelman poistajaa ja se poistaa viruksen puolestasi.

Lataa ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, tai Malwarebytes ja suorita täysi järjestelmän tarkistus. Turvaohjelma tunnistaa haittaohjelman ja muut potentiaalisesti vaaralliset tietokoneuhat ja poistaa ne. Pidä mielessäsi, että tämä on turvallisin tapa järjestelmäsi suojaamiseksi.

Tästä huolimatta, TrustedInstaller poisto voi vaatia tietokoneen käyttämistä Vikasietotilaan. Jos et tiedä miten teet sen, muista lukea alla olevat ohjeet.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen TrustedInstaller Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Ensimmäiseksi, sinun pitää estää haittaohjelma, koska se voi estää sinua asentamasta turvaohjelmaa. Sen tekemiseksi, käynnistä tietokone Vikasietotilaan Verkolla:

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista TrustedInstaller käyttäen System Restore

Jos et edelleen voi käyttää antivirus työkalua, yritä tätä tapa käynnistämään järjestelmäsi Vikasietotilaan:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen TrustedInstaller pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että TrustedInstaller on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi TrustedInstaller ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä